.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Лак за коса.

Здравейте, искам да попитам за лака на Taft розовия номер 3, някол ползвал ли го е ? и върши ли работа за дигане на косата, косата си я дигам с преса.

polzwam go
    върши добра работа

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Зависи каква ти е косата, защото моята е гъста и ползвам на Тафт черния с най-силната фиксация 5
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Цитирай Първоначално написано от Lian4ety
    Зависи каква ти е косата, защото моята е гъста и ползвам на Тафт черния с най-силната фиксация 5
    Аз също ползвам този и съм много доволна.
    Big or small, lies are lies !

Мега фен Аватара на mynichka
    да, лекичък е. Но на мен така по ми харесва, защото хем ти държи прическата, хем не се сплъстява.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Попринцип и аз съм с черния и червените дръсканици. Но много момчета от даскалото ми казват да си взема розовия, не слепвал косата и бил много добър за преса. След като си вдигна косата с пресата, пръскал черния лак и ми слепва косата, става мазало.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Добър е, да! И е лекичък и не слепва!

Лек лек, колко да е лек ? Поне половин ден кара ли ? Трябва ми за мъжка прическа За момичетата ми е ясно че всеки лак става . Мислех да пробвам и на Syoss. Дали няма да е по добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си