- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вълшебната думичка
в грешка си. вълшебната думичка е ''моля'', а не ''обичам''.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Според мен е малко глупаво да кажеш на някого, че го обичаш преди да го познаваш и след като го кажеш, вече да тръгнеш с този човек, защото си му го казал. Глупаво и смешно, ама при мен при първото ми гадже се получи нещо такова. Бях недорасла и наивна... Както и да е. За думите трябва да си не на 100%, 200% убеден, че ги чувстваш, за да ги кажеш. Това не е просто да кажеш: "Здрасти!" или "Аз те харесвам" (макар че и тук трябва да има чувства, но не са толкова сериозни, както в другите 2 думички). Това е, което аз мога да кажа.
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
няма смисъл да казваш на някого,че го обичаш ако не е такаАз лично не обичам като тръгна с някого на 2-3 ден да има "обичам те,не мога да живея без теб" и подобни,защото за 2 дни до обич не се стига
Казваш го когато наистина го почувстваш,при това не през 5 минути,по-важното е да го докажеш
![]()
Кхъм...имала съм само 1 връзка досега ,въпреки че съм на 16.С момчето ходихме почти 3 месеца ,казвал ми е че ме обича много пъти аз винаги го гушвах или му запушвах устата с целувка,така и не му го казах ,не исках да го лъжа , харесвах го да ,но чак обич...никога не мога да го изрека на някого ,нещо ми засяда в гърлото много е странно
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Зависи, естествено, че не го казвам на всички, само на тези, към които наистина го чувствам..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow