- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятели или нещо повече?
Здравейте,
Запознах се преди около 2 седмици с едно момиче, което е с 1 година по-малко от мен. Запознахме една вечер в една обща компания, после тя ме намери във фейсбук, и така започнахме да си пишем. След около 2-3 дни тя ме покани да изляза с нея и едни нейни приятели. Аз разбира се съгласих. Всичко мина добре, изпратих я до тях и така... След още 3-4 дни, през които постоянно си пишехме по скайпа тя ме попита да я чакам след даскало и да се поразходим. Излязохме, разходихме се, смяхме се, но всичко по приятелски само. Днес пак излязохме /за трети път/ и пак всичко мина добре, но ми се струва, че тъпчем на едно място. Говорим си, смеем се, но нищо повече. Страх ме е да я притисна, за да не я отблъсне това.
А аз я харесвам - много мило и добро момиче е, но тя се държи просто приятелски с мен.
Какво да правя?
Бъди по - смел! Има толкова неща, които можеш да направиш, които всъщност казват "Ама ако не искаш да си с мен, значи всъщност просто съм се бъзикал".
Другият път я целуни, нищо не губиш.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Добре, ти какво очакваш? Секс на 3та среща? Да я заведеш у тях и да се натискате? Момче, осъзнай се! Все още се опознавате. Страхотно е,че имате за какво да си говорите и ви е забавно. Ако искаш нещо по-сериозно от нея ще трябва да инвестираш малко време. Според мен би трябвало да си благодарен, че не е от онези момичета, които са готови на всичко на 3тата среща ( ако ме разбираш).
Но наистина,очевидно вече сте се опознали до известна степен.Следващият път като излезете я заведи на някое романтично място и я целуни.Но карай нещата полека! Момичетата не обичат момчетата да прибързват и да са нетърпеливи да ги вкарат в леглото![]()
--------------------------------------------------------
Моето лично мнение е, че тя не е безразлична.
Замисли се - тя те е намерила, тя е поканила да излезете, не ти...
И е нормално всичко да е само приятелско, не очаквай тя да е инициатора за нещо по-сериозно след като вече е направила толкова много (повярвай ми, за момиче това е много). Сега си ти наред, покажи и, че имаш интерес, но бъди внимателен (:
I may look safe but as soon as i get you alone...
...I will eat you.
Кажи и че я обичаш и че не можеш така...
Разбира се, че не искам да я вкарам в леглото... Не съм такъв човекПървоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
Просто не искам да вляза в графа "приятели", но в същото време не искам да избързвам![]()
Е кани я ти на срещи. Защо чакаш все тя да прави предложения да излизане? Страх ли те е какво?? Тя може би те харесва, но вече иска ти да я поканиш, апък недей да бързаш толкова та вие се познавате по-малко и от месец.. Чакай .. всичко ще се нареди.
Търпението му е майката...
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Щях да напиша нещо, но след този ти пост първо да питам на колко години сте?Първоначално написано от daliteen
Всичко хубаво става бавно.
Не избързвай.
Бъди около нея,излизайте.
И някой ден и кажи,че я харесваш.
17 и 18Първоначално написано от shadow4e
Действай,целуни я.Тя е направила първата крачка, кани те -харесва те.
Всички ти го казаха определено има интерес към тебДавай смело тигре !!! Но недей директно да я целуваш,примерно като се разхождате хвани я за ръка,подхвани някаква тема за разговори в най-удобния момент я целуни.
Ясно е ,че момичето не е безразлично към теб.
Не бързай ,всичко с времето си (;![]()
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Следващия път я покани ти на среща. След като тя води парада до момента, а ти си безучастен, може би си мисли същото като теб...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Днес я поканих, а тя каза, че има да учи...![]()
Аз вече нямам думи по въпроса с гаджета. Момичетата са много несериозни (повечето)![]()
Хайде сега да не започваме спор по тази тема, защото ще стане дълга и широка.Първоначално написано от iliq98
![]()
Може наистина да има да учи...Питай я кой ден е свободна.Направете си уговорка от по-рано, за да може да си планира графика
![]()
--------------------------------------------------------
Еми тогава недей да нахалстваш,обади и се по някое време по телефона питай я "как си ? какво правиш ? как върви ученето " и ако тоя път не те покани тя на среща го направи ти.Вижте се хвани я за ръка,покажи и че държиш на нея и в най-удобния момент я целуни![]()
Много правилен коментар и аз тва щях да напиша,ама по-кратко.Първоначално написано от BlueFace
Както бащата казва, който не вкарва му вкарват... (във футбола де)
Така, че пробвай докато някой друг не се е пробвал с момичето..
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Започни с целувка по бузата. Все пак е някакво начало, а и ако сгафиш може да мине и за прияетелски жест. След това задълбочавай.. прегръдки, закачки. Мисля, че си наясно повече от мен.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Ами днес бяхме на кафе... всичко мина добре, но като си тръгвахме аз тръгнах да я изпратя до тях и заваля дъжд. И двамата имахме чадъри и ги извадихме и аз я попитах да се пазим с един чадър, а тя: "не, няма нежда... "![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е трябвало да си носиш чадър.
Така е щяла да те земе при нея![]()
По добре на хората в устата, отколкото на хората в краката!