- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обърканаа съм .. ;оо
Хей хора, имам една братовчедка, която ми е като сестра на всякъде сме заедно, споделяме сии.. но тя си има гадже а той попринцип е пе4ено момче .. и брадчедката мноо го обича ! Ама преди няколо дена той ми каза че иска да ме ебе ;х И само ме обарва без тя да види ...
Чудя се да и кажа лии : ( Но ако и кажа ще се разделят а тфа ше бъде ...
Но от една страна е добре да го знаее ... незнам какво да напрая![]()
Ако искаш да си проваляш отношенията с роднините, заради някакъв сульо, който не може да си удържа животинските нагони - давай.
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
1. Научи се да пишеш
2. Да, кажи й какви ги върши "гаджето" Й.
И ми кажетее дали ще постъпя добре ако му пусна без брат4едката да знае...
ейй само не ми казвай аз кфо да пра бее цифльо ; )) не ти искам тъпото мнениеПървоначално написано от radinio
![]()
И ми кажетее дали ще постъпя добре ако му пусна без брат4едката да знаеЗаради такива малоумни същества като тебе,тая държава отива на зле!!!ейй само не ми казвай аз кфо да пра бее цифльо ; )) не ти искам тъпото мнение
Тя много го обича, но ако той иска да спи с теб, надали държи чак толкова на нея.
По-добре й кажи, така поне няма да търпи тоя кретен дълго.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Не ми пука на къде отива държавата бее !! Казах че не ти искам мнението ... имам си друг проблем в мооментаа ..Първоначално написано от radinio
![]()
Това ли ти е на тебе проблема? Ако имаш поне малко мозък в главата си,ще разереш колко тъп въпрос задавашми кажетее дали ще постъпя добре ако му пусна без брат4едката да знае![]()
Знаеш ли защо те е попитал?Първоначално написано от Maily12
Ами никой нормален няма да иде да пита братовчедката на гаджето си, особено ако са толкова близки, ако не е сигурен, че тя е тъпа. А ти си...
Та да се върнем на въпроса ти. Да, добре ще постъпиш! А дано братовчедката ти осъзнае колко сте тъпи и ти и гаджето и.
P.S - Ама на тебе май много ти се е*е? А, има ли нещо такова?![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Щом тя ти е добра приятелка до такава степен ще е по-добре да и кажеш, но тук идва момента и дали той ти харесва и дали ти искаш да правите секс .. Ако и ти искаш и го харесваш.. Но пак ти казвам по-добре е да и кажеш.![]()
Мойтъ' е най-красива!
Какво и се вързвате...Не виждате ли, че е поредното тъпо лапе, което пуска малоумни теми (достоверността на които може да се постави под въпрос).
--------------------------------------------------------
хахахААхаахх,
Абе ще ме съсипеш бе,момиче!Ти данеби да искаш да затвърдите роднинстака връзка с братовчедка ти,като имате общо гадже..Я й казвай веднага,ако уважава себе си..Кой знае колко по-готини момчета има около теб!Ти сама си каза ,че тоя "е печен" ама ти пуска ръчички,ти да не си КУРВА че се оставяш да те пипа?Разкарай го и си намерете по-готини авери с братовчедка ти![]()
![]()
Прав си,няма смисъл да се занимаваме с някви недорасли пиклета.Какво и се вързвате...Не виждате ли, че е поредното тъпо лапе, което пуска малоумни теми
Дай му да те удари ;p
Love! And may God bless you all !!
get.a.life
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Божеее Божеее ..Първоначално написано от Maily12
![]()
![]()
Ти малоумна ли си![]()
Нали ти е братовчетка, нали ти е като сестра .. Как въобще си помисляш да спиш с приятеля й .. Я се постави на нейно място и тя спи с приятеля ти пък ти го обичаш .. ако искаш да й го причиниш давай в същия дух ..![]()
Аман от загорели лапета ..![]()
Ааааа, забравих!
Ако спиш с него, значи си поредната малка шаврантия и не заслужаваш човек да те обича като сестра, както твърдиш, че те обича братовчедка ти.
И най-общо: гръмни се.
Приятна вечер.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
еми ако ти се ебе пусни му ще ти е готино после винаги можеш да отричаш и ако тръгне да издава винаго можеш да викаш не е верно ако са си развалили отношенията с братовчедка ти, а ако не са си ги развалили и тръгне да признава кажи на братовчедка ти, че е искал да те е.. и не си му пуснала и те е заплашил че ще каже на братовчедка ти че сте правили секс ако не му пуснеш а на теб ти е охх милото много тежко и не знаеш горкото как да реагирашПървоначално написано от Maily12
![]()
Заради такива малоумни същества като тебе,тая държава отива на зле!!!
===
Батко не се оплаквай дрънкай ги на ку** до посиране!
Кво си тръгнал да спориш с малката кифла? Стоиш в сянката и в първия удобен момент и го слагаш отзад. Па дали е тъпа си е нейна работа.
Е да от тая гледна точка за нас е добреСтоиш в сянката и в първия удобен момент и го слагаш отзад. Па дали е тъпа си е нейна работа.![]()
ХахахахахахаПървоначално написано от Maily12
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тъпа си до безобразие, ама то да си проС не е лесно!!![]()
![]()
![]()
Айде, лягайте си, чукайте се не веднъж, 100 пъти, бързо, после ще чакаме темата "Оцапах си ръката със сперма, може ли да съм бременна"![]()
![]()
![]()
![]()
тцтцтц веднага тръгна да пуска, е тогава вече хем ще се разделят хем няма ще си развалите отношенията за винаги, заеби тия курвенски истории. Тайните винаги излизат наяве, ще ви изловят и двамата.Първоначално написано от Maily12
Толкова си тъпа, че просто ми е жал за тебе... Нали сте като сестри? Пишеш, че искаш да й кажеш понеже сте били като сестри, после питаш дали ше е добре да му пуснеш. Майкооооо милаа, ти си просто "уникатчъъъ" ... Ццц .. Като толкова искаш му пусни, ама после ше цъфнеш пак с някоя тема от рода на: "Най-добрата ми приятелка ме хвана с гаджето й, кво да правя?" или "Е аз му пуснах, ама той ме заряза и ся ми е гадно". Мисли малко за последствията бе момиче!
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Намирисва ми на фейк, НО ако не е:
Как може да си толкова малоумна?!?!?!? Ти още с 1-вия си пост явно си очаквала някой да ти каже - "Най-добре му пусни..."
Пффф най-мразя такива ку*венски истории...![]()
![]()
![]()