- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как става (:
Здравейте значи аз съм момче на 14 почти 15 и с едно момиче често излизаме и мисля че ме харесва и скоро може да тръгнем просто много си допадаме споделяме и ни е приятно заедно и държим един на друг добри приятели сме и имам огромен проблем защото не мога да се целувам добре до сега съм целувал само 1 момиче и определено не беше очакваното и просто не знам как става има ли някаква определна техника или нещо просто момчета момичета каквото и да кажете ще ми е от огромна полза благодаря ви
Бе какво се притеснявате за тея целувки? Не е трудно нито изисква някви невероятни техники. Стига само това, че я харесваш и тя теб и всичко ще е ок! Само внимавай да не я ухапеш... абе какво ти обяснявам знаеш какво се прави и какво не, просто не се притеснявай и всичко ще мине по-добре отколкото предполагаш! :P![]()
Ако искаш хората да те запомнят, остани си неразбран!!!
Не насилвай нещата.
Всичко ще стане от самосебе си.
Това е химия.
Или я има,или не.
да оценявам коментарите ви много и го разбирам напълно казвате че няма определена техника значи? знам че всичко е до привличането но все пак трябва да има нещо![]()
Не няма техника.Ако имате чувства и на двамата ще ви хареса,независимо от тва как си се представил.
Даа.. ии аз имам същия проблем, само че съм момиче. Дори да харесвам момчето много пак се притеснявам и незнам какво да правя.. Опита се на два пъти да ме целуне, но аз се одръпнах и сигурно скоро ще му писне от мене.. Незнам просто..![]()
Чесно .. направи усилия следващия път да не се дърпаш.Първоначално написано от mandarinkaa123
емии .. ще се опитам ;дПървоначално написано от againstyou
Млещи там ся, ко са тревожишОстви я да води малко тя и готово.
Това, че си се целувал веднъж не значи нищо.
Може самото момиче да се целува зле и ти да си мислиш, че не можеш да се целуваш, което често пъти ме е подвеждало и мен тази мисъл. Всичко си идва от само себе си. Или можеш, или не можеш. Няма магическа отвара, която да изпиеш за да станеш втория Казанова.
Упражнявай се сам на ръката си.. Всички все от някъде сме тръгнали. Не мисли за това в момента на целувката, успокой се.. и всичко ще е наред. И не няма някаква техника, зависи само от вас двама ви..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Едно и също е винаги, целувката с различни ще е различна, с някои ще си паснете, с други няма да ви се получава кой знае колко добре... ама не е някъв фрапиращ проблем. Не се притеснявай.
Eдна възглавница или надуваема кукла ...Първоначално написано от nepowtorima
![]()
Възглавницата ще се олигавиПървоначално написано от burpp
апък надуваемата кукла ще му трябва за друга дейност след някоя друга година
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Няма определена техника-всичко просто се случва.В началото може да е по-нежно и да води по-опитният,но после всичко се уравновесява .Важното да се харесвате ,а останалото от самосебе си се случва .Успех.
Aми, като си олигави ръцете и с тези ръце прегръща момичето ... ?Първоначално написано от nepowtorima
Ще се справиш, повярвай мии аз така си мислех, че не струвам, но досега не са ми се дърпали
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Благодаря ви на всички помогнахте ми много![]()