.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Град
    МайнаTown
    sexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Повече от фен
    Град
    Горно Надолнище : ))
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Ами той все още не се ебава, чух от приятеля му, че се зарибявал с някаква от друг град. Аз спирам да се занимавам с него вече, колкото и да ми е трудно. Пък се скарах и с приятелят му (който мислех за фр. ) ии няма смисъл вече.
    Това никога не си го мисли.

Почти никога, не се случва така че да ви е общ приятел, а другата страна (в случай този който харесваш) да се ебава със теб.
    Да, явно приятеля му ме е използвал, понеже съм най- добра приятелка на вече бившото му гадже, ии е имал полза да се разбира с мен. (когато скъса с нея, ме блокира в скайп) Много ми е гадно, много харесвам другия. Не знам как точно да постъпя.
    По отговорите по-горе би трябвало да си разбрала

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Преди си писах с момчето дето харесвам, казах му, че го харесвам, понеже така или иначе няма какво да губя повече, а и не бях сигурна дали знае.. т.е ако не знае, да разбере. Той ми каза, че не е знаел (ако наистина е така, съответно не е искал и да ме ебава, няма как.. следователно неговия фр си ме е лъгаал), но се е досещал..е, няма как да не се досети. Или пък може да са се наговорили да ми каже нарочно, че не е знаел, не знам. Хора, направо съм объркана.

Не тичай след него и не досаждай, не му звани. Ако проявява интерес, ще те потърси пръв..

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Благодаря на всички за мненията ви.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си