- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво става с момичетата ???
Добре дошъл в Клуб ''Ергени''
~Tiesto. <3
Попринцип не е хубаво така да се говори ама никоя неможе да ме върти на малкия си пръст дори да е адски много красива външния вид не ме интересува до някаде.Иначе съм съгласен много малко хора искат сериозна връзка защото накрая при раздяла болката е огромна било то за единия било то за другия чувствата са си чувства и точно защото повечето са се опарили сега никои не иска сериозна връзка.
Първоначално написано от PinkPan7her
Не знам защо, но като си представя как "и дава да разбере, че е мъжът и иска уваженене" ми става много смешно![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
И на 15 водки и на 5 линии, момичето ако не иска да прави секс с някой, няма да го направи...Първоначално написано от ScarletBite
Думата "курва" всеки я разбира различно..
Нищо такова, просто многото разочарования явно водят до етап, в който не ти пука за никой, забавляваш се, никой не се гаври с теб и егоизма е над нормата. (Не твърдя, че правилното е да ходиш и да се чукаш наред, просто повечето явно предпочитат лесния начин.)Първоначално написано от RoSKo0o0
Иначе, кое е по-добре да е необвързана и да се забавлява, дори тва да влючва секс за една вечер през известно време, или да е обвързана и да кръшка наляво надясно ? И в коя от двете ситуации момичето е курва ? За мен втората![]()
Защо имам чувството че си от тея дето седят по 20 часа в залата и за тях бицепса е най-ценното нещо в света? Е па после се чуди защо не можеш да си намериш свестно момиче!
Абеее М0мче< Виж Се Пьрво Че Ти Не Си Сфестен Пьк М0мичетата сме Ти Виновнииии![]()
/~
^^
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
дообре
Така е,жените сме гадни,но и мъжете не отстъпват![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Може би ти не забелязваш свестните,огледай се сигурна съм че има много момичета които биха ти харесали като харектер,но не толкова като външност.
Еминем има отговор за всичко:
But I do know one thing though,
Bitches they come, they go,
Saturday through Sunday Monday,
Monday through Sunday yo...
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от PinkPan7her
точно![]()
Въобще не знаеш как седят нещатаПървоначално написано от Nakadah
Мога да ти кажа,че по-добре 20 часа в залата отколкото цял ден пред компа нали така
За разлика от някой гледам да се подържам и да изглеждам добре.
Та по темата мисля,че намерих момичето за мен.Запознах се с нея преди доста време като си имах сериозна връзка и и обясних,че няма как да станат нещата тогава и че немога да я лъжа ! Тя наскоро ми сподели,че тогава е плакала крокодилски сълзи за мен,както и да е поговорихме си и сигурно тия дни ще излезем,но поне тоя път съм свободенПожелайте ми късмет,знам как да я направя щастлива и да я накарам да се чувства обичана,дано станат нещата....
Ами... успех!
all day... all night... what the fuck?!
Ей сега и се обадих по тела говорихме си почти един час и доста работи си казахме.Много ми харесва не само като външност.Винаги когато я видя е усмихната,супер печена е,за всичко може да се говори с нея.Сподели ми също,че момчетата са ходили с нея само за секс и че вече няма доверие на момчета и аз й казах,че ще и спечеля доверието каквото и да ми струва![]()
не зависи само от момичетата. наистина в днешно време особено по-малките 15-16-17 годишни в 70 % са "развалени". понякога дори ме е срам като ги видя как се държат, как използват момчетата и най-вече как изглеждат. работата е там, че първо тези момичета не виждат добър пример от майките си и най-големият проблем е.....те хората са го казали "с каквито се събереш, такъв ставаш". сменят момчетата или, за да черпят дивиденти от тях или, за да не са сами, което според мен е най-жалкото. предпочитам сама от колкото кофти обвързана. проблема е обаче и в момчетата. скъпите коли, дрешки, телефони и наглото поведение не може да привлече едно нормално свястно момиче. аз когато се събрах с приятеля ми незнаех нито каква му е заплатата, нито каква кола има, нито че има апартамент. това, което ме привлече беше поведението му. невероятно голямо уважение спрямо мен, културно държание, но не като някой задръстеняк, невероятно забавен и първите няколко срещи не смееше с пръст да ме пипне. и помни първата крачка към създаването на една връзка не е целувката, хвани я за ръка и ако е стойностно момиче ще се разтопи от този жест. пробвай с уважение, внимателно отношение, и се опитвай да прикриваш неща от рода на коли, телефони, пари и мутренско държание. това е моят съвет![]()
Трай , г-це "всички комплекси ми се проличават от поста " . ^^ Не си идеална, "уникално" умна и перфектна, както сама го знаеш.
И положението не е чак толкова зле.
А и не знам какво ги плюете тези момичета, и аз преди им се изнервях на начинът им на живот , но тайничко ми се искаше да съм "готина" като тях. Е , благодарна съм, че животът ми пое по друг път. По-скоро друг беше изборът ми . Не съжалявам, но и не съдя другите за техният.
Когато човек си търси нещо, си го намира . Те да си търсят пари , секс, телефони, дрешки . На ва какво ви пука, нали уж не сте като тях?
Защо толкова им се ядосвате ? - Яд ви е на тях .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...