Така....ситуацията е доста сложна, ще се опитам да я обясня възможно най накратко... Преди няколко месеца ходех с едно момче 2-3 седмици, нещата станаха много набързо, без въобще да се познаваме от дълго време и прочие... Всичко беше готино, като изключим факта, че явно не бях преодоляла стария си приятел, с когото имаме много дълга история и са си големи драми, постоянно мислех за него и накрая реших,че не бива да се заблуждавам, защото не ми е минала тръпката - реших да съм честна с тогавашния си приятел - обясних му как седят нещата и скъсахме....Той обаче е много странен и необичаен и прие нещата много кофти, в момента едва ме поздравява, доста рядко всъщност...Държи се дръпнато (за което не го упреквам, вината е моя...) и поради факта,че съм тотално игнорирана и дори не си говорим, не поддържаме никакъв контакт.. аз много се изнервям, това ме побърква иии не знам какво да правя - итнересът ми към него се върна и само като го видя настръхвам... искам да го помоля за още един шанс, но не знам той как ще реагира.. логично е и да откаже, но знам ли...Та чудех се как според вас трябва да постъпя, защото вече го попитах няколко пъти дали иска да излезнем, пратих му една песен,която много точно описва ситуацията и се извиних чрез нея... и пак нищо, просто не знам! А за неговите чувства, че още ги има - убедена съм на 100%, много добре го познавам и колкото и да се крие, ми е пределно ясен... Ако някой се нагърби да изчете всичко това, моля да помага с мнение/съвет?