.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

някакви идеи от вашия опит .. ?

Здравейте. При мен проблема е следният: С приятелят ми решихме да правим секс. Аз не исках много ,беше негова инициативата. на него му беше за пръв път на мен за втори ако има зн.. и той не можа да свърши издэржа много време и не знам притеснихме ли се какво.. и въпроса е , че сега ме е страх ако пробваме пак да не се получи същата ситуция. Някави идеи..?

Град
    Варна
    повторете опита
    Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.

щом не става от 1-я път,ще стане от 2-я

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Re: някакви идеи от вашия опит .. ?

Цитирай Първоначално написано от no0name3
    Здравейте. При мен проблема е следният: С приятелят ми решихме да правим секс. Аз не исках много ,беше негова инициативата. на него му беше за пръв път на мен за втори ако има зн.. и той не можа да свърши издэржа много време и не знам притеснихме ли се какво.. и въпроса е , че сега ме е страх ако пробваме пак да не се получи същата ситуция. Някави идеи..?
    според мен тряаа да сте както сте се родили (голи) да си играете малко по дълго ( за да се отпуснете ) и после всичко ще е перфе
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Мега фен
    Град
    София
    По дълга любовна игра!
    Искам да дам "Refresh" на ума си ..
    Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
    Да използвам "Undo" за всички мои грешки
    и да дам "Save" на всички незабравими спомени.

Питай го дали сам свършва. По принцип тия проблеми са на психическа основа , но също така има и вероятност приятеля ти да е гей или да не те харесва . Следващия път го давайте по-небрежно, кавото и да става , нека да е от само себе си : )
    do you dream?

Голям фен Аватара на xinfamous
    отпуснете се.
    Can It All Be So Simple ?

xinfamous

има изследване, според което хората, които си падат по жълтата гъба са 90% гей или поне латентен гей

без майтап

ебе ме за шибаната гъба,даже 1 път не съм гледал филмчето..всичко е в посланието

WU TANG CLAN AINT NUTIN TA FUK WIT!

не не е гей и свърша сам ест като всяко момче ..

Повече от фен
    абе все някога ше стане

Цитирай Първоначално написано от kn1ght
    Питай го дали сам свършва. По принцип тия проблеми са на психическа основа , но също така има и вероятност приятеля ти да е гей или да не те харесва . Следващия път го давайте по-небрежно, кавото и да става , нека да е от само себе си : )
    Ама разбира се
    Иначе как ще го вдигне от нея бе?

Не ти е гей приятелят и сигурно те харесва, но е нещо на психическа основа, и вместо да не го правите повече, повторете опита. Мисля, че ще го сдухаш, ако му откажеш "за да не се повтори".
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Пробвайте с по-дълга любовна игра, отпуснете се и действайте Не винаги става от първия път, но не е казано, че е невъзможно Успех!
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Ама разбира се
    Иначе как ще го вдигне от нея бе?

Не ти е гей приятелят и сигурно те харесва, но е нещо на психическа основа, и вместо да не го правите повече, повторете опита. Мисля, че ще го сдухаш, ако му откажеш "за да не се повтори".
    Ами ЩЕ го вдигне БЕ. Има си начини , такъв тип хомосексуалисти се наричат "килерни" гейове, принудени от обществото или други причини да запазят хомосексуализма си в тайна -> прикриват го като са с момиче... просто изтъквах една ВЪЗМОЖНА причина.Не си мисли, че сексуалността се дели на Хомо и Хетеро.. има много междинни
    do you dream?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Била съм с 3ма девствени, и тримата не свършиха първия път . Явно е от притеснение . Питай го какво му харесва и т.н.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

благодаря за съветите ще опитаме а относно дали е гей или не просто спрете да го коментирате..споделих съвсем сериозно проблема си няма нужда от тези спекулации

Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    е** ме за шибаната гъба,даже 1 път не съм гледал филмчето..всичко е в посланието

WU TANG CLAN AINT NUTIN TA FUK WIT!
    ОК само ти казвам

Цитирай Първоначално написано от radinio
    щом не става от 1-я път,ще стане от 2-я

Значи газарите тряба да сте ми благодарни че ви отварям очите, за тия които не знаят пиниза, та значи като почне секса, първо почваш нежничко само вкарваш главата, и действаш бвано и не целия, и така около 5 мин да се възбуди кучката, след това го изваждате да си поеме дъх и го набивате целия и забързвате темото, кучките се побъркват незнаят какво става.

повторихме днес опита.. даже не смятахме да стигаме до там,но се бяхме заиграли и двамата възбудени и всичко и нак същото.. явно проблема е в мене

Цитирай Първоначално написано от dostavchikat
    Значи газарите тряба да сте ми благодарни че ви отварям очите, за тия които не знаят пиниза, та значи като почне секса, първо почваш нежничко само вкарваш главата, и действаш бвано и не целия, и така около 5 мин да се възбуди кучката, след това го изваждате да си поеме дъх и го набивате целия и забързвате темото, кучките се побъркват незнаят какво става.
    аахахахахаха мн добре

Пробвай пак! И с повече оптимизъм, няма да се коркаш за такива глупости

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Колко време трае акта и в какво ви се изразява предиграта?

Проблемът би бил в теб ако лежиш като дъска и чакаш той да върши всичко.

Започнете с орална, сменяйте позите, поощрявай го. Показвай му, че нещата, които прави те възбуждат. Не се отказвайте и не се сдухвайте.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx
    Цитирай Първоначално написано от dostavchikat
    ПХАХАПААХАХ.. добро ..
    Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

някъде 40мин-час.. всичко уж е както трябва преди да започнем лябовна игра нито той има притеснения нито аз.. Вчера дори махнахме презерватива накрая да не би да е от това и пак такава ситуация.. С бившия ми не беше така много кофти се чувствам,зощото прави всичко за мене и накрая кво

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си