Срещнах се с едно момче на парти. Приказвахме си доста време, и после той ми взе блакбери пина. След това си писахме доста време и имах две покани от него да се видя но все не можех. Между другото се държах просто приятелкси защото бях сигурна че си има гадже.

На третия път, той ме пита дали ще ходя на едно парти на което не бях канена. Ест, казах че не и той пита дали може да мине да ме види. Той си тръгна от партито рано и дойде към два. Приказвахме си и той на няколко пъти намекна че иска нещо повече, но аз се очтиво се отдръпвах но не казвах нищо, защото бях сигурна че си има гадже. Накрая, леко се ядосах и го питах направо и той се засмя и каза че от няколко месеца не излиза с никой.

Това ме успокои и въпреки че в началото не бях сигурна и бях леко дръпната накрая се съгласих да го целунна защото беше доста мил. Както и да е, той си тръгна. Каза че ще ми пише... аз отговорих 'да, както и да е'. 4 дни ни вест ни кост. Аз му писах първа след това, държеше се дръпнато, казах му ако иска да мине, той каза аз да отида но накрая не отидох защото беше късно и се държеше студено.

От тогава поне седмица, ни вест ни кост, та какво обърках? Прекалено студено ли се държах? Или просто той е решил че не иска повече от мен? Беше супер мил и ми наговори супер хубави неща...

Де да знам. Какво да правя? Аз вече му писах, той е наред.