- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- първа среща
Здравейте бихте ли ми помогнали защото утре ще изизам с момичето което харесвам и не знам какво би и харесало като за начало споделете какво харесват момичетата на какво държат в момчетата
Ами бъде естествен, разпитвай момичето за сякакви неща, и най най най най важното е да НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАШ. Ако си спокоен всичко ще си дойде от самосебеси.
Много е важно да не убиваш хора пред нея.
Изкачай я да отиде до тоалетната.
Брато земи и едно цвете клише е но не се изтърква.И както пише в другия пост не се притесняваи оставяй и тя да приказва така ще е върви лесен разговор
Не слушай горните съвети.
1. Не й подарявай подарък.
2. Не плащай цялата сметка - особено ако е голяма.
3. Слушай я, но и говори за себе си. Самовлюбените глупачки не са на мода.
4. Измий си зъбите, използвай вода за уста и си вземи дъвки - лошият дъх е отвратителен.
5. Облечи се като хората - нищо кой знае какво. Дънки и тънък пуловер/риза (ако не ти е студено), спортни обувки. Дезодорант задължително. Приятен парфюм, но не се поливай с него!!
+1..Първоначално написано от PinkPan7her
И просто бъди себе си. Все пак ако те хареса и се преструваш, тя ще открие, че не си същия човек от първата среща..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
"Бъди себе си" е официално най-тъпият израз на Балканския полуостров.
Първоначално написано от w0sh
Напротив, плати я! Колко пък голяма сметка могат да направят...Първоначално написано от PinkPan7her
Гледай да говорите поравно. Винаги е по-лесно да говориш за себе си, отколкото за чужд човек.Първоначално написано от PinkPan7her
И се забавлявай...Първоначално написано от PinkPan7her
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ето това ти е отговора.Първоначално написано от PinkPan7her
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Бъди естествено притеснен хахах... ако може да се определи едно състояние като такова! И да, плати сметката, защото това прави огромно впечатление на момичетата и всяка 1 би го оценила, все пак е жест на грижовност и уважение... Гледай да я оставиш да си говори, все пак обичаме да ни слушат, но е хубаво да споделиш и разни неща за себе си, уморяваме се да водим постоянни монолози...ЛИЧЕН ОПИТУспех!!!!
вземи най-добрият си приятел с теб на срещата и се напийте като казаци! ;д
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
По-горе има добри съвети какво да правиш и да не правиш, но най-важното е да бъдеш себе си. Да,сигурно звучи много изтъркано,но е също толкова вярно.Ако момичето не те хареса заради това, което си, просто не сте един за друг![]()
Ако се отпуснеш и не влагаш прекалено много мисъл в това какво ще кажеш или как да се държиш във всеки ден момент. срещата ще си протече нормално и плавно. Притесненията могат само да доведат до неприятни неща![]()
--------------------------------------------------------
Момичетата много обичат да им говориш за футбол! Ако не си футболен фен, можеш да говориш за коли или компютърни игри! Със сигурност ще и вземеш дъха!![]()
ако има взаимен интерес разговора сам ще влезе в правилната посока, която е в 99% от случаите за секс или намеци за това. то просто няма за какво друго да се говори по принцип
На твое място, бих се въздържала да излизам по срещи в следващите няколко години.Първоначално написано от assd
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ако беше от софия, щях да те поканя на среща да си поговоримПървоначално написано от LadyDi
![]()
а защо да се въздържам? всеки разговор се свежда до само едно - намеци и бъзици за секс. тва е. или може би само на мен ми прави впечатление![]()
Може би ти водиш насоката натам.
На мен ако на първа среща ми заговорят за секс... толкова ще е. Първо е невъзпитано. Второ е нетактично. Трето, показва, че си загорял чекиджияВ най-добрия случай.
Според мен.
ама нещо не се разбираме тука, никой не казва да говориш с истинските думи или директно
има си индиректни начини, талант е да можеш от всяка дума да направиш мръсна асоциация или нещо обикновено да звучи по друг начин.
пък ако мацката е някакво дърво и не поддаде или не се включи на вълната с шегите и закачките, то да пътува - разговор не става само с разправяне как е времето днес, какво учиш или какво работиш, каква музика слушаш и какво правиш в свободното време не става. трябва си бъзик, а секс бъзика е най-добрия![]()
са ясно ли е за какво говорих
може ли вече да излизам по срещи, че е време вече, предпенсионно поне да хвана някоя която не е още в менопауза, че часовника цъка и стрелката се подгъва, подгъва са бе не ще![]()
Мен и преди ми беше ясно за какво говориш.
И си прав - бързай със срещите и гледай да си хванеш нещо по-непретенциозно, че друго може и да не ти уйдиса на акъла.
бързам, бързам. ти претенциозна ли си?
Аз съм пред менопауза.
аз съм в женопауза, нема свестни![]()