- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Какво спортувате??
Фитнес, плуване... + още няколко, но с приятели за разнообразие![]()
Невъзможно е само силна дума, използвана от слаби хора, намиращо за по-лесно да живеят в света, който им е отреден, вместо да открият силата в себе си да го променят. Невъзможно не е факт. То е убеждение. Невъзможно не е твърдение. То е предизвикателство. Невъзможно е осъществимо. Невъзможно не временно. Невъзможно е нищо.
Наскоро спрях самбото, иначе бягам, лост, успоредка, играя баскет/волей/футбол в зависимост от това за кой спорт намеря хора да цъкамеНай вече наблягам на баскета <3
whatever..
Футбол!
Оооо най-накрая да видя някой с моя спортПървоначално написано от misho1993
![]()
Страдам от синдром на придобита Еуфория!!![]()
баскет и яко фитнес![]()
По добре на хората в устата, отколкото на хората в краката!
Първоначално написано от kosti4ka
волейбол![]()
![]()
тичане, хип хоп танци, винг чун /когато имам време/, лостове, упражнения в къщи...
Pain is inevitable. Suffering is optional.
не тренирам само позирам.
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Волейбол във ВК Хектор (София)
Тенис на корт - Малеева и в Семинарията
Тенис на маса - преди тренировки в Борисовата градина, а сега само любителски
Плуване - преди съм тренирал в 22ро СОУ и Спартак сега само за разпускане и поддържане на формата
Колоездене - XC, но рядко
Футбол - 'га се сберем малаата
(Стрийт) Фитнес - малък опит, до преди 6 месеца тренирах
Лека атлетика - тренирал съм на В. Левски, но за кратко, сега само тичам, като вляза във форма мога да направя 8км
Почнах редовни тренировки по плуване.![]()
Иначе всеки ден си правя упражнения вкъщи(коремни,скачане на въже и подобни..).Ходя на фитнес от време на време,по-често карам колело и тичам.
Зимата карам ски почти всеки уикенд.До скоро тренирах лека атлетика за кратко,но сега реших да си бягам любителски,тъй като предпочетох плуването като редовен спорт.
Като за хоби играя и тенис на маса с приятели.
Любимите ми спортове са - каране на колело,плуване,ски,бягане.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
И аз тренирам същите нещаПървоначално написано от UniCoWN
![]()
![]()
обожавам волейбола и тениса. Но иначе тренирам волейбол.![]()
I'm beautiful in my way....
Аеробика и тичане![]()
Попринцип повече ама напоследък много ме мързии се вижда разликата
![]()
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..