.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Продавам учебници и помагала за матури и др.

МАТЕМАТИКА

Матура за отличен по математика - "Просвета"- 3,50 лева

20 примерни теста за зрелостен изпит - "Регалия 6" - 5 лева

Тестове по математика за подготовка за ДЗИ - Руси Русев - 4 лева

Учебник по математика за 9 клас, първо равнище - "Архимед" - Здр. Паскалева, Г. Паскалев - 2 лева

Учебник по математика за 10 клас, първо равнище - "Архимед" - Паскалеви - 2 лева

Учебник по математика за 11 клас, първо равнище - "Архимед" - Паскалеви - 2,50 лева

Учебник по математика за 12 клас, второ равнище - "Архимед" - Паскалеви - 2 лева

Учебник по математика за 12 клас, първо равнище - "Архимед" - Паскалеви - 3,30 лева - продаден

Сборник по математика, задачи по Алгебра от 7 до 12 клас - "Интеграл Добрич" - К. Коларов - 3,50 лева

Сборник по математика, задачи по Геометрия от 7 до 12 клас - "Интеграл Добрич" - К. Коларов - 3,50 лева

Други учебници:

История 8 клас - "Анубис" - Г. Казаков, М. Донкова - 4,50 лева

Компютърен машинопис - "Мартилен" - Н. Георгиева - 3,50 лева

Немски език - Учебник и учебна тетрадка комплект - Passwort Deutsch 1 част - Klett - по договаряне

Приемам и договаряне. Повечето от учебниците имат следи от употреба, главно по кориците. [/i]
    It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
    ♥ Joy is BMW ♥

Ъп
    It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
    ♥ Joy is BMW ♥

Ъп
    ♥ Joy is BMW ♥

Голям фен
    Град ?
    Или всичко или нищо .

Варна .. Пращам през Еконт, ако си от друг град
    ♥ Joy is BMW ♥

Учебник и учебна тетрадка по немски

Здравей, интересува ме Учебника и учебна тетрадка по немски ,но трябва да ги видя как изглеждат първо за да знам дали са същите. За сестра ми са тя сега е девети клас. Ако може да и пратиш снимки на e-mail й . Той е evinka_96@abv.bg . Ако са същите ги взимаме.

Интересувам се от тези учебници и ще съм ти благодарна много ако все още ги имаш :

Матура за отличен по математика - "Просвета"- 3,50 лева

20 примерни теста за зрелостен изпит - "Регалия 6" - 5 лева

Тестове по математика за подготовка за ДЗИ - Руси Русев - 4 лева

Учебник по математика за 12 клас, второ равнище - "Архимед" - Паскалеви - 2 лева

Ще се надявам на отговор

Фен Аватара на MakaronUduSHvaCH
    Град
    мЕДЕН рУДНИк квЪртал "жИлязКовУ"
    Имам интерес да закупя учебника : Тестове по математика за подготовка за ДЗИ - Руси Русев - 4 лева

От друг град съм, ако обявата е все още актуална, пишете ми на ЛС, или в темата
    Spam Team !
    "сУфийСко Чадо"
    "Нашо моНче "
    "Пред винкелО всички сме равни!"
    "Баба Диско Парти"!
    "Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
    "Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
    "На бай Тико внук му" -
    "Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си