.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Обърканаа съм .. ;оо

Хей хора, имам една братовчедка, която ми е като сестра на всякъде сме заедно, споделяме сии .. но тя си има гадже а той попринцип е пе4ено момче .. и брадчедката мноо го обича ! Ама преди няколо дена той ми каза че иска да ме ебе ;х И само ме обарва без тя да види ...
    Чудя се да и кажа лии : ( Но ако и кажа ще се разделят а тфа ше бъде ...
    Но от една страна е добре да го знаее ... незнам какво да напрая

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    Ако искаш да си проваляш отношенията с роднините, заради някакъв сульо, който не може да си удържа животинските нагони - давай.
    Ho Ho Ho, I'm using tEh internet

1. Научи се да пишеш
    2. Да, кажи й какви ги върши "гаджето" Й.

И ми кажетее дали ще постъпя добре ако му пусна без брат4едката да знае ...

Цитирай Първоначално написано от radinio
    1. Научи се да пишеш
    2. Да, кажи й какви ги върши "гаджето" Й.
    ейй само не ми казвай аз кфо да пра бее цифльо ; )) не ти искам тъпото мнение

И ми кажетее дали ще постъпя добре ако му пусна без брат4едката да знае
    Заради такива малоумни същества като тебе,тая държава отива на зле!!!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Тя много го обича, но ако той иска да спи с теб, надали държи чак толкова на нея.
    По-добре й кажи, така поне няма да търпи тоя кретен дълго.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от radinio
    И ми кажетее дали ще постъпя добре ако му пусна без брат4едката да знае
    Не ми пука на къде отива държавата бее !! Казах че не ти искам мнението ... имам си друг проблем в мооментаа ..

ми кажетее дали ще постъпя добре ако му пусна без брат4едката да знае
    Това ли ти е на тебе проблема? Ако имаш поне малко мозък в главата си,ще разереш колко тъп въпрос задаваш

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от Maily12
    Знаеш ли защо те е попитал?
    Ами никой нормален няма да иде да пита братовчедката на гаджето си, особено ако са толкова близки, ако не е сигурен, че тя е тъпа. А ти си...

Та да се върнем на въпроса ти. Да, добре ще постъпиш! А дано братовчедката ти осъзнае колко сте тъпи и ти и гаджето и.

P.S - Ама на тебе май много ти се е*е? А, има ли нещо такова?
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Щом тя ти е добра приятелка до такава степен ще е по-добре да и кажеш, но тук идва момента и дали той ти харесва и дали ти искаш да правите секс .. Ако и ти искаш и го харесваш.. Но пак ти казвам по-добре е да и кажеш.
    Мойтъ' е най-красива!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Какво и се вързвате...Не виждате ли, че е поредното тъпо лапе, което пуска малоумни теми (достоверността на които може да се постави под въпрос).

--------------------------------------------------------

Град
    България,Варна
    хахахААхаахх ,
    Абе ще ме съсипеш бе,момиче!Ти данеби да искаш да затвърдите роднинстака връзка с братовчедка ти,като имате общо гадже..Я й казвай веднага,ако уважава себе си..Кой знае колко по-готини момчета има около теб!Ти сама си каза ,че тоя "е печен" ама ти пуска ръчички,ти да не си КУРВА че се оставяш да те пипа?Разкарай го и си намерете по-готини авери с братовчедка ти
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ВСЕКИ ГО ИМА,НО ВЪЗПИТАНИТЕ НЕ
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

Какво и се вързвате...Не виждате ли, че е поредното тъпо лапе, което пуска малоумни теми
    Прав си,няма смисъл да се занимаваме с някви недорасли пиклета.

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    Дай му да те удари ;p
    Love! And may God bless you all !!

Мега фен Аватара на FuckedUp
    get.a.life
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Божеее Божеее ..
    Ти малоумна ли си

Нали ти е братовчетка, нали ти е като сестра .. Как въобще си помисляш да спиш с приятеля й .. Я се постави на нейно място и тя спи с приятеля ти пък ти го обичаш .. ако искаш да й го причиниш давай в същия дух ..

Аман от загорели лапета ..

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ааааа, забравих!
    Ако спиш с него, значи си поредната малка шаврантия и не заслужаваш човек да те обича като сестра, както твърдиш, че те обича братовчедка ти.
    И най-общо: гръмни се.
    Приятна вечер.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

еми ако ти се ебе пусни му ще ти е готино после винаги можеш да отричаш и ако тръгне да издава винаго можеш да викаш не е верно ако са си развалили отношенията с братовчедка ти, а ако не са си ги развалили и тръгне да признава кажи на братовчедка ти, че е искал да те е.. и не си му пуснала и те е заплашил че ще каже на братовчедка ти че сте правили секс ако не му пуснеш а на теб ти е охх милото много тежко и не знаеш горкото как да реагираш

===

Батко не се оплаквай дрънкай ги на ку** до посиране!

Кво си тръгнал да спориш с малката кифла? Стоиш в сянката и в първия удобен момент и го слагаш отзад. Па дали е тъпа си е нейна работа.

Стоиш в сянката и в първия удобен момент и го слагаш отзад. Па дали е тъпа си е нейна работа.
    Е да от тая гледна точка за нас е добре

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Хахахахахаха

Тъпа си до безобразие, ама то да си проС не е лесно!!

Айде, лягайте си, чукайте се не веднъж, 100 пъти, бързо, после ще чакаме темата "Оцапах си ръката със сперма, може ли да съм бременна"

тцтцтц веднага тръгна да пуска, е тогава вече хем ще се разделят хем няма ще си развалите отношенията за винаги, заеби тия курвенски истории. Тайните винаги излизат наяве, ще ви изловят и двамата.

Толкова си тъпа, че просто ми е жал за тебе... Нали сте като сестри? Пишеш, че искаш да й кажеш понеже сте били като сестри, после питаш дали ше е добре да му пуснеш. Майкооооо милаа, ти си просто "уникатчъъъ" ... Ццц .. Като толкова искаш му пусни, ама после ше цъфнеш пак с някоя тема от рода на: "Най-добрата ми приятелка ме хвана с гаджето й, кво да правя?" или "Е аз му пуснах, ама той ме заряза и ся ми е гадно". Мисли малко за последствията бе момиче!
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Намирисва ми на фейк, НО ако не е:

Как може да си толкова малоумна?!?!?!? Ти още с 1-вия си пост явно си очаквала някой да ти каже - "Най-добре му пусни..."

Пффф най-мразя такива ку*венски истории...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си