- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- обезболяващ спрей
здравейте, може ли да ме посъветвате за някои много силен обезболяващ спрей.. освен лидокайна доста болка се чувства с него трябва ми за обезкосмяване на триъгълникамерси предварително
<3
ne moga
Лидокаин хваща САМО на лигавици, тоест във устата .. Като неискаш да те боли - бръснач и си готова, щом си решила кола или епилатор ще трябва да търпиш.. А фотоепилацията и лазерната епилация струват пари и също болят..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
+Първоначално написано от n3zabrawiimaa
Big or small, lies are lies !
за спрей нз ,но съм чувала ,че боли по-малко ако пиеш болкоспокояващи 2 часа преди да идеш на козметичка![]()
Е не е чак толкова голяма болката, че да не можеш да изтърпиш
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Човек, кви болкоуспокояващи, кви 5 лева?![]()
Първата ми епилация там беше с епилатор (след 2-3 години бръснене, представи си колко болезнено беше)! Сравни само епилатора, който дърпа по няколко косъмчета наведнъж, става супер бавно и усещаш болката от всяко, с кола-маската, при която всичко става с няколко дръпвания. Нито обезболяващи съм ползвала, нито съм ходила на козметичка да ми го направи бързо, нито нищо. Стискаш зъби и търпиш.
Айде не се лигави...
all day... all night... what the fuck?!
oh mi neznam maika mi hodi na lazerna epilaciq i iska i men da vodi samo 4e neznaeh 4e bolineznam mnogo me boli po4ti v ni6to ne use6tam bolka kakvito horata use6tat ama tova mu vludqva ne miga da isturpq
<3