- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс по време на менструация?
Здравейте. Извинявам се, ако има такива теми. Искам да разбера повече за секса по време на менструация.. вреден ли е, не е ли и защо.. Благодаря предварително![]()
При някои менструацията е съпроводена с доста силни болки и не знам какво удоволствие биха изпитали пък и кръвта е най-добрата среда за развитие на бактерии и микроби.
Чувала съм също, че има жени, които могат да забременят само по време на цикъл (ако е много кратък)
ПП ако си толкова навита да пробваш моя съвет е в банята![]()
![]()
Абе удоволствието си го има, аз пробвах веднъж. Не съм си мислила, че ще го направя, като съм неразположена и не съм се и интересувала по тоя въпрос. Но сега ми се иска да разбера мнението и на други (особено на тези, които също са го направили)
На мен не ми се струва никак привлекателно.
Ние сме го правили.. и понеже сме свикнали без презерватив (тя е на противозачатъчни) сме го правили без.. нито е имало някакви последствия, нито нищо.. Въпрос на личен избор, според мен.
Аха, благодаря. При мен само имаше по-големи болки в стомаха на сутринта, отколкото обикновено... И го правихме с презерватив.
Много сте зле,честно.Не мога да разбера какво толкова ви пречеше да изчакате още няклко дни.Това е най-отвратителното нещо...ужас.
Мерси за мнението. Ако ти обясня как стоят нещата, няма да мислиш така. Но нямам намерение да го правя. Защото АЗ решавам какво и кога да правя и изобщо не ме интересува, че ТИ не го разбираш.Първоначално написано от mynichkaIsladka
Правила съм го 2-3 пъти. Ако и двамата нямате нищо против и не ви е гнус - няма нищо лошо. А иначе по време на менструация жената е най-податлива на инфекции. От хигиенична гледна точка и за двамата не е добра идея.
Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.
Ами нали ползваме презерватив..Първоначално написано от JustAdream
Аз не съм се престрашавала...мисля си че по някое време може да видя да се стича кръв по мен или него...струва ми се гадно.
Тогава няма дертПървоначално написано от buzzzz
Само бъди сигурна че на него не му пречи, защото има момчета на които не им харесва
Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.
Малко си е гнусно. Ако обаче момчето няма нищо против - NO PROBLEMS.
Предишният ти път като сте го правили докато си била неразположена, ако са били отминали вече няколко дни нормално да не тече както по-принцип.
Абе нямате проблеми.
Със сигурност не знаеш какво значи отвратително нещо,че да определиш с такава дума ситуациятаПървоначално написано от mynichkaIsladka
Отвратително е изнасилването.
Отвратително е педофилството.
Отвратително нещо е проституцията (предполагам),но до толкова ли те е гнус от теб самата??
Вярно,че не е за предпочитане да се прави секс в такива дни,заради възможност от инфекция и др,но пък и не може да се определи,като ''ужас''.
Не си позволявай да ругаеш!Всеки сам си решава кога да прави секс.Не си ти тази,която ще определи кой кога да си прави кефа.Иди си натрапвай ограничеността някъде другаде!
Правил съм без презерватив в такъв момент - има си животинска тръпка и ми харесва.![]()
Първоначално написано от Fiction7577
Беше точно на 2рия ден, когато тече по най-много, апък не се оцапахме изобщо.. не, че се оплаквам де![]()
Да, беше ми малко неудобно. Но той поиска пръв и ми каза да не се притеснявам от него.Първоначално написано от JustAdream
![]()
не сте в ред всичките,той те помоли и ти да не изпуснеш промоцията си се навила....супер много ви е лошо...
Кфа промоция, кфи 5 лв.. ?! Нищо не знаеш, не се опитвай да развиваш някакви жалки теории, не си интересен никому..Първоначално написано от MarkKnight
Бих ти го казал това на теб, не на момичето по-горе.Първоначално написано от MarkKnight
Къде се бъркаш в чуждите работи? Както искат, така ще си правят секс хората, щом ти не искаш, не го прави, защо трябва другите да се водят по ограничения ти мозък?
Скрий се.
абе ти не се бъркай където не ти е работата,тя е пуснала темата,всеки има право да пише,не се праи на шеф само![]()
Хахахахаххахаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мухльо, не се е родил тоя, който ще ми казва на какъв да не се правя.. Затваряй си тъпата уста и изчезвай.
Това, че темата е пусната, не значи, че можеш да си натякваш олигофренското мнение и да се присмиваш на НОРМАЛНИТЕ хора, които не го споделят.. Аре в кревата, че Сънчо мина.