- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако предположението ми е вярно ще издивея
Не съм напълно сигурна. За най - нагледен пример можеш да отскочиш до Любов и да разгледаш темите. Някои просто имат нужда от разнообразие. И не храня мъжете, констатирам просто.Първоначално написано от dimitar_ak
Авторке, не се ври където нямаш работа. Нали знаеш лафа "любопитството уби котката"?
Скопявания, животни - работата мирише на болезнено еманципирана личност, която не може да се примири с реалността. После се оплакват, че оставали стари моми. Е кой ще си сложи главата в торбата?
Welcome to the Jungle...
Дам, и аз бих казала на бащата на авторката тоя лаф, само че вместо котка - 'семейство'.
Надявам се осъзнаваш, че 'злобата' ми поне е искрено разочарование, а не прикрито и прередактирано мнение, под което да си я крия.
Лафът със скопяването е съотносим с лафа с жената - как не може да й се набие акъл.
Това би трябвало да ти го пиша в предната тема,но как да е.
Целият ти либерализъм и 'разбиране на отношенията' според мен се свежда до патриархалния ти начин на мислене, който ти е по-угоден. Разбира се, че е ок да се изневерява. Не знам си ква природа, мъжете били такива-онакива.
По-свестните от тях не се страхуват от еманципацията бай дъ уей. Все пак всички сме хора.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Еманципацията в повечето случаи е нагърбване с неща, които са явно непосилни (а често и непонятни) за хората, които така отчаяно ги искат.
В реалния живот няма пълно равенство и вечна справедливост, винаги един доминира, а друг е в подчинена позицията (и това не е полово определено). По-приспособимите и хитри индивиди винаги са дърпали конците. И по време на тоталитарния режим в България всички уж са били равни, но някои са били "по-равни".В това няма нищо патриархално, по-скоро е проява на болезнен реализъм. Глупостта, която ни заобикаля и която поражда куп проблеми, също не е свързана с патриархален, матриархален или какъвто и да е друг модел.
Welcome to the Jungle...