Имам един проблем.. има едно момиче, което много се закача с мен и се мисли за голямата работа. Много ми се отваря.. един път й отвърнах на удара и тя извика още 2 момичета да се оправят с мен..Тя винаги така прави.. и не се е случвало само на мен, но и на няколко от приятелките ми. Закача се и после вика друг да се оправя вместо нея..Ние с нея сме се карали и сдобрявали, но дори когато сме сдобрени между нас пак има вражда. Трябва ми съвет как да постъпя, защото ми писна да се занимавам с нея.
Не се рови в пепелта
Там няма да намериш огън
Знай свършено е с любовта
Щом вече казано е сбогом
Tъжни истории - Моя блог с тъжни истории.
Тегли й една майна.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ами аз веднъж се опитах, но тя продължава и съм сигурна, че пак ще извика някой да се оправя вместо нея.Първоначално написано от Extremescream
Не се рови в пепелта
Там няма да намериш огън
Щом вече казано е сбогом
Добре, ти приятелки нямаш ли??
Хвани я набий докато е сама, нека после ти викне целия град, но въпроса е там, че няма да смее..
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
3ащо изобщо я удостояваш с вниманието си?
След като не ти е приятна,просто я игнорирай.
Ти самата и позволяваш да се държи така с теб. Покажи и , че не може да те прави на две стотинки.
Аз я игнорирам, тя сама идва и се дразни.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Не се рови в пепелта
Там няма да намериш огън
Щом вече казано е сбогом
Един път за винаги я отрежи покажи характер и това е.Първоначално написано от smiley235
Това казвам и аз, но явно не е достатъчно пораснала да се изправи срещу нея.. Шубето е голяма работа.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Такива най го мразя, вярно, че с мен почти никой не за закача (интересно, защо), но... аз съм на практиката "око за две, зъб за чене". Един оня ден искаше да ме плюе, а аз му залепих дъвка в косата. А за момичета... не ми се е случвало да ме хейтят. Та значи, следващия път като ти каже/направи нещо, хващаш я и я удряш. плюеш или там к'вото можеш, без да й позволяваш да вика приятелките си, ако ги извика просто й кажи "толкова ли си жалка, че не можеш да се оправиш сама".
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
според мен можеш да направиш само едно ако имаш по голям брат или сестра викни я/го да я напият а пък ако нямаш си намери повече фр. знам колко е трудно това но се пробваи сгъсти се с хора които също я мразят и я прибите ....![]()
Когато не помага мозъка, помагат шамарите.
Тормози я психически (; и я прави на мармалад пред останалите.
Унижавай я постоянно за това, че е страхлива, нерешителна и си изчиства ръцете... кажи на приятелките й, че е глупаво да се оставят да бъдат манипулирани и такива работи... Настрой "нейните хора" срещу нея. Ако и знаеш слабите страни, цели се в тях. Колкото повече бягаш от явната конфронтация, толкова повече ще те тъпчат. Така че смело.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
щом се заяжда и с твои приятелки съюзете се с приятелките ти и и е*ите майката тъпа.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
Ами.. благодаря ви за предложенията ,, някои от тях бяха доста полезни.. досега не се е закачаласъс мен ,, и съм сигурна, че и за в бъдеще няма да посмее..ам да допълня темата е приключена
![]()
Не се рови в пепелта
Там няма да намериш огън
Щом вече казано е сбогом