.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Какво мислите ?

Хора какво мислите за това девствени момичета да ползват тампони , практикували ли сте го и имате ли наблюдения ? Една приятелка докато беше девствена си беше слагала и каза ,че после нищо и е нямало ,но мене ме е страх ? Пък и съм чувала ,че ако си с тампон в морето може да се получи инфекция ,а знаете ,че след един месец някъде ще започнат да се задават заявки за лагери ,които иска да ходи цикъла ми е се разминава и незнам дали ще съм в цикъл тогава , но има голяма възможност

Град
    София
    Има си и тампони за девствени до колкото съм чувала.
    По-практично и удобно е.
    Дори под бански не се забелязва.
    Пробвай.

Аз лично съм против девствените момичета да използват тампони. Наистина е по-удобно да си с тампон, но това крие и рискове.

Град
    Варна
    Да може да се получи инфекция... ако си с тампон във водата по-дълго време и като го извадиш си личи че е напоен с вода - а тя е мръсна. По добре се посъветвай с майка си. Има хапчета за забавяне на цикъла. Не са опасни ако ги ползваш с мярка. А един път в годината ходиш на лагер и можеш да си ги позволиш. Аз като бях на 16 мама ми взе за една екскурзия такива и съм нямала никакви проблеми.
    Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.

Град
    На третия етаж

Re: Какво мислите ?

Цитирай Първоначално написано от malkasladkaku4ka
    Хора какво мислите за това девствени момичета да ползват тампони , практикували ли сте го и имате ли наблюдения ? Една приятелка докато беше девствена си беше слагала и каза ,че после нищо и е нямало ,но мене ме е страх ? Пък и съм чувала ,че ако си с тампон в морето може да се получи инфекция ,а знаете ,че след един месец някъде ще започнат да се задават заявки за лагери ,които иска да ходи цикъла ми е се разминава и незнам дали ще съм в цикъл тогава , но има голяма възможност
    По принцип може, но няма да е зле първо да се консултираш с гинеколог.
    Ето ти полезно инфо : http://intimno.rozali.com/problemi/p1797.html , виж отговора на последния въпрос...
    Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Цитирай Първоначално написано от malkasladkaku4ka
    доста случай - девствено момиче + тампон = на момиче със скъсан химен
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Цитирай Първоначално написано от Bukmop
    доста случай - девствено момиче + тампон = на момиче със скъсан химен
    +1

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Аз ползвам тампони... ползвах дори преди да изгубя девствността си и ми нямаше нищо след това. А и с тях е значително по-комфортно. Аз попринцип плзвах номрални тампони, дори не ме и болеше, само малко първите пъти когато слагах. Но не са ми разкъсали химена, имайки предвид, че първия път когато го правих си бях девствена.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa

Пробвай.
    Как не са фалирали компаниите досега...
    Temet Nosce

벨야카

благодаря :) :) :)

Цитирай Първоначално написано от umri

Пробвай.

ахахаха,Умри както винаги се изказва на място
    (bow)
    ~девойче съм~

Фен Аватара на Tennnnn
    Град
    Майна city
    Те тампоните за девствени трябва да ги спрат както каза умри , иначе големи загуби ги очаква

ако решиш- мини тампони имат почти всяка марка

еми аз бях като тебе само дето бях с нашите опитах един ден с превръзки обаче,това си не е работа .. 2 долнища постоянно тичаш до съблекалнята .. шушиш долнище .. и на 2рия ден майка ми доиде и ми даде .. първия ден ми беше гадно като седнех на пясъка,защото го усещах все пак бях девствена ама на следващия вече свикнах..няма нищо страшно ... даже и като тръгнеш да спиш с някой по късно шанса да има кръв е минимален.. ала един съвет вземи от по малките тампони

Пробвай.
    хахах много правилно

иначе,да има тампони подходящи и за девствени

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    да има си тъмпони за девствени водят се ,,мини,,.Но като цяло не ти препоръчвам тъмпоните за всеки ден от цикълат ти,само когато ти се налага,защото не са полезни като цяло.

Аз съм говорила с гениколог.От както имам цикъл ползвам тампони-O.B. procomfort mini.По време на цикъл влагалището се разтяга и може да ползваш тампони без да си разкъсваш химена както беше казало онова момче.В интернет има много такава информация,потърси

Град
    София

Пробвай.
    Някакъв проблем ли имаш с мене или си търсиш такъв?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си