.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

как става (:

Здравейте значи аз съм момче на 14 почти 15 и с едно момиче често излизаме и мисля че ме харесва и скоро може да тръгнем просто много си допадаме споделяме и ни е приятно заедно и държим един на друг добри приятели сме и имам огромен проблем защото не мога да се целувам добре до сега съм целувал само 1 момиче и определено не беше очакваното и просто не знам как става има ли някаква определна техника или нещо просто момчета момичета каквото и да кажете ще ми е от огромна полза благодаря ви

Бе какво се притеснявате за тея целувки? Не е трудно нито изисква някви невероятни техники. Стига само това, че я харесваш и тя теб и всичко ще е ок! Само внимавай да не я ухапеш... абе какво ти обяснявам знаеш какво се прави и какво не, просто не се притеснявай и всичко ще мине по-добре отколкото предполагаш! :P
    Ако искаш хората да те запомнят, остани си неразбран!!!

Град
    София
    Не насилвай нещата.
    Всичко ще стане от самосебе си.
    Това е химия.
    Или я има,или не.

да оценявам коментарите ви много и го разбирам напълно казвате че няма определена техника значи? знам че всичко е до привличането но все пак трябва да има нещо

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Не няма техника.Ако имате чувства и на двамата ще ви хареса,независимо от тва как си се представил.

Даа.. ии аз имам същия проблем, само че съм момиче. Дори да харесвам момчето много пак се притеснявам и незнам какво да правя.. Опита се на два пъти да ме целуне, но аз се одръпнах и сигурно скоро ще му писне от мене.. Незнам просто..

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от mandarinkaa123
    Даа.. ии аз имам същия проблем, само че съм момиче. Дори да харесвам момчето много пак се притеснявам и незнам какво да правя.. Опита се на два пъти да ме целуне, но аз се одръпнах и сигурно скоро ще му писне от мене.. Незнам просто..
    Чесно .. направи усилия следващия път да не се дърпаш.

Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Цитирай Първоначално написано от mandarinkaa123
    Чесно .. направи усилия следващия път да не се дърпаш.
    емии .. ще се опитам ;д

Млещи там ся, ко са тревожиш Остви я да води малко тя и готово.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Това, че си се целувал веднъж не значи нищо.
    Може самото момиче да се целува зле и ти да си мислиш, че не можеш да се целуваш, което често пъти ме е подвеждало и мен тази мисъл. Всичко си идва от само себе си. Или можеш, или не можеш. Няма магическа отвара, която да изпиеш за да станеш втория Казанова.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Упражнявай се сам на ръката си .. Всички все от някъде сме тръгнали. Не мисли за това в момента на целувката, успокой се.. и всичко ще е наред. И не няма някаква техника, зависи само от вас двама ви..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на djipsito
    Едно и също е винаги, целувката с различни ще е различна, с някои ще си паснете, с други няма да ви се получава кой знае колко добре... ама не е някъв фрапиращ проблем. Не се притеснявай.

Град
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Упражнявай се сам на ръката си .. Всички все от някъде сме тръгнали. Не мисли за това в момента на целувката, успокой се.. и всичко ще е наред. И не няма някаква техника, зависи само от вас двама ви..
    Eдна възглавница или надуваема кукла ...

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от burpp
    Възглавницата ще се олигави апък надуваемата кукла ще му трябва за друга дейност след някоя друга година

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Няма определена техника-всичко просто се случва. В началото може да е по-нежно и да води по-опитният,но после всичко се уравновесява .Важното да се харесвате ,а останалото от самосебе си се случва .Успех.
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    Цитирай Първоначално написано от burpp
    Възглавницата ще се олигави апък надуваемата кукла ще му трябва за друга дейност след някоя друга година
    Aми, като си олигави ръцете и с тези ръце прегръща момичето ... ?

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ще се справиш, повярвай ми и аз така си мислех, че не струвам, но досега не са ми се дърпали
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Благодаря ви на всички помогнахте ми много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си