- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Цветни лещи
Някой от вас използвал ли е цветни лещи? Ако сте иползвали-доволни ли сте? имали ли сте някакви проблеми при слагането и свалянето? Казвали са ми,че от носенето на цветни лещи очите се зачервявали и насълзявали.Вярно ли е?
Еми аз мисля че цветните са като обикновенитеПървоначално написано от addriiana18
отначало ми беше трудно свалянате, махането, но с времето се
свиква. Също така малко ме сърбеше, но вече всичко си е окей![]()
Според мен на абсолютно всеки човек,ако си сложи лещи с цвят различен от този на очите изглежда супер грозно!От лични наблюдения съм виждал.Например 1 момиче от класа с черна коса и черни очи и по-тъмничка кожа като си сложи сини лещи просто....Или пък някое русо и бяло момиче с черни като въглен лещи...
Първоначално написано от Greennight
Е.. това са частни случаи. Например на някои хора наистина много им отива друг цвят лещи..![]()
You took the sun, the moon and the stars..
Now I'm walking all alone in the dark.
You stole my heart..
GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...
Една невероятна песен![]()
Напротив.Първоначално написано от Greennight
Ако имаш черни очи и си сложиш по-тъмно сини лещи става много красиво.
Не се опитвай да си налагаш мнението.
Това дразни много.
Тая па.Кой си налаге мнението бре.Написал съм "СПОРЕД МЕН" ти като си малоумна и не разбираш кво значи тва си е твой проблемПървоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
Виж, аз нося лещи от 2 години, но не цветни, а контактни (с диоптер), тъй че имам доста опит.(Лещите ми са от скъпите и са качествени) Препоръчвам ти изобщо да не се занимаваш с лещи, защото цялото нещо е много неудобно-трябва постоянно да внимаваш нещо да не ти влезе в окото, защото иначе боли ужасно много; лещите са вредни за очите-постоянното дразнене на окото води разни инфекции и болести (ако наистина се интересуваш от това, можеш да отвориш Гугъл) и още хиляди причини-сърбене, зачервяване и т.н...
П.С.- Сигурно ще ме питаш защо тогава нося лещи-нямам друг избор, очилата ми пречат...
Ти решаваш...
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Еми ти що се дразниш ? Никой не си налага мнението,така че не разбирам закво трябва да се дразнишПървоначално написано от VaMpiRKaTaaa
П.П умирам от страх малоумна
И кой си налага мнението бе шматко,аз поне казах "според мен",докато ти като специалист веднага заяви,че на тъмна кожа отиват сини лещи,ае гледай си в твойта копанка малоумна![]()
Носила съм цветни лещи,нямах никакви проблеми.Малко време ми трябваше,докато свикна със слагането и махането (имах дълги нокти и това малко пречеше,но после свикнах).Случвало се е да ги нося по 10-12 часа,дори съм заспивалас тях (веднъж)(това не е мн полезно,но...се прибирах от дискотека и много ми се спеше).Проблем ставаше,когато някой около мен пуши.
BTW:Една фр е с тъмно кафяви очи и сложи сини лещи......не и пасваха..смис личеше си яко.Аз съм с някакви кафяво(светло)-зеленикави и когато съм била с лещи,мм мн не се забелязваше.
ПС:Лещите ми бяха някакъв зелен цвят,но нз какъв точно...
Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...
Нося лещи, но не са цветни, а прозрачни с диоптър.
В началото, докато свикнеш със свалянето и слагането е доста кофти. Изключително важно е да спазваш много добра хигиена! Ръцете - прилежно измити и подсушени!
При добра хигиена и редовна смяна на лещите, болестите са малко вероятни. На мен са ми удобни, очилата ми пречат, носил съм година и половина очила и не можах да свикна. Въпреки това, в никакъв случай не бих си бъркал в очите само за им променя цвета. По мое мнение това е глупост. В тоя живот имаш един чифт очи, не си прави експерименти с тях.