.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: след 1 път

след 1 път

Правих секс за 1 път..проблема идва от тук,че цикълът ми закъснява.По принцип не ми е много редовен.Идва ми около седмица след 28 ден (когато трябва да е) но се е случвало и повече да закъснее.Та ако броя 28 дни трябваше да ми дойде на 6 този месец...а още нищо.Правих си тест и е отрицателен.Въпроса ми е нормално ли е да закъснее след 1 път?А и приемала съм антибиотици,знам че от това се забавя попринцип а и от промяната на времето както е сега но пък 2 седмици..

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    до колкото съм запознат е нормално да се попромени малко цикълчето,ама няма страшно най-много да си забременяла
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

нищо ти няма,не се притеснявай,на моята е закъснявал с 2-3 седмици и си е идвал :P

Надали е от времето толкова голяма промяна не виждам.

-Чертичката добре ли се виждаше
    -Пък от хапчета да ти закъснява толкова време(уау)
    -Гинеколог?!

Е к'во, аре жусниме де!

Град
    Варна
    Вероятно още си малка и не ти се е регулирал цикъла. Освен времето може и да ти закъснее от стрес и много други причини. Направи си пак тест да си сигурна и отиди на лекар
    Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.

на 17 съм...че не ми е още регулиран-не е наистина имам и бяло течение...знам,че попринцип е признак на инфекция но аз винаги съм имала не знам дали е някакъв фактор тук.
    Чертичката е една-със сигурност.Иначе симптоми имам от 1 2 дена ама цикъл йок ;д Стреса го има и то доста...мисля да направя още 1 тест и след това ще му мисля.........дано е нормално ;x;x

една приятелка и закъсне с 25 дни на мен с 2 .. нормално е да ти закъснее : }

Нормално е, след първия ми път ми закъсня 2 седмици..

Спокойно, първия път почти винаги обърква менструацията. Направила си си тест даже, успокой се :P

Не знам вече.Ту се успокоявам ту пак се побърквам.Дано всичко е нормално ще си напправя още един тест май.......

Град
    Варна
    Успокой се малко и ще ти дойде Дошли са ти в повече емоциите... антибиотиците... Едва ли си бременна - щом теста е бил отрицателен.
    Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.

На мен и всичките ми познати ни е закъснявало след първия път,нормално е.А и от цялото притеснение може да ти закъснее още повече.

направих още един тест и пак е отрицателен...обаче цикъл няма и няма...до някъде се успокоих като казвате,че е нормално да закъснее след първия път,обаче още съм притеснена.

Град
    Пловдив
    Споко нормално е.Мен след първия път ме прескочи цял месец.Не питай как се бях ошашкала

то и аз съм ошашкана...дали е възможно и на мен да ми пропуска месец,защото още не ми е дошло

Споко ще ти дойде. На мен след 1 път ми закъсня с 3 седмици. Ще ти се регулира цикъла

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Дай датите на последните 2 менструации.

Как така винаги ти закъснява със седмица? Значи просто ти идва на 34-35 дни.

27.09.2010
    4.11.2010
    7.12.2010 предпоследна
    9.01.2011 последна...

Град
    Свищов
    Значи имаш закъснение вече около 20 дни, така ли? Защото гледам, че МЦ ти е 33-34 дни. Веднага на гинеколог. Вероятно имаш друг проблем. Съмнения за нещо прихванато от партньора да имаш?

ми по-принцип няма...
    на генеколог не исках да ходя,защото трябва да говоря с майка ми на тая тема а нямам желание..затова питах дали може закъснението да се дължи на това,че правих секс за първи път,антибиотици,времето,ст ес или е по-сериозно

Град
    Свищов
    Да, може, но може и да се дължи на по-сериозна причина. Тялото и здравето са си твои, но аз смятам че заради неудобството си от собствената ти майка, може да изпуснеш някакъв друг проблем. Не ти го пожелавам и дано е само стрес+болест. Изчакай да минат празниците (т и без това 1 работен ден остана) и говори с майка си, ако още не ти е дошло. Друг е въпросът, че не си длъжна да отидеш с нея на лекар, както и не си длъжна да казваш за какво точно отиваш. Можеш винаги да измислиш профилактичния преглед. И все пак аз от майка си подобен проблем не бих крила, дори и с риска да изслушам някое конско.

Заради антибиотици ми е закъснявало 2 седмици ..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Цитирай Първоначално написано от MaLty
    Заради антибиотици ми е закъснявало 2 седмици ..
    ами на мен трябваше да ми дойде 6.02 и 2-3 дни преди това усещах болки като преди М,но точно тогава се разболях.Не знам антибиотиците дали са повлиали в случая.

заради антибиотиците ми закъсня с около 3 седмици и при теб може да е от това

doide li ti ve4e ???
    вчера,днес,утре и завинаги ! ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си