По принцип си падам по момичета (не съм си помислял че може да стане нещо с момче) .. Всичко започна преди 4 месеца от един сайт за запознанства..Преди това имах няколко провалени връзки .. винаги съм страдал .. И със въпросното момче станахме много близки.. споделяхме си .. По нататъка започнахме да си пращаме прегръдки целувки и сърца в скайп.. Уж всичко беше на базик , но започнаха да ни стават навик.. Незнам и аз самия неможех да се позная.. Просто това момче беше всичко което съм искал макар пола му.. Не ме интересуваше нищо.. След това не бях сигурен дали той изпитва нещо към мен.. И една вечер бях супер депресиран и му казах че го обичам наистина ( като нещо повече от фр ) .. и той ми отвърна със същото.. И така започна всичко . Имам чувството че това е грешно , но не ми пука .. Обичам го с цялото си сърце... Виждали сме се случайно .. Но не сме излизали на среща .. тази седмица ще излизаме.. Иначе си говорим по тела постоянно ... ии незнам какво да правя .. Плсс.. някой да ми даде съвет..
П.С
Без тъпи коментари.. И аз неискам да е така .. но така се получи