.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен Аватара на valll

търся филм

искам само да започна с това, че имах тук регистрация и друг профил, но някой е разбил паролата на имейла ми и е влязал в профила и така вече го няма. така, опитах се, но не намерих някоя тема, в която да задам въпроса си, ако все пак има извинявам се.
    филмът, който търся гледах по бтв или нова. става въпрос за живота на едно момче, което се превръща в убиец. семейството му беше богато и живееха в замък, но започна война, мисля, че ПСВ. семейството избяга в една колиба в гората, но мисля че руснаци с един танк ги намериха и убиха. той и сестра му се скриха и оцеляха. после някакви войници ги намериха и живяха няколко дни в къщата, като огладняха много изядоха момиченцето пред очите на брат и. после той замина при някаква роднина, мисля, че беше китайка. в последствие започва да убива. ако не се лъжа филма е история за реален убиец.
    знам, че имате и други проблеми, но много искам пак да го гледам филма. моля за помощ. благодаря предварително

не се сещам сажелявам

нищо, мерси все пак. надявам се някой дуг да се сети

Audio ergo sum

ооооооооо мерси много, да точно така за ханибал как не се сетих..ннаправо ще издивея мерси много много много....може вече да махнете темата и пак мерси много

Цитирай Първоначално написано от valll
    ооооооооо мерси много, да точно така за ханибал как не се сетих..ннаправо ще издивея мерси много много много....може вече да махнете темата и пак мерси много
    Audio ergo sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си