.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    казвай казвай! Братя и сестри -> братовчеди и братовчедки -> друг народ
    (>O_o)>

Град
    Велико Търново
    Не ми пука на къде отива държавата бее !! Казах че не ти искам мнението ... имам си друг проблем в мооментаа ..
    Ама овц* такава...като не искаш мнението на никой за къф чеп пишеш тук?Като не приемаш съвети си карай нещастния живот по твой си начин.Представям си каква приятелка и роднина си щом задаваш въпроса "да му пусна ли без тя да разбере".Ти си една пи*ла,която не приема съвети,а в същото време ги иска...зЕми се оправи,че наистина работата е зле.Де да беше само ти...доста хора са така Може да повторя някой хора,но даже не съм чел втората страница от темата..
    Сигурно се нервиш докато ми четеш мнението?!Не го прави...няма да промениш нищо-нито мен,нито себе си,нито просташката ситуация в която се намираш,така че се замисли щом толкова хора ти го казват дали наистина не си объркана?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Обаче тийнейджърките винаги са ме кефили "колко много държат на приятелки/роднини" и как при всеки удобен случай ги преебават звучно. Ей на тва се вика истинско приятелство.
    Welcome to the Jungle...

Кажи й. Сигурна съм, че тя би предпочела да знае.. Много по-гадно е да има доверие на някой, който така се подиграва с нея зад гърба й. Пък тя после ще си прецени как да постъпи с него.

Повече от фен
    Леле дано това 12 на никът ти да не е годините ти...
    Но така както разсъждаваш,май са годините...
    Кажи на братовчедка ти,какво прави гаджето и...
    и НЕ ,няма да постъпиш добре ,ако му пуснеш...
    И ДА ,идиотка си
    Нищо лично!
    www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
    Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си