- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една случайна гей любов...
Здравейте аз съм момче на 17 ..
По принцип си падам по момичета (не съм си помислял че може да стане нещо с момче) .. Всичко започна преди 4 месеца от един сайт за запознанства..Преди това имах няколко провалени връзки .. винаги съм страдал .. И със въпросното момче станахме много близки.. споделяхме си .. По нататъка започнахме да си пращаме прегръдки целувки и сърца в скайп.. Уж всичко беше на базик , но започнаха да ни стават навик.. Незнам и аз самия неможех да се позная.. Просто това момче беше всичко което съм искал макар пола му.. Не ме интересуваше нищо.. След това не бях сигурен дали той изпитва нещо към мен.. И една вечер бях супер депресиран и му казах че го обичам наистина ( като нещо повече от фр ) .. и той ми отвърна със същото.. И така започна всичко . Имам чувството че това е грешно , но не ми пука .. Обичам го с цялото си сърце... Виждали сме се случайно .. Но не сме излизали на среща .. тази седмица ще излизаме.. Иначе си говорим по тела постоянно ... ии незнам какво да правя .. Плсс.. някой да ми даде съвет..
П.С
Без тъпи коментари.. И аз неискам да е така .. но така се получи![]()
Целуни го , пък после к'вото сабя покаже ..
![]()
![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Сигурен ли си, че си хомо, или това е само някакво увлечени. По-точно не можеш да уточниш сексуалността си заради възрастта ???
Ми както казах .. за първи път ми се случва с момче .. и аз незнам вече..Първоначално написано от radeberger
Много съм объркан.. Но наистина го искам..
Ти си бисексуален и момчето, към което имаш чувства, ти отвръща. Приятно ви е заедно, ще излизате на среща... Къде е проблема?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ама сигурен ли си че той мисли по същия начин?Да не си се объркал нещо,че ще ядеш бой.
А и между другото не мисля че си гей.Просто си разочарован от момичетата и мислиш,че с момче ще е по-различно.Е,няма да е.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Ами.. пробвай.
Всеки има право на избор и вече гей връзките се възприемат нормално. Ако това те притеснява естествено ..
Иначе .. вижте се и нататък .. сами ще прецените дали може да се получи нещо.
Сигурен съм.. 100 % споко.. Плака когато се скарахме ... ( по телефона ) .. Също познавам едно негово бившо гадже.. Освен това го харесват много момичета , но не им обръща внимание..Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
Щом се харесвате , какво ви пречи да тръгнете![]()
Memento mei, memini tui!
Емии за мен лично е странно.. Преди съм бил против хомо връзките.. ;xxПървоначално написано от s3nsual
За любовта НЯМА граници..Не трябва да се чувстваш едва ли не виновен, затова.че си по-различен..Щом не можеш да откриеш любовта с жена,защо не с мъж?Важното е,че се чувстваш добре с негоМоже и да е само увлечение,но времето ще покаже
Успех и запомни,че не трябва да плащаш данък обществено мнение,защото хора с предразсъдъци винаги ще има
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
легнете си после решавайте какво ще правите
Какво по-хубаво,че любовта ви е взаимна?Живей за момента,не мисли за друго.Каквото е писано,ще се случи.
Много правилно казано.... не се срамувай от това , което сиПървоначално написано от PyCoKoCkA93
![]()
Ми вижте се няма проблем това че си малко по-различен от другите не трябва да те притеснява.![]()
Защото е в разрез с природните закони.Първоначално написано от PyCoKoCkA93
![]()
Ама как му се връзвате всички на акъла не е истина.![]()
Ti ne obi4a6 4oveka zaradi pola mu...
Izvinqvam se za latinicata
Благодаря много ! Наистина не смятах че ще има толкова положителни мнения..![]()
Виж ся трябва да се забиташ дали той те възбужда,шото и аз имам много добри приятели с който сме си много близки и си се харесваме ама не се целуваме или женим,така че може да сте просто страшно добри приятели
Suit Up
като не искаш да е така кво правиш по въпроса?Първоначално написано от Starstruck7
Нали се сещаш на тях колко им пука за тебе, щом ти дават съвети да 'опиташ с твоето момче (бахти как звучиПървоначално написано от Starstruck7
).
Ама защо го подстрегавате да си опита късмета с това момче.
После ми правите анти протести на гей парада в София... вие сте уникални...
Първоначално написано от SemperArdens
Еми неискам да е така... ама го искам бе.. Немо0а да го опиша![]()
Еми на, онлайн "любов"! На това аз му казвам самонавиване. Двама отчаяни индивиди, които откриват в другия някой, който да ги харесва и "разбира". И поради липса или недостатъчност на такива хора в реалния живот, започват все повече да се отдават на виртуалните си тръпки. Накрая даже решават, че са влюбени. Или пък наистина се влюбват, но в чувството, протичащо през паралелния интернет-свят.
Промити мозъци...
all day... all night... what the fuck?!
Нормално е да си объркан и да ти е странно, защото досега не си подозирал, че може да изпитваш някакви чувства към момче, но това е нормално, тъй като ти си в пубертет и сексуалната ти ориентация още не се е установила напълно. Щом си харесал това момче, пробвай с него. Важно е да експериментираш, за да разбереш кое ти харесва най- много.
ScarletBite обаче също има право донякъде. Не може да твърдиш, че го обичаш при условие, че не сте се виждали. Факт е обаче, че си допадате. Затова излезте на среща и сам ще разбереш дали нещата са такива, каквито изглеждат по скайп.