.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Въпрос към момичетата

Не съм много сигурна,че темата е за този раздел,но все пак.
    Дойде ми преди 3 години,сега съм почти на 16,но тялото ми все още не се е оформило напълно. Трябва ли да се притеснявам? Много приятелки ми казаха,че тялото трябва да се оформи на втората година.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Глупости на търкалета. Ако не греша, тялото се развива до 25-тата година, а как на 16 очакваш да си напълно развита? Аз съм на 19, а има още накъде да се променя тялото ми, на 16 беше някакъв среден стадий.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Фен Аватара на xXcvetityXx
    Град
    bon temps
    нз кой кво ти казва но когат му дойде времето ще ти се оформи тялото..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Тялото се развива дори и след пубертета. Приятелката ти греши. Няма за какво да се притесняваш. Всъщност и по време на бременност, че и след нея може да има промени. С възрастта-също.

благодаря ви

fdsg

Глупостии Момичетата се оформят до 18 годинки Сестра ми се оформи 4 годинки след като и дойде Но и след това продължи да се оформя защото вече изглеждаше като жена на 14 а ва 10 и дойде така ,че споко.Сестра ми става тази година на 18 и се оформи напълно чак сега.Споко имаш още 2 години да се оформяш.

Град
    Свищов
    И горното е глупост. Телосложението ми на 20 и на 25 нямат нищо общо. Не говоря за килограми - самите кокали се разшириха например.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Ееее...те само глупости се насъбраха.

Град
    Свищов
    Да не споменаваме, че ушите и носът растат цял живот...как до 18 само. И после си стоим все същите. Кеф.

Re: fdsg

Цитирай Първоначално написано от superstar01
    Глупостии Момичетата се оформят до 18 годинки Сестра ми се оформи 4 годинки след като и дойде Но и след това продължи да се оформя защото вече изглеждаше като жена на 14 а ва 10 и дойде така ,че споко.Сестра ми става тази година на 18 и се оформи напълно чак сега.Споко имаш още 2 години да се оформяш.
    не е хубаво толкова да наблюдаваш сестра си

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Re: Въпрос към момичетата

Цитирай Първоначално написано от ivanitta
    Не съм много сигурна,че темата е за този раздел,но все пак.
    Дойде ми преди 3 години,сега съм почти на 16,но тялото ми все още не се е оформило напълно. Трябва ли да се притеснявам? Много приятелки ми казаха,че тялото трябва да се оформи на втората година.
    Абе то че темата не е за тука ... не е , ама защо си мислиш че тряябваше да я сложиш тука ...
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си