.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен Аватара на DiDiChKa

противозачатъчни

http://apteka.framar.bg/30019510/%D0...D0%BC%D0%B3-21 Някой ползвал ли ги е и доволен ли е? Имат ли странични ефекти? И може ли някой да ми обясни кога точна да пия първото хапче?
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

dobri sa
    нямат странични ефектиЕдна опаковка Артизия съдържа блистер с 21 обвити таблетки или 3 блистера с по 21 обвити таблетки. Всяка обвита таблетка е означена с деня от седмицата, когато трябва да бъде взета. Опитайте се да вземате хапчетата по едно и също време от деня, например след закуска. Трябва да вземете 21 таблетки 21 дни, а през седемте дни след това не трябва да използвате Артизия. При тези 7 дни трябва да се появи менструация /непрекъснато кървене/. Обикновено започва 2-3 дни след приема на последната таблетка Артизия. Започнете да вземате следващата опаковка на осмия ден, независимо от това дали кървенето продължава. Това означава, че ще започнете с нова опаковка в същия ден от седмицата и аналогично непрекъснатото кървене ще се появява в един и същи ден всеки месец.

Град
    Враца
    Днес ми ги изписаха. Лекарката ми каза, че мога веднага да ги започна, а днес е 5тия ден от цикъла ми.. На листовката обаче пише, че първото хапче трябва да се вземе на първия ден от менструацията..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Да на мен лекър ми ги изписа с цел лечение на генекологичен проблем и 1вото хапче пих чвият ден от циктла ми, след това както дойде-както обесниха по-горе почива се 7 дни и на 8 се пият при мен цикъла ми идва на 3 ден след изпиването на последното хапче

Голям фен Аватара на DiDiChKa
    аз започнах да ги пия от 04.03 менструацията ми трябваше да свърши на 08.03 но все още имам зацапване по бельото не е като менструацията много по-слабо е трябва ли да ги спра?
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си