- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам го.. много..
Здравейте! Отдавна тук не съм пускала тема, напоследък повече време чета, но не пиша.. но този път наистина искам съвет.Та да минем към темата..
Става въпрос за момче, което много харесвам..отначало някак си се опитвах да го харесам, за да забравя приятеля му (който харесвах за много кратък период и това не е важно) и ето, стана така, че наистина го харесвам вече. Ходихме на кафе, взех му номера, скайпа, писахме си..какво ли не направих?! Имах доста надежди, докато неговия приятел не ми каза, че той е разбрал от някъде, че го харесвам (имам причини да си мисля, че фр му не му е казал) и е казал на фр му нещо от сорта.. да си мълчи (тоест, че той не ме харесва) за цирка. На мен веднага ми прозвуча, че иска да си прави ебавки и ми стана много гадно.. :[ Звъня му понякога, понякога вдига, понякога затваря а напоследък не вдига..може и да си има причина, не знам. Доста ми е кофти..може би ако искаше да си прави ебавки, щеше да ми се обажда понякога или.. не знам.
Дългичко стана, но ви моля за съветче.. :[[![]()
търси друг майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
тръгнах да чета
Не се занимавай повече - щом се ебава със теб ти какво още мислиш за него? По-добре сама отколкото унижена ама в крайна сметка ти си знаеш
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
Ти не искаш сериозни мнения,искаш такива,които да ти допаднат. Е сорЕ ,но не може всеки,когото харесаме,да отвръща със същото.Остави пича намира ,не те харесва.
+1Първоначално написано от scarlett8
ПодкрепямПървоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Спри да му званиш ,не се унижавай!
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Не се занимавай с него.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Знам, че не трябва, но нали все пак на чувствата не се заповядва.Първоначално написано от cranberry696
![]()
Първоначално написано от djigitoriq
+1
ТИ му звъниш, ТИ му искаш скайпа, ТИ го гониш? По-добре спри, навярно си му станала досадна, щом не ти отвръща със същото. Като престанеш да му обръщаш внимание, има два варианта - единия е да почне да тича след теб, другия - да е безличен. Все пак жената е изкусителката, нея трябва да я гонят, а не обратното![]()
Добре помисли си само. В момента знае, че го харесваш, и се ебава с теб.
Ако тръгнете, при теб ще се прави на много мил и т.н., а пред приятелите си ще ти се смее и ще те ебават за какво ли не.
Повярвай ми, един познат направи същото с бившата си.
Не знам какво стана между тях в последствие, но това си беше ужасна гавра, която не ми се мисли как момичето ще я преживее.
Не допускай същата грешка.
Ако все пак го оставиш на мира и почне да те търси, тогава можеш да пишеш пак - възможно е да се получи нещо сериозно.
Мъжете са тези ,които трябва да гонят плячката демек нас![]()
Не е единственият ,не е първият ,нито последният има още колко много момчета! В началото може би ще ти е малко трудно,тъй като все едно е забранения плод и не можеш да го имаш .... много глупаво постъпва ,като се ебава така! Просто не се занимавай ,не те заслужава![]()
![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Ами той все още не се ебава, чух от приятеля му, че се зарибявал с някаква от друг град. Аз спирам да се занимавам с него вече, колкото и да ми е трудно.![]()
Пък се скарах и с приятелят му (който мислех за фр. ) ии няма смисъл вече.
Това никога не си го мисли.Първоначално написано от danibebi
Почти никога, не се случва така че да ви е общ приятел, а другата страна (в случай този който харесваш) да се ебава със теб.
Да, явно приятеля му ме е използвал, понеже съм най- добра приятелка на вече бившото му гадже, ии е имал полза да се разбира с мен.Първоначално написано от Fiction7577
(когато скъса с нея, ме блокира в скайп) Много ми е гадно, много харесвам другия. Не знам как точно да постъпя.
![]()