.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Шоколадова диета

Опитвали ли сте? Ще опитате ли? Аз почвам от днес! Преди 17:00 1 шоколад и някакво филе (2-3 парченца) или салатка... абе нещо по-леко за вечеря. Тази диета попринцип има голям ефект, но има хора на който не им действа. Аз все пак ще рискувам.. успех на всички, които ще опитат!!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    На мен не ми е нужна диета,но в какво точно се състои?Само шоколади ли се нагъват или както ти спомена и некви салати и разни такива .
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

попринцип не трябва да се яде само шоколад ,но ако искаш може. Според мен е по-хубаво да ядем и например салата или зеле, краставица, домат. Нещо, което е по-леко. Една моя приятелка беше на такава диета. 1 кг сваляше на ден. Изненадващо, но факт! На мен определено ми трябва диета, защото напълнях от празниците, и все още не мога да сваля тези "килца"

Мега фен Аватара на koshtramba
    И си мислиш, че като сваляш 1 кг на ден това е добре?? Господи, жал ми е за вас.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Да, със сигурност -1кг на ден .. Може да се свива стомахът, да отделя течности, ама не и да сваля, сериозно ли си вярвате .. А и според мен, давай я тази шоколадова диета, ама по възможност без шоколад ефекта ще бъде по-добър
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Вие сте луууди...Защо се скапвате с тези диети. После през носа ще ви излязат.

Много ясно, че ще свалиш килограми. По принцип тая диета се приемат по 100 грама шоколад. Е как да не отслабнеш, когато приемаш само по 500-600 калории на ден, било то и от шоколад? После като почнеш да си ядеш нормално ще качиш всичко. И 1 килограм е препоръчително да се сваля на седмица, а не за един ден. Ама като искате да си прецакате организмите, давайте, само и само, за да свалите килограмите по-бързо.

Голям фен Аватара на Sevdito
    Яж само шоколад и после,не се оплаквай като ти пъпчаса лицето!

Шоколадова диета. Звучи умно, логично и ефективно.

Мега фен Аватара на Infinity
    Ако си решила да се съсипваш , приемайки по 500-600 калории на ден , то поне ги приемай от по-качествени храни - салати , кисело мляко, плодове ... пълнозърести филийки. Поне ще си набавиш и някакви витамини.
    Преди да започнеш , обаче такова " самоунищожаване " с по 500 калории на ден , трябва да си наясно , че си вредиш ужасно много , нали ?!
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Спорт му е майката! Кога ще го разберете.. Храни се пълноценно,не предприемай диети.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Град
    In your sick brain.. :)
    Цитирай Първоначално написано от Sevdito
    Яж само шоколад и после не се оплаквай като ти пъпчаса лицето!
    ~`Мофос ;д `~

shwepsy

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Спорт му е майката! Кога ще го разберете.. Храни се пълноценно,не предприемай диети.
    +

хора оставете я да направи диетата .. все пак това е нейно решение .. колкто и да и говорите няма да ви по слуша .. аз я подкрепям и мисля от утре и аз да я почна..ама понеже не спазвам никога препоръките ще я карам 2 седмици ... а за шоколада и пъпките .. нищо няма да и стане ако си вземе на милка детския шоколад за него една козметичка ми каза,че единствения шоколад който мога да ям е такъв и бял ... така,че не виждам защо да не опита.. а и още нещо ако не почне да яде по 10 пъти на ден след края на диетата,нищо няма да качи..така,че след края ако се храни по 2 пъти на ден и то по-малко и спортува нищо няма да върне

Супер фен Аватара на katericArofl
    ооо ако се нагъват само шокалади наистина има вероятност да се отслабва.. не знам при мен ако едни ден ям само сладко ( имам предвид шоколади, бонбони, сладолед примерно) на др ден ще съм свалила поне половин кило..

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ Да, вярвай си. Ще си изхвърлила течности и последните следи от храна, стомахът ти ще се е свил тъй като е празен, а от шоколада няма да има и следа защото той се разгражда напълно за 1 час.. Всичко това ще стане, но не и да свалиш МАСА (независимо мускулна или мазнина) от тялото си..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Да, със сигурност -1кг на ден .. Може да се свива стомахът, да отделя течности, ама не и да сваля, сериозно ли си вярвате .. А и според мен, давай я тази шоколадова диета, ама по възможност без шоколад ефекта ще бъде по-добър
    +1

Супер фен Аватара на katericArofl
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    ^ Да, вярвай си. Ще си изхвърлила течности и последните следи от храна, стомахът ти ще се е свил тъй като е празен, а от шоколада няма да има и следа защото той се разгражда напълно за 1 час.. Всичко това ще стане, но не и да свалиш МАСА (независимо мускулна или мазнина) от тялото си..
    добре, аз го казвам от лични набюдения и опити, които не са били с цел спазване на шоколадова диета, аз самата не съм сред лудите фенове на шоколада.. аз най-добре си преценявам как ефективно да свалям, да запазвам сваленото и т.н.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Яде се НАТУРАЛЕН шоколад. Не съм сиг, по колко, защото бях гледала мнг отдавна по телевизора за тази диета, но мисля, че сутрин 100гр с още нещо, обяд - 120 и пак още нещо и вечер 100 + някаква салата :P
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си