- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- въпросче
Значи с няколко фр ще ходим си караме моторите в неделя и ще има момичета с нас ще ходим на едно безлюдно място . Казаха че ще ме запознаят с 1 момиче което е доста емоцонално .Предишния и я е зарязал гадно момчето се казва като мен и тя си е написала на ръката буквата на името ми с нож . Та въпроса ми е как да я накарам да се отпусне и евентуално да я сваля ще бъдем 5 момчета и 5 момичета
С нож?![]()
Това фейк ли е??
Ами как..говори си с нея..
Покани я да излезете някой път на саме.
За какво ти е някаква самоубийца.
Пък и "моторите ви" лол.
Всеедно имате години.
Разменете ти скайп,телефон,фейсбук като за начало.
Някой път я покани да излезете и с времето ще се отпусне.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
относно самообиицата зн че преди да я зарежат гадно е била мн пекана не че сега не е но се садвала лесно идеята ми беше какви теми за разговор да предпочета и какви да избягвам не че мисля да си го напиша и да и го чета но все пак да зн а за моторите верно е че нямям години но моите фр имат а и не съм тръгнал да го карам варна софия а го брамча из града а и баща ми е инструктор и зн правилника по добре от някои дет имат книжка
Тогава като се блъснеш някъде предай поздравите ми на Кърт Кобейн.
добре ще му предам но до тогава плс пишете само по темата нямя смисъл от спам
Теми за разговор колкото искаш : музика,филми,ходита,книги,у чилище и т.н. Единствената тема ,която можеш да избягваш е за бившия й приятел.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Хубаво е да избягваш темите - кълцане на моркови и друг вид зарзават, защото не знаеш какви асоциации ще се пръкнат из главата и.
Тоалетните навици също не са препоръчителна тема.
Уош,убиваш ме![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПТ-амииии за музика ама внимавай ,защото има и депресираща ,емовска ,етц.
Най-обикновени работи-к'во прави днес ала бала-бъзикай я от време на време .Обсъдете любими филми-и аз не знам-то като си дойде от самосебе си няма какво да го мислиш.
А вие на колко сте,защото така се режат малките пикли принципно ,та нали
От 5 офце закланата ша фанеш. Най-много да се пазиш от емоционално нестабилни кучки, щот туко-виж те е жертвала докато спиш.
Temet Nosce
벨야카
на 15 съм тя на 14 относно че ще ме жертва докато спя тя не че се режи постоянно тва е единичен сличаи просто както казах се садва лесно а и това че някав я е зарязал и го е приела малко по тежко незначи че това е края на социалния и живот... ако всички мислят като теб наистина ще е краят
Не е безопасно, по-добре стой далеч от психично нестабилните.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
а бе ще излезем умея да преценявам хората ако наистина е психясъла нямя се занимавам с нея ако само се седва лесно както ми казаха ще видим кво ще стане
Най-малкото не се опитвай да я ЗАБИЕШ или там квото беше употребил още като се запознаете, защото щом е емоционална, има голяма вероятност ситуацията да завърши пагубно и за двама ви - тя - още по-наранена и съкрушена, ти - сдухан и объркан... Подходи внимателно и постепенно,не прибързвай и нещата може и да се получат, ако успееш да я предразположиш да се отпусне !![]()
ами аз мисля кат се запознаем да пусна 1-2 лафа нищо повече и това да е преди да си тратнем ще искам номер/скаип и после евентуално ще и предложа да излезем не веднага разбира се ден-2 по-късно
hah резни се и ти .. не боли ако те е страх прая го почти непрекъснато.. ;дддд
lesbo0 wordss.. ;ppp