.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

гаджето не ме обича?

Имам приятел от 2 години много го обичам, но не съм сигурна дали и той ме обича .. той казва че ме обича и е правил много неща за мен, но незнам струва ми се че е с мен за да си запълва времето .. След секс просто започва да говори за нещо което няма нищо общо със секса .. можеби си е такъв а можеби аз не му харесвам незнам какво да правя когато се опитам за поговоря с него за това той не казва нищо казва че няма нищо такова и че говоря глупости .. и когато расказва за някоя случка с приятел се усмихва и му е хубаво като си спомня, а когато говори за мен просто някак празно .. можеби само така ми се струва на някои случвало ли му се е това ?

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    ебаси от 2 години сте заедно и ни питаш дали те обича?

просто искам да споделя с някого

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    от темите в последно време,които чета,преобладат подобни на твоите,след 2рата година търпката на човека минавала,почнал да се заглежда по други и т.н,за това седнете и поговорете,поне да сте наясно ще продължавате ли или няма...

Мега фен Аватара на babity
    Бахти, не може винаги да е същото. Да, две години по - късно може да се обичате, ама няма да е като първият път, в който дъхът ти спря и сърчицето ти правеше бурно туп-туп. Ако толкова не можете да приемете фактите и да се справите с рутината, просто не започвайте толкова сериозни връзки.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Консултирах се със звездите специално заради теб.

Обича те, но след 56 дена ти много ще го ядосаш и той ще охладнее. Ще последват серия от скандали и ще се разделите. Една седмица след това той ще те потърси и ще се сдобрите. Ще има и сватба, но за да научиш повече изпрати СМС с текст ясновидец на 123456789
    Temet Nosce

벨야카

Фен Аватара на Tennnnn
    Град
    Майна city
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Консултирах се със звездите специално заради теб.

Обича те, но след 56 дена ти много ще го ядосаш и той ще охладнее. Ще последват серия от скандали и ще се разделите. Една седмица след това той ще те потърси и ще се сдобрите. Ще има и сватба, но за да научиш повече изпрати СМС с текст ясновидец на 123456789
    ...Или на втората ни линия 987654321.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Ебати, от 2 години сте заедно, и чак сега ти идват вторни мисли?

не мисля че не те обича щом е още с тебе значи че те обича

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Може би само си внушаваш, защото искаш повечко внимание от негова страна, по-мило държание, да ти повтаря че те обича, защото е хубаво човек да го чува. Нали? 2 години за достатъчно много време и щом сте заедно, значи има защо. Може би искаш малко разнообразие във връзката ви? Поговори с него за това.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от CaseyJones
    А след секс за секс ли да си говорите?

Смисъл - втф?
    Друго си е да те похвали
    Ама наистина е кофти след секс да ти кажат примерно: "Мило, знаеш ли, че тавана има нужда от пребоядисване"...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на babity
    Разговорите са тооолкова надценявани...

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Ти очакваш от него прекалено много. И просто не ти удовлетворява очакванията. Човека те обича... Просто ти не искаш да се държи така, в твоите очи той е човекът на мечтите ти, обаче всички хора са различни и няма как просто да е такъв какъвто искаш. Щом го обичаш мисли за хубавите ви моменти, правете хубави неща заедно, а недей да си втълпяваш, че не те обича, защото не е така!!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    За 2 години би трябва да сте се опознали достатъчно добре, за да не се налага да питаш точно тук дали те обича. Обичта се показва и в малките жестове ...
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мега фен Аватара на TheBeliever
    И моята връзка е над 2 години вече. Да, не е като в началото, макар, че пак има тръпка. Няма го голямото вълнение и старанието да впечатлиш човека до теб. За толкова време вече се познаваме достатъчно, за да мога спокойно да му кажа, когато нещо в действията му не ми допада. И не са ми нужни думи или някакви специални доказателства за чувствата му. Всичко се вижда в държанието му към мен. В начина по който се усмихва като кажа нещо глупаво, в погледа му докато ме гушка вечер, в сънливите му целувки сутрин. Чувствата прозират и без да е нужно да се изричат някакви думи.

Не се филмирай толкова, не очаквай холивудски сцени и приказна романтика. В реалния живот живееш. Насочи вниманието си към малките жестове. Поговори с него за нещата, които са ти неприятни и изгладете нещата заедно.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Дефинирай какво разбираш под празно? Какво точно те притеснява в разказите му, както и какъв е проблемът, че след секс той започва разговор за нещо друго? Какви са твоите очаквания, да обсъждате кое е било добре, кое зле, да си мълчите и да се прегръщате или да спите?

Град
    София
    Седи 2 години с теб и мислиш,че не те обича.....
    Ти сериозно ли??
    Сигурно просто си е такъв и не е от хората,които казват всеки път ,''скъпа секса с теб е божествен''.Не е и нужно.Още повече след като е направил много неща за теб ити е доказал не веднъж любовта си.Нали знаеш,че не е достатъчно само да кажеш 'обичам те',нужно е и да го докажеш по някакъв начин.

Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Ама наистина е кофти след секс да ти кажат примерно: "Мило, знаеш ли, че тавана има нужда от пребоядисване"...
    На теб така ли ти викат?
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    ^ Това имах предвид и аз, де. Момичето очевидно очаква да я похвалят след секса.

umri, не, ние пребоядисахме целия апартамент скоро Застраховала съм се. И пердетата са сменени и вратите са нови.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    София
    CaseyJones
    Разби ме
    ''тавана е за пребоядисване''
    ^^Ако ми го каже това след секс...много лошо ще стане след това

Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    ^ Това имах предвид и аз, де. Момичето очевидно очаква да я похвалят след секса.

umri, не, ние пребоядисахме целия апартамент скоро Застраховала съм се. И пердетата са сменени и вратите са нови.
    Толкова като си го питала за тва след секс му е омръзнало на човека и е боядисал...
    Момчето и то очаква понякога да го похвалят, ама май най-често всички си остават с очакванията.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Не, не , не.

Не може да е истина.

Това е трол.

Не хранете трола.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

А вие представяте ли си по време на секс:

Ехеее, скъпа ти знаеш ли, че трябва да го пребоядисаме тоя таван?

Аз пък ако ти кажа мойто какво прави,твоя златен ще ти се стори . Това не значи ,че не те обича.Възможно е да се е променил ,но това е съвсем нормално,а у другото,което е след толкова време може би при него са различни чувствата ...Не знам ....
    Малък град,големи филми ....

Мега фен Аватара на Hilary_
    за 2 години не би трябвало да питаш във форум, дали гаджето ти те обича ..

след като си говорила с него и той ти е казал, че всичко е ок, защо търсиш под вола теле??? ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си