- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос
Много се извинявам че пиша нова тема но не видях подходящата...Та въпроса е следния пия противозачатъчни поради здравословни проблеми но също така и за предпазване.Онзи ден правих полов акт и момчето беше с презерватив . Нали няма от какво да се притеснявам тъй като вземам хем противозачатъчни хем използвахме презерватив...Питам ви щото снощи ми се догади но хора ми казаха че това е от хапчетата че е нормално да се гади понякога благодаря предварително на всички
Не си бременна, най-вероятно е от хапчетата. Мислете малко.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
+1Първоначално написано от Extremescream
Ей хора мислете малко МОЛЯ ВИ СЕ! Пила си противозачатъчни, правила си го с презерватив е К'ВО искаш да ти кажем БРЕМЕННА СИ В 4 МЕСЕЦ ?
Аман от такива като вас..![]()
![]()
Е к'во, аре жусниме де!
имала си късмет,защото ако си била и с дънки,бременноста ти е била сигурна![]()
Да мила, бременна си... Опастността да забременееш при положение, че пиеш противозачатъчни и ползваш презерватив е огромна![]()
Бе хора вие мислите ли ... Дори и да имаше вероятност, едва ли след втория ден вече щеше да е почнало да ти се гади [поправете ме ако греша, ама май е така]
We have a winner!!!!!!Първоначално написано от thefreak
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Някой да ми обясни как стават бебетата, че вече почнах да се обърквам... как забременяват с хапчета и презервативи????
Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.
Елементарно, Уотсън.Първоначално написано от JustAdream
Просто щъркелът не е получил разписите за закупените презервативи и противозачатъчни и доставя бебето. Ако ги беше получил, нямаше да ги носи, но това е то БГ пощата, никаква вяра да й нямаш.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire