- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- някакви идеи от вашия опит .. ?
Здравейте. При мен проблема е следният: С приятелят ми решихме да правим секс. Аз не исках много ,беше негова инициативата. на него му беше за пръв път на мен за втори ако има зн.. и той не можа да свърши издэржа много време и не знам притеснихме ли се какво.. и въпроса е , че сега ме е страх ако пробваме пак да не се получи същата ситуция. Някави идеи..?![]()
повторете опита
Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.
По дълга любовна игра!
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.
Питай го дали сам свършва. По принцип тия проблеми са на психическа основа , но също така има и вероятност приятеля ти да е гей или да не те харесваПървоначално написано от no0name3
. Следващия път го давайте по-небрежно, кавото и да става , нека да е от само себе си : )
do you dream?
xinfamous
има изследване, според което хората, които си падат по жълтата гъба са 90% гейили поне латентен гей
![]()
без майтап
ебе ме за шибаната гъба,даже 1 път не съм гледал филмчето..всичко е в посланието
WU TANG CLAN AINT NUTIN TA FUK WIT!
Can It All Be So Simple ?
не не е гейи свърша сам ест като всяко момче ..
абе все някога ше стане![]()
![]()
Ама разбира сеПървоначално написано от kn1ght
![]()
Иначе как ще го вдигне от нея бе?
Не ти е гей приятелят и сигурно те харесва, но е нещо на психическа основа, и вместо да не го правите повече, повторете опита. Мисля, че ще го сдухаш, ако му откажеш "за да не се повтори".
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Пробвайте с по-дълга любовна игра, отпуснете се и действайтеНе винаги става от първия път, но не е казано, че е невъзможно
Успех!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ами ЩЕ го вдигне БЕ. Има си начини , такъв тип хомосексуалисти се наричат "килерни" гейове, принудени от обществото или други причини да запазят хомосексуализма си в тайна -> прикриват го като са с момиче... просто изтъквах една ВЪЗМОЖНА причина.Не си мисли, че сексуалността се дели на Хомо и Хетеро.. има много междинниПървоначално написано от jghgh
![]()
do you dream?
Била съм с 3ма девствени, и тримата не свършиха първия път . Явно е от притеснение . Питай го какво му харесва и т.н.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
благодаря за съветите ще опитамеа относно дали е гей или не просто спрете да го коментирате..споделих съвсем сериозно проблема си няма нужда от тези спекулации
ОК само ти казвамПървоначално написано от xinfamous
![]()
Значи газарите тряба да сте ми благодарни че ви отварям очите, за тия които не знаят пиниза, та значи като почне секса, първо почваш нежничко само вкарваш главата, и действаш бвано и не целия, и така около 5 мин да се възбуди кучката, след това го изваждате да си поеме дъх и го набивате целия и забързвате темото, кучките се побъркват незнаят какво става.
повторихме днес опита.. даже не смятахме да стигаме до там,но се бяхме заиграли и двамата възбудени и всичко и нак същото.. явно проблема е в мене![]()
![]()
аахахахахахаПървоначално написано от dostavchikat
![]()
![]()
![]()
мн добре
Can It All Be So Simple ?
Пробвай пак! И с повече оптимизъм, няма да се коркаш за такива глупости![]()
Колко време трае акта и в какво ви се изразява предиграта?
Проблемът би бил в теб ако лежиш като дъска и чакаш той да върши всичко.
Започнете с орална, сменяйте позите, поощрявай го. Показвай му, че нещата, които прави те възбуждат. Не се отказвайте и не се сдухвайте.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
ПХАХАПААХАХ..Първоначално написано от dostavchikat
добро ..
![]()
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
някъде 40мин-час.. всичко уж е както трябва преди да започнем лябовна игра нито той има притеснения нито аз.. Вчера дори махнахме презерватива накрая да не би да е от това и пак такава ситуация.. С бившия ми не беше така![]()
много кофти се чувствам,зощото прави всичко за мене и накрая кво
![]()