- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета бихте ли скъсали с гаджето ако тя не се обезкосмява
.... чакам мнения
Усещам, че вече се чудите какви въпроси да зададете.
"Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
Карай да върви, пък каквото ще да става...
Бе не съм момче и ако темата не е ебавка... защо не вземеш да и кажеш, че това те притеснява чак да скъсате за такова нещо явно не държиш особено на нея... ама като се замисля сигурно е много неприятно. Не знам що не пробваш да говориш с нея първо? (ако не си го направил вече), а и тя къде не се обезкосмява навсякъде ли или само на определени места?
Ако искаш хората да те запомнят, остани си неразбран!!!
Скуката кво ли не прави ..Първоначално написано от relax4o
Времето навън е точно за такива цели. Таман студ за разсейване...Първоначално написано от againstyou
![]()
ХахПървоначално написано от relax4o
да !
![]()
По-скоро момиченцето се чуди дали няма да стане за смях ако не се обезкосми.
Авторке, по-приятно за окото е да няма косми. Но дали ще ги махнеш си е твой избор.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
оффф исках просто до попитам (момиче съм).... просто мъжете искат жената на няма нито едно подкожно мъхче навсякъде .. все пак ние не сми никви порцланове кукли ... ние сме жени нормално е да имами някакви мъхчета някъде а по-видните и груби косми вече да ги махаме
Аз помислих, че си момче... моя грешка. Ами като махаш големите косми не би трябвало да е проблемпък ако гаджето ти те зареже за такова нещо значи е голям изрод... може би се притесняваш излишно.
Ако искаш хората да те запомнят, остани си неразбран!!!
Винаги мога да намеря нещо по сериозно, като причина, за да скъсам с едно момиче.
Не мисля че е толкова сериозен проблен,та да се стига до късане!
![]()
![]()
олее трябва да си бахти и простака за да скъсаш с едно момиче защото примерно не си маха космите на краката
![]()
Чудите се вече каква тема да направите
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Не,естествено..
Първо,че е хипер тъпо да кажеш "Искам да скъсаме,защото не се обезкосмяваш..
Второт,че ако наистина обичаш този човек,ще го приемеш с всичките му недостатъци..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ако бях момче, щях да скъсам с гаджето си, много ясно. Е, ама щях да и изтъкна друга причина, че да не мрънка.Първоначално написано от yeeee
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Прекалено много гледате опаковката.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Е, авторке, ти да не изглеждаш като маймуна, че питаш дали ще те скъса, ако не се обезкосмиш.
Просто темата е наистина излишна.
Ами определено няма да ми е приятно ако има някакви черни космациНо ще поговоря с нея и ще и изясня, че не ми е комфортно да е окосмена.
--------------------------------------------------------
Претенции по този въпрос приемам само ако той е изряден. В противен случай при първото мрънколене ще бъде уволнен.
Едно време никой не се е обезкосмявал.
Разбирам да говорим за къпане, ама космите - голям праз .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Значи чужденците всичките сте ги отписали.
Като бях в Германия бяхме 3-4 нации. Хърватия, Румъния, Полша и Германия, и нали ние. Тези хора лятото направо не можех да ги погледна, толкова да нямат никаква хигиена :X Поне под мишниците да не оставяха цял храсталак косми е, бахти хората :X