.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Приятели или нещо повече?

Здравейте,
    Запознах се преди около 2 седмици с едно момиче, което е с 1 година по-малко от мен. Запознахме една вечер в една обща компания, после тя ме намери във фейсбук, и така започнахме да си пишем. След около 2-3 дни тя ме покани да изляза с нея и едни нейни приятели. Аз разбира се съгласих. Всичко мина добре, изпратих я до тях и така... След още 3-4 дни, през които постоянно си пишехме по скайпа тя ме попита да я чакам след даскало и да се поразходим. Излязохме, разходихме се, смяхме се, но всичко по приятелски само. Днес пак излязохме /за трети път/ и пак всичко мина добре, но ми се струва, че тъпчем на едно място. Говорим си, смеем се, но нищо повече. Страх ме е да я притисна, за да не я отблъсне това.
    А аз я харесвам - много мило и добро момиче е, но тя се държи просто приятелски с мен.
    Какво да правя?

Мега фен Аватара на babity
    Бъди по - смел! Има толкова неща, които можеш да направиш, които всъщност казват "Ама ако не искаш да си с мен, значи всъщност просто съм се бъзикал".

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Другият път я целуни, нищо не губиш.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Добре, ти какво очакваш? Секс на 3та среща? Да я заведеш у тях и да се натискате? Момче, осъзнай се! Все още се опознавате. Страхотно е,че имате за какво да си говорите и ви е забавно. Ако искаш нещо по-сериозно от нея ще трябва да инвестираш малко време. Според мен би трябвало да си благодарен, че не е от онези момичета, които са готови на всичко на 3тата среща ( ако ме разбираш).

Но наистина,очевидно вече сте се опознали до известна степен.Следващият път като излезете я заведи на някое романтично място и я целуни.Но карай нещата полека! Момичетата не обичат момчетата да прибързват и да са нетърпеливи да ги вкарат в леглото

--------------------------------------------------------

Град
    pandemonium
    Моето лично мнение е, че тя не е безразлична.
    Замисли се - тя те е намерила, тя е поканила да излезете, не ти...
    И е нормално всичко да е само приятелско, не очаквай тя да е инициатора за нещо по-сериозно след като вече е направила толкова много (повярвай ми, за момиче това е много). Сега си ти наред, покажи и, че имаш интерес, но бъди внимателен (:

I may look safe but as soon as i get you alone...
    ...I will eat you.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Кажи и че я обичаш и че не можеш така...

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Добре, ти какво очакваш? Секс на 3та среща? Да я заведеш у тях и да се натискате? Момче, осъзнай се! Все още се опознавате. Страхотно е,че имате за какво да си говорите и ви е забавно. Ако искаш нещо по-сериозно от нея ще трябва да инвестираш малко време. Според мен би трябвало да си благодарен, че не е от онези момичета, които са готови на всичко на 3тата среща ( ако ме разбираш).

Но наистина,очевидно вече сте се опознали до известна степен.Следващият път като излезете я заведи на някое романтично място и я целуни.Но карай нещата полека! Момичетата не обичат момчетата да прибързват и да са нетърпеливи да ги вкарат в леглото
    Разбира се, че не искам да я вкарам в леглото... Не съм такъв човек

Просто не искам да вляза в графа "приятели", но в същото време не искам да избързвам

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Е кани я ти на срещи. Защо чакаш все тя да прави предложения да излизане? Страх ли те е какво?? Тя може би те харесва, но вече иска ти да я поканиш, апък недей да бързаш толкова та вие се познавате по-малко и от месец.. Чакай .. всичко ще се нареди.

Търпението му е майката...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от daliteen
    Разбира се, че не искам да я вкарам в леглото... Не съм такъв човек
    Просто не искам да вляза в графа "приятели",
    Щях да напиша нещо, но след този ти пост първо да питам на колко години сте?

Град
    София
    Всичко хубаво става бавно.
    Не избързвай.
    Бъди около нея,излизайте.
    И някой ден и кажи,че я харесваш.

Цитирай Първоначално написано от shadow4e

Щях да напиша нещо, но след този ти пост първо да питам на колко години сте?
    17 и 18

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Действай,целуни я.Тя е направила първата крачка, кани те -харесва те.

Град
    Sofia
    Всички ти го казаха определено има интерес към теб Давай смело тигре !!! Но недей директно да я целуваш,примерно като се разхождате хвани я за ръка,подхвани някаква тема за разговори в най-удобния момент я целуни.

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx
    Ясно е ,че момичето не е безразлично към теб.
    Не бързай ,всичко с времето си (;
    Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Следващия път я покани ти на среща. След като тя води парада до момента, а ти си безучастен, може би си мисли същото като теб...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Днес я поканих, а тя каза, че има да учи...

Град
    София
    Аз вече нямам думи по въпроса с гаджета. Момичетата са много несериозни (повечето)

Цитирай Първоначално написано от iliq98
    Аз вече нямам думи по въпроса с гаджета. Момичетата са много несериозни (повечето)
    Хайде сега да не започваме спор по тази тема, защото ще стане дълга и широка.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Може наистина да има да учи... Питай я кой ден е свободна.Направете си уговорка от по-рано, за да може да си планира графика

--------------------------------------------------------

Град
    Sofia
    Еми тогава недей да нахалстваш,обади и се по някое време по телефона питай я "как си ? какво правиш ? как върви ученето " и ако тоя път не те покани тя на среща го направи ти.Вижте се хвани я за ръка,покажи и че държиш на нея и в най-удобния момент я целуни

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace

Много правилен коментар и аз тва щях да напиша,ама по-кратко.

Голям фен Аватара на s40t4
    Както бащата казва, който не вкарва му вкарват... (във футбола де)
    Така, че пробвай докато някой друг не се е пробвал с момичето..

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Започни с целувка по бузата. Все пак е някакво начало, а и ако сгафиш може да мине и за прияетелски жест. След това задълбочавай.. прегръдки, закачки. Мисля, че си наясно повече от мен.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Ами днес бяхме на кафе... всичко мина добре, но като си тръгвахме аз тръгнах да я изпратя до тях и заваля дъжд. И двамата имахме чадъри и ги извадихме и аз я попитах да се пазим с един чадър, а тя: "не, няма нежда... "

Не е трябвало да си носиш чадър.
    Така е щяла да те земе при нея
    По добре на хората в устата, отколкото на хората в краката!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си