.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Тениска

Тениска

Имам бяла тениска без никакви рисунки, надписи и т.н. Обаче искам да нарисувам някой анимационен герой. Проблема ми е че търся снимки обаче искам снимката да е отпред и отзад. Всмисъл искам опред тялото да е отпред на тениската, а отзад на гърба да е отзад рисунката. Незнам как да го обесня, за да ме разберете

П.С.- http://itschool.bg/application/uploa...va/1280/21.png ето тази снимка. 1 снимка да е отпред на блузата а втората отзад на блузата само че картинката да е анимационен герой и втората картинка да е гърба на героя...

Проблема е: не мога да намеря такава снимка на анимационен герой. Търсех в гугъл обаче - нищо! Някой ако намери моля да помогне!

^^ май не си ме разбрала....
    виж сега 1 снимка... както е снимката (това ще бъде отпред на тениската) искам на същата снимка - гърба... ;д

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    като това ли???

Мега фен Аватара на vagarious
    аз разбрах какво искаш и ще ти кажа, че е по-вероятно очите ти да станат на понички, докато намериш такава(или поне подобна) снимка в нета, отколкото почти от раз да намериш търсеното.
    Big or small, lies are lies!

Супер фен Аватара на katericArofl
    да ти кажа, този, който ще ти я рисува ( анимираната картинка доколкото разбрах) ще импровизира за гърба.. имам предвид ти да си избереш за лица и човекът просто ще я направи отзад.. то нали в повечето случаи все са блузка и гащета, почти няма начин да се обърка
    п.п. мога да рисувам и от такава гледна точка го казвам, ся зависи ти на кой ще я носиш

Да точно такава

Еми, аз ще я рисувам за това исках и отпред и отзад ;д тъй като аз не мога много,много да рисувам за това търся картинка за да гледам и така да рисувам

Искам и отпред и отзад да има снимка, защото тениската е бяла, и за да не изглежда празна за това искам и отпред и отзад ;д иначе изглежда все едно е като бельо

Иначе мерси ако някой намери такава снимка ^^ като тази горе, само че на анимационен герой ще съм му благодарна ;д

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    Ето може да намериш нещо : http://e-shuushuu.net/

много добре те разбрах,ама няма такива в нета...Тва беше най-близко до това което искаш

А защо просто не нарисуваш два варианта на един и същ герой

Цитирай Първоначално написано от SUNinTHEsunset
    А защо просто не нарисуваш два варианта на един и същ герой
    Мислех че така ще е по-интересно и хубаво ;д иначе и това е добра идея

да така пак ще е хубаво например мики малус там по нагоре в темата има пак ще е интересно няма да е празно после качи пик да я видим как е станала

Цитирай Първоначално написано от Mariiqna
    да така пак ще е хубаво например мики малус там по нагоре в темата има пак ще е интересно няма да е празно после качи пик да я видим как е станала
    Вече го измислих отпред ще е Мечо Пух а отзад или Туити или Прасчо Утре и в другиден ще я правя! Ще кача ако стане...

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    А с какво ще я рисуваш?

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    А с какво ще я рисуваш?
    И аз се чудех с какво да я рисувам, за това питах едно момиче което се занимава с рисуване. С водни бои ще я рисувам, макар че, при прането ще избледнее... ако избледнее или пак ще я мина с водни бои или ще я оставя така.. Мислех и с маркери/фломастери обаче май те по-малко ще издържат от боите.. незнам. Ще пробвам с водни бои...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Не се излагай, с водни бои.. Има си специални бои за текстил, тези при първото пране не се залъгвай че просто ще избледнеят, те ще се размажат
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

С молив:

отзад - http://prikachi.com/images.php?images/983/3013983a.jpg

отпред - http://prikachi.com/images.php?images/985/3013985e.jpg

И още се чудя с какво да ги оцветя... такива бои за текстил тука няма тъй като града ни е малък ;х а за водните бои... преди като съм рисувала по изобразително съм си изцапала една кърпа, изпрах я но не се маха ... така стои ...

на мен пък във 2ри клас ми нацапаха ръкава със синя темперна боя и после нямаше и следа ..
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    с водни бои-АБСУРД!

рекламираха доста отдавна някакви .. бяха във формата на фулмастери.. бяха спец. за дрехи и предполагам че държат

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    продават специални бои за текстил има и текстилни маркери ..
    имам от текстилните маркери повярвай ми надраскаш ли нещо повече абсурт да го изтриеш.. една вечер бяхме пияни и надраскахме на една приятелка тениската точно с тези маркери казва че вече спи с тази блуза защото майка и дори в белина я е потопила оставила е 3 дни в белина и дори не е избледняло ;д а тениската бяла ..

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
    продават специални бои за текстил има и текстилни маркери ..
    имам от текстилните маркери повярвай ми надраскаш ли нещо повече абсурт да го изтриеш.. една вечер бяхме пияни и надраскахме на една приятелка тениската точно с тези маркери казва че вече спи с тази блуза защото майка и дори в белина я е потопила оставила е 3 дни в белина и дори не е избледняло ;д а тениската бяла ..
    еми дори и да не се трие, тука няма такива ;х а и вече свърши ;д направих ги с водни бои ... ще видя като се опере дали изцяло ще изчезне или поне малко ще избледнее.. утре ще поствам снимки, защото сега я довърших

Вече е готова....
    http://prikachi.com/images/571/3015571X.jpg - отпред - тука малко като правих с четката я наклоних малко повече и се намокри с черна вода ;х може и да изсъхне и да не се личи...

http://prikachi.com/images/561/3015561J.jpg - отзад

Съжалявам, знам че на някои ви харесва мнооого да рисувате .. все пак това е мое мнение но : никога не бих тръгнала навън с такава тениска ! По-добре да беше дала някой друг лев за качествена щампа, не да стане неравномерно и размазано.. Съжалявам, ако си се засегнала ...
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Съжалявам, знам че на някои ви харесва мнооого да рисувате .. все пак това е мое мнение но : никога не бих тръгнала навън с такава тениска ! По-добре да беше дала някой друг лев за качествена щампа, не да стане неравномерно и размазано.. Съжалявам, ако си се засегнала ...
    + 1 !
    на мен също не ми харесва.. нищо лично

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    + 1 !
    на мен също не ми харесва.. нищо лично
    +1 :P :P
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си