- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обърканаа съм .. ;оо
казвай казвай! Братя и сестри -> братовчеди и братовчедки -> друг народ![]()
(>O_o)>
Ама овц* такава...като не искаш мнението на никой за къф чеп пишеш тук?Като не приемаш съвети си карай нещастния живот по твой си начин.Представям си каква приятелка и роднина си щом задаваш въпроса "да му пусна ли без тя да разбере".Ти си една пи*ла,която не приема съвети,а в същото време ги иска...зЕми се оправи,че наистина работата е зле.Де да беше само ти...доста хора са такаНе ми пука на къде отива държавата бее !! Казах че не ти искам мнението ... имам си друг проблем в мооментаа ..![]()
Може да повторя някой хора,но даже не съм чел втората страница от темата..
Сигурно се нервиш докато ми четеш мнението?!Не го прави...няма да промениш нищо-нито мен,нито себе си,нито просташката ситуация в която се намираш,така че се замисли щом толкова хора ти го казват дали наистина не си объркана?
Обаче тийнейджърките винаги са ме кефили "колко много държат на приятелки/роднини" и как при всеки удобен случай ги преебават звучно. Ей на тва се вика истинско приятелство.![]()
Welcome to the Jungle...
Кажи й. Сигурна съм, че тя би предпочела да знае.. Много по-гадно е да има доверие на някой, който така се подиграва с нея зад гърба й. Пък тя после ще си прецени как да постъпи с него.
Леле дано това 12 на никът ти да не е годините ти...
Но така както разсъждаваш,май са годините...
Кажи на братовчедка ти,какво прави гаджето и...
и НЕ ,няма да постъпиш добре ,ако му пуснеш...
И ДА ,идиотка си
Нищо лично!
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !