- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво става с момичетата ???
След 2 годишна връзка и известно време почивка реших да се обвържа сериозно пак.Значи немога да се оплача,че от време на време изпада нещо извънредно за по 1 път ,но немога да си намеря сериозно момиче.Като цяло гледам да се държа мило,да правя добро впечатление и след това ми "серат" на доброто.Наскоро се заигравах с една мацка тя се пробва 2ма да ни върти.Просто нямам думи за днешните момичета и реших да споделя с вас . Ако някой пита на 18 години съм![]()
Всички са боклуци в днешно време![]()
Т'ва жени, мъже... гадни чакали и така нататък.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Живейте малко, хорааа! Излизайте, флиртувайте (а не се ебете за живо и за умряло), радвайте са на младостта си изобщо. Сериозните връзки няма да свършат. Обещавам!
Да така е ! Но ми писна от детски истории искам момиче до мен което да ме разбира,да ме подкрепя.Не че се хваля,просто знам как примерно на купон нещо като се забия с някоя мацка да я вкарам в леглото,просто ми писна.
То не става така сериозното да те намери изведнъж само, а ти да се правиш на добър и мил. Изискват се повече усилия.
А и ако партньорката ти не иска да се обвързва - иди се занимавай.
Мястото , к'дето срещаш мацките е от особено значение. В столичната библиотека е по-вероятно да попаднеш на кротко момиче, от колкото във Версай .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не бъди прекалено мил и добър. Дай й да разбере, че ти си мъжът и искаш уважение (най-малкото).
Сериозна връзка...... Тя се получава от самосебеси,не става така лесно когато ти го искаш.Може да си с момиче само ей така за спорта и после точно тя да се окаже твоята голяма любов и сериозна приятелка.При мен се получи така...точно с момчето,с което мислех че ще сме заедно 2 седмици...сме заедно 5 години вече...
Животът и практиката показват, че жените винаги са били, са и ще бъдат по-разхайтени (тип курвенца) отколкото мъжките курвета...Това е реалността... такъв им е гена
![]()
хЪх...
..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Повечето момичета са кифли, ку*ви и т.н. Май на такива си уцелил...
Който се смее над белега , не познава какво е рана .
Както казвате повечето момичета са кифли, ку*ви и т.н. Но те не са станали такива от хубаво. Всяка е била наранявана и от там тя решава, че вече не търпи това и става кифла, защото не иска вече да е някоя незабележима, и някоя тъпачка. (т.е. свястно момиче и става развратница) Така че търси момичета дори и да са кифли всеки има нещо в сърцето, опитвай. Търси момичета постоянно. Все някога ще намериш точната. Наживей се сега преди да имаш сериозна приятелка, че после да не изневеряваш на момичето, на което държиш.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Първоначално написано от nepowtorima
Не си права...има си момичета,който още след като са отворени си обичат х** а това показва,че и без да са наранявани си го слагат ;]
Love! And may God bless you all !!
Момичето, което чакаш, ще бъде точно, което най-малко очакваш!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Има и свестни, добри, и разбиращи момичета.
В днешно време трудно ще откриеш такива, но все някога тя ще се появи.
Трябва повече търсене в навалицата от козунаци, кифли, пастички и т.н.![]()
![]()
Благодаря на всички,но за 1 нещо не съм съвсем съгласен.Курвата нестава курва,а си се ражда курва примери мога да ви дам колкото искате.Ще продължа с търсенето няма да се мятам на първата срещната когато стане стане![]()
Аз говорех за типа курвенцаНе съм слагал никой под общ знаменател :> А иначе в последно време не 90% от момиченцата са курвенца, а около 92%, което повярвайте ми има значение.
хЪх...
А така! И аз мисля така (освен, ако не е насила ест...) Както и добрите и лошите хора. От личен опит мога да кажа, че съм виждал в продължение на години човек, който по начало е утайка, лош, да мине през един добър етап и след това отново да се върне на старта. Примери с такива бол. Жалко, че съм се занимавал просто с такова обкръжение.Първоначално написано от Mamar4o
хЪх...
Сериозните връзки са безсмислени в днешно време.Много малко са хората като тебе,които искат да се обвържат сериозно.Просто правят си кефа и тва е.Да не ти пука,гледай напред,заебавай ги,отебавай ги и толкова.Както при вас има много к*****и,така ще има и к***и.Не нападам никого,ама както при момчетата има свестни така и при момичетата,макар да са много рядко.
Какво става с момичетата ли? Каквото става и с момчетата...
Еми няма да скачаш на кифли.
Пък ако не можеш да заинтересуваш свястна - значи самият ти не си свестен.
Много е лесно да вкараш някоя в леглото, като преди това е ударила 2-3 водки, нали? Друго си е, когато трябва да се доказваш.
Харесваш си някое по-естествено момиче, което не мирише на секс от 2 км, и поемаш инициатива. Ако си човек на място, силен, с достойнство, кавалер и въобще пич, ще получиш шанс за нещо повече от едното ебане. Пък оттам нататък, ако си паснете, ще се обвържете и т.н.
Докато момчетата реват как нямало свестни момичета, а момичетата - че нямало свестни момчета, кифльоците ви въртят на малкия си пръст. Достатъчно е само да направят мили очички и да се направят на разбиращи и търсещи сродни души досущ като вас. После, когато им омръзнете, се режисира тъп филм за наранени чувства.
all day... all night... what the fuck?!
Какъв житейски опит на 13-14 години, че била наранявана и затова е станала "лека".Първоначално написано от nepowtorima
Според мен не е нужно да се правят класации дали момчетата са по-големи еб**и или жените. Просто е безсмислено! Важното е, че ги има за пример и не трябва да правим техните грешки.
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Аз като съм наранен супер жестоко, що не съм курвар? (или поне не съм още) Иначе викаш жените... като ги наранят и си викат "аве що да не осмуча пишките на целия град и не ме ръгат у дупарата 100 бесни мангала... хммм! гениална идея!"
хЪх...
Наистина повечето момичета са такива ,но нека не слагаме всички под общ знаменателНе си намерил момичето за теб ,явно... не забравяй че хубавото идва когато най-малко очакваш
![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Ми да ти кажа и много такива момчета има, въпросът е на какъв човек ще попаднеш, има милиони свестни и добри момичета, както и такива,които въртят по 2-ма, 3-ма и т.н. .... :/![]()