- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс по време на менструация?
Приятеля ми искаше, аз не. Струва ми се прекалено гнусно, а и доста си ме боли корема.
Ако не ми изглеждаше толкова гадно, бих пробвала със сигурност. Струва ми се, че удоволствието е в пъти повече.
Всичко си е до човека.![]()
Дрън-дрън
Според мен това е супер гнусно .. но вие си решавате .. странно как приятелят ти няма да го е гнус .. (може би се "възмущавам толкова защото съдя по себе си , защото съм много гнуслива ... )
Прочети тук ако искаш http://fema-bg.com/index.php?m=1960
Правила съм. Нямах проблеми. Просто гледайте да е или под душа, а ако го правите на леглото сложете някоя кърпа отдолу. Не е чак толкова гнусно колкото всички го описваха. Стига вас да не ви е гнус, де.
Чувала съм, че всъщност секса по време на цикъл помага на жените. Облекчава болката и намалява кръвотечението.
Дефакто го прави поносим.
Според мен това не е много подходящ период за такива интимни отношения.
Ако не друго, аз лично се чувствам като балон.
Не мога да си представя да правя секс точно тогава.
Но все пак зависи от хората. Чак гнусно .. Да, не би било приятно, но пък защо не.
а бе какво се плашите от кръвта.... почти няма и уж във възбудено състояние тя спиратака че не се плашете и експериментирайте
При секс в менструация болките изчезват, продължителността се намаля с 1-2 дни, и намаля кръвотечението. От личен опит ги казвам тея неща.
OutlawGirl това, че изтласква кръвта навътре не ми се вярва да е истина, някак си не ми прави логика. Аз лично съм забелязала обратният ефект. Когато по време на секс в цикъл получа оргазъм ( вагинален ), в матката се предизвикват контракции, които изтласкват кръвта от нея навън към вагината, а после по стените и, извън тялото на жената. Поради тоя факт е възможно да има по-силно, но сравнително краткотрайно, кървене веднага след акта ( поне при мен е до 5-10 мин след акта, най-често под душа докато съм и малко след това ).
Който не го е пробвал, губи доста.
Супер мъчно ми минава цикълът, ако не съм правила секс тогава. Адски много боли, криво ми е, гадно ми е, чувствам се грозна... А как да се чувстваш грозна, ако те хванат и те треснат на леглото?![]()
Правил съм и продалжавам да прави .. с малкатата разликата, че товага използвам кондом. Не виждам нищо лошо е освен някой път нови чаршафи но секса си е секс .. като Ви е се иска и на двамате няма връщате назад. Незнам при другите жени как е но при мойта половинка е нещо уникално разгонване на н-та степен. Предпочитам нови чаршави отколкото няколко дена на сухо и после ми излезне през нуса...