.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Приятел-ка-и

От 1 година съм с моето момче и от 1 година и половина мислех,че имам добро приятелсто с бифшата си най-добра приятелка!Имам силна връзка и с двамата,ноо така се случиха нещата,че приятелката ми направо нещо,коеот не мога да забравя (не е свързано с гаджето ми ),просто не е същото!Всички учим в едно училище и приятелката ми се запозна с компанията ан гаджето ми-именно заради мен!Сега просто се дразна на факта,че те се сближиха смисъл споделят си и досега е имал едно момиче в живота си и това съм аз,а сега изведнъж най-добрата ми приятелка!Дразна се на факта,че той и споделя и тя на него,но другото нещо,което ме дразни по някъв начин е това,че тя се сближи и с приятелите му и то доста,а пред и се подиграваха!Сега не излиза с компанията на класа,ами с тях!2 компании пътуваме с еидн автобус,тя не е с близките от класа,ами с тях!Може би имам хиляди грешки в написаното (не ме интересува,не се старая),ноо просто или аз съм страшно ревнив/глупав човек и се хавам за нищо иии незнам как да си изкореня тая тъпа рввност или каквото е ! :P :P :P :P :P

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Като не се грижиш за това момчето ти да се интересува от теб, ще го изтървеш.

То не може хем вълкът сит, хем агнето цяло.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

как разбра,че не се грижа за него ???

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Не за него, а за интереса му.

Ако се интересуваше от теб, нямаше да ходи при другото момиче да му допълва нуждите. (били те само от споделяне)
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И какво очакваш да ти кажем ?
    Наистина ако се беше "грижила" за интересите му той щеше да ти има доверие и да ти сподели,а не нея.. Не мога нищо да кажа за нейната постъпка,но може пък наистина да са станали най-добри приятели,в които няма нищо лошо,докато не станат нещо повече.. Така,че ти познаваш доста добре най-добрата си приятелка и знаеш какво трябва да очакваш от нея..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    София
    Кажи му,че не ти е приятно да споделя с други момичета,a искаш само с тебе да споделя.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Напълно нормално е приятелят ти да споделя с други хора.Просто в твоя случай така се е получило, че най-добрата ти приятелка е една от тези "други хора".

ме дразни по някъв начин е това,че тя се сближи и с приятелите му и то доста,а пред и се подиграваха
    О,по какъв хубав начин само показваш, че си и приятелка.Вместо да се радваш, че най-добрата ти приятелка си общува с нови хора и вече не и се подиграват, ти си седнала да правиш от мухата слон.

А дори и да е станала по-близка с тях отколкото с теб- приеми го.Такъв е живота!Ако наистина сте били най-добри приятелки това ,че тя се събира и с други хора не трябва да повияе на отношенията ви.Може би просто не сте били това, което ти си си мислила, че сте

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Кажи му,че не ти е приятно да споделя с други момичета,a искаш само с тебе да споделя.
    ПЪЛЕН ФЕЙСПАЛМ

НИКОГА!

Пребори се с ревността си. Няма смисъл от такива маниакалности.
    Иначе дам, същата съм, не ги обичам аз тия 3тите хора във връзката, или някой да си има друго слънце освен мен.
    Но това не е хубаво. Бори се с него. Бори се със злобата, ревността, етц.
    Иначе 1. само се мъчиш 2. може да полудееш от ревност и да почнеш да се държиш странно, да правиш тъпи изказвания/намеци, не дай си някой пристъп.
    По-добре се опр'ъй малко, честно ти казвам... Нищо че пиша че в леко хумористичен стил.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Това си е чиста ревност, която трябва да потиснеш, защото нямаш право да се сърдиш на нито един от двамата. Нормално е след като и двамата са толкова близки с теб и заради това се виждат често да завържат някакво приятелство. По-добре ли щеше да ти бъде гаджето ти и най-добрата ти приятелка да не се понасят?!?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ее от къде тая злоба, не може да си в центъра постоянно .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове