.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Въпрос относно M-tel ..

Така проблема ми е следния искам да питам има ли някои който знае дали е възможно и как по точно мога да разбера кой ми е пратил смс от м-тел получих няколко смс-а и искам да знам кой ги е пратил по номера има ли някакав начин да се разбере чия е регистрацията в сайта
    Благодаря предварително!

Ако са заплашителни или тормоз, може да подадеш сигнал в полицията, откъдето ще направят проверка и Мтел ще им даден информация на кого е регистрацията. Иначе - едва ли.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Ако са заплашителни или тормоз, може да подадеш сигнал в полицията, откъдето ще направят проверка и Мтел ще им даден информация на кого е регистрацията. Иначе - едва ли.
    иначе не мисля и аз че има начин щот номера се сменя на няколко sms-а или на няколко дни ...

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    иначе не мисля и аз че има начин щот номера се сменя на няколко sms-а или на няколко дни ...
    Това със смяната не е много вярно, защото имам записан такъв номер в телефона да зн от кого е още като получа смс-а и винаги е един и същ

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Самия закон не разрешава на операторите да разпространяват информация за техните потребители.Сори пич
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Номера не се сменя, но пък оператора няма политика да ти дава такава информация.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Фен Аватара на peychev
    Град
    Плевен
    Както казаха ако е заплашителен ще ти кажат

Супер фен
    ми преди 2-3 години като пращах повече sms-и от сайта им се сменяха ... и аз си записвах номерата на разни хора ама ... после ги сменяха и нямаше полза ... явно вече не е така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си