- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не знам какво да направя...
Добро утро![]()
От скоро имам приятел и в петък правихме секс,обаче на мен изобщо не ми хареса..Беше ме хванал в една хватка,от която не можех да се измъкна и 40 мин. само в една поза,не можах да свършаопитах се да раздвижа нещата,но безуспешно..Не искаше..Дори и свирка не искаше да му направя
Отчаяна съм,дайте някакви предложения,как да го накарам поне позите да сменяме
(аз съм на 16,той на 21 ако има значение)
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
кажи му че искаш да смените позите..толкова ли е трудно,и на мен някоя поза като ми омръзне присто или му казвам или направо я сменям
Да очакваш оргазъм при първи секс с ново гадже е наивност.
Казах му-никаква реакция...А той така ме беше затиснал,че не можех да помръдна..Първоначално написано от kiki1991
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Освен да си поговорите сериозно (не по време на секс) и да му обясниш какво ти харесва, както и че позата определено не ти е по вкуса.
Welcome to the Jungle...
тогава много тъпо от негова страна..каква е била позата можеш ли да кажеш?Явно на него му е било добре и не го е интересувало на тебе дали ти харесва самата поза..поговорете и му кажи защото е мн тъпо такаПървоначално написано от nefchi_bs
...
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
омг егоист ?!пробвай 2 път ,ако е пак толкова скучен секса ,направо го режи !може да е и неопитен ,но на 21 и неопитен?!едва ли ,по-скоро си мисли ,че го прави с надуваема кукла ,а не с жена
love is gone!
Изрази мнението си. Кажи му, че така не ти харесва и че не ти носи удоволствие. Иначе какъв мъж може да е, ако не прави удоволствието на приятелката си ? ...![]()
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
При мен е обратото. Обикновено в началото винаги е наи-вузбуждащо.Първоначално написано от dimitar_ak