.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 72

Една случайна гей любов...

Здравейте аз съм момче на 17 ..

По принцип си падам по момичета (не съм си помислял че може да стане нещо с момче) .. Всичко започна преди 4 месеца от един сайт за запознанства..Преди това имах няколко провалени връзки .. винаги съм страдал .. И със въпросното момче станахме много близки.. споделяхме си .. По нататъка започнахме да си пращаме прегръдки целувки и сърца в скайп.. Уж всичко беше на базик , но започнаха да ни стават навик.. Незнам и аз самия неможех да се позная.. Просто това момче беше всичко което съм искал макар пола му.. Не ме интересуваше нищо.. След това не бях сигурен дали той изпитва нещо към мен.. И една вечер бях супер депресиран и му казах че го обичам наистина ( като нещо повече от фр ) .. и той ми отвърна със същото.. И така започна всичко . Имам чувството че това е грешно , но не ми пука .. Обичам го с цялото си сърце... Виждали сме се случайно .. Но не сме излизали на среща .. тази седмица ще излизаме.. Иначе си говорим по тела постоянно ... ии незнам какво да правя .. Плсс.. някой да ми даде съвет..

П.С

Без тъпи коментари.. И аз неискам да е така .. но така се получи

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Целуни го , пък после к'вото сабя покаже ..

Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Супер фен Аватара на radeberger
    Сигурен ли си, че си хомо, или това е само някакво увлечени. По-точно не можеш да уточниш сексуалността си заради възрастта ???

Цитирай Първоначално написано от radeberger
    Сигурен ли си, че си хомо, или това е само някакво увлечени. По-точно не можеш да уточниш сексуалността си заради възрастта ???
    Ми както казах .. за първи път ми се случва с момче .. и аз незнам вече.. Много съм объркан.. Но наистина го искам..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ти си бисексуален и момчето, към което имаш чувства, ти отвръща. Приятно ви е заедно, ще излизате на среща... Къде е проблема?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Ама сигурен ли си че той мисли по същия начин?Да не си се объркал нещо,че ще ядеш бой.
    А и между другото не мисля че си гей.Просто си разочарован от момичетата и мислиш,че с момче ще е по-различно.Е,няма да е.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Ами.. пробвай.
    Всеки има право на избор и вече гей връзките се възприемат нормално. Ако това те притеснява естествено ..
    Иначе .. вижте се и нататък .. сами ще прецените дали може да се получи нещо.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Намирисвам гладен трол.. не го хранете много..

По темата, това:
    Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
    Целуни го , пък после к'вото сабя покаже ..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Ама сигурен ли си че той мисли по същия начин?Да не си се объркал нещо,че ще ядеш бой.
    А и между другото не мисля че си гей.Просто си разочарован от момичетата и мислиш,че с момче ще е по-различно.Е,няма да е.
    Сигурен съм.. 100 % споко.. Плака когато се скарахме ... ( по телефона ) .. Също познавам едно негово бившо гадже.. Освен това го харесват много момичета , но не им обръща внимание..

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Щом се харесвате , какво ви пречи да тръгнете
    Memento mei, memini tui!

Цитирай Първоначално написано от s3nsual
    Щом се харесвате , какво ви пречи да тръгнете
    Емии за мен лично е странно.. Преди съм бил против хомо връзките.. ;xx

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    За любовта НЯМА граници..Не трябва да се чувстваш едва ли не виновен, затова.че си по-различен..Щом не можеш да откриеш любовта с жена,защо не с мъж?Важното е,че се чувстваш добре с него Може и да е само увлечение,но времето ще покаже Успех и запомни,че не трябва да плащаш данък обществено мнение,защото хора с предразсъдъци винаги ще има
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен
    Град
    Earth...
    легнете си после решавайте какво ще правите

Мега фен Аватара на sasha_90
    Какво по-хубаво,че любовта ви е взаимна?Живей за момента,не мисли за друго.Каквото е писано,ще се случи.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    За любовта НЯМА граници..Не трябва да се чувстваш едва ли не виновен, затова.че си по-различен..Щом не можеш да откриеш любовта с жена,защо не с мъж?Важното е,че се чувстваш добре с него Може и да е само увлечение,но времето ще покаже Успех и запомни,че не трябва да плащаш данък обществено мнение,защото хора с предразсъдъци винаги ще има
    Много правилно казано.... не се срамувай от това , което си

Супер фен Аватара на spopi
    Ми вижте се няма проблем това че си малко по-различен от другите не трябва да те притеснява.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Щом не можеш да откриеш любовта с жена,защо не с мъж?
    Защото е в разрез с природните закони.

Ама как му се връзвате всички на акъла не е истина.

Супер фен Аватара на djipsito
    Ti ne obi4a6 4oveka zaradi pola mu...

Izvinqvam se za latinicata

Благодаря много ! Наистина не смятах че ще има толкова положителни мнения..

Виж ся трябва да се забиташ дали той те възбужда,шото и аз имам много добри приятели с който сме си много близки и си се харесваме ама не се целуваме или женим,така че може да сте просто страшно добри приятели
    Suit Up

Повече от фен Аватара на SemperArdens

Re: Една случайна гей любов...

Цитирай Първоначално написано от Starstruck7
    И аз неискам да е така .. но така се получи
    като не искаш да е така кво правиш по въпроса?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Благодаря много ! Наистина не смятах че ще има толкова положителни мнения..
    Нали се сещаш на тях колко им пука за тебе, щом ти дават съвети да 'опиташ с твоето момче (бахти как звучи ).

Ама защо го подстрегавате да си опита късмета с това момче.

После ми правите анти протести на гей парада в София... вие сте уникални...

Re: Една случайна гей любов...

Цитирай Първоначално написано от SemperArdens
    И аз неискам да е така .. но така се получи
    като не искаш да е така кво правиш по въпроса?

Еми неискам да е така... ама го искам бе.. Немо0а да го опиша

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Еми на, онлайн "любов"! На това аз му казвам самонавиване. Двама отчаяни индивиди, които откриват в другия някой, който да ги харесва и "разбира". И поради липса или недостатъчност на такива хора в реалния живот, започват все повече да се отдават на виртуалните си тръпки. Накрая даже решават, че са влюбени. Или пък наистина се влюбват, но в чувството, протичащо през паралелния интернет-свят.
    Промити мозъци...
    all day... all night... what the fuck?!

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Нормално е да си объркан и да ти е странно, защото досега не си подозирал, че може да изпитваш някакви чувства към момче, но това е нормално, тъй като ти си в пубертет и сексуалната ти ориентация още не се е установила напълно. Щом си харесал това момче, пробвай с него. Важно е да експериментираш, за да разбереш кое ти харесва най- много.
    ScarletBite обаче също има право донякъде. Не може да твърдиш, че го обичаш при условие, че не сте се виждали. Факт е обаче, че си допадате. Затова излезте на среща и сам ще разбереш дали нещата са такива, каквито изглеждат по скайп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си