- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не мога да спра да режа момчетата ;s
През фалическата фаза се е случвало на всекиПървоначално написано от PinkPan7her
, нищо че някои не искат да си спомнят . То освен да се женят децата и друго искат . Ако потърсиш за примитивните им сексуални представи ^
Кофти става само когато решиш, че искаш да се жениш за майка сиАко си момиче де .
Релаксчо - аз пък мисля, че тя се лигави .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
АХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХ АХАПървоначално написано от bratignat
![]()
![]()
![]()
Към темата: Явно не си готова да се обвържеш. Пусни се малко по течението, пък принца на белия кон сам ще дойде.
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Ти въобще знаеш ли какво искаш ? Хем искала гадже,хем не можела без да "реже" момчетата ... По-добре въобще не се занимавай с такива работи,че единственото нещо,което ще направиш е да нараниш момчето до себе си..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от NomNomNom
Да, то това е ясно, ама ще порасне все някога и ще осъзнае
Много ми е чудно, как ще реагира тя, ако всеки път я режат![]()
"Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
Карай да върви, пък каквото ще да става...
И аз бях като теб.. имала съм си приятели де,ама съм отрязваля половината град ... Гадното на тая раота е че "всичко се връща" и когат имаше тълпи от момчета около мен, сега нямам такъв голям избор![]()
Съвета ми е да си набележиш някой и да опиташ с него, не се занимавай с много момчета щото накрая нито 1 не остава...
Знаеш ли това да незнаеш какво искаш е често срещано явление в женската аудитория ( нищо лично но си е самата истина ). По темата, мисля че сама ще разбереш кога и кого да не отрежеш, все пак си в такава възраст в която е нормално подобно поведение. Рано или късно някой ше ти влезе под кожата без дори да разбереш как е станало.
хммм колко познато авторке, аз съм в подобно положение, но спрях да се измъчвам, нито се чувствам готова, нито попадам на подходящия човекпо-добре да поизчакам отколкото да бъда с някой насила, дето даже и не ми е симпатичен само и само да се хваля, че ходя с някой, зарежи ги тия