- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Меко казано съм ОЧАРОВАНА! Супер продукт, не мислех, че такъв продукт може да съществува. Все още не съм го пробвала на лицето, но от това, което видях на ръката ми стига. Матира невероятно, порите на ръката ми изчезнаха (дори леки дефекти), и кожата става гладка като кадифе (ама буквално, не мога да го опиша). Пише, че може да се ползва самостоятелно и без фдт, това смятам да направя аз.Първоначално написано от Phonique
Пропуснах и :
![]()
Първоначално написано от Hilary_
1-вото какво е?
И...
От 2 и 3 доволна ли си?
И на каква цена...
Това е
Мерси.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Каква е цената?И аз от доста време го гледам и му се чудя,но доста озметика стана тази седмица...Първоначално написано от koshtramba
Някои неща ги има...други неПървоначално написано от Tiin
![]()
Phonique, идея си нямам за цена, подарък ми е от щатите, даже мислех, че тук още го няма. Цената му върви 13 $ като гледам в гугъл, тук не знам колко да е...
Аз го гледам от доста време като минавам през една витрина,но още не съм се изкушила да вляза да попитам за цена.Първоначално написано от koshtramba
![]()
За какво се води по принцип?Първоначално написано от Phonique
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Лелеле, влюбена съм в този душ-гел!
А това има егати миризмата![]()
http://4.bp.blogspot.com/-EtEZ7GdxSJ...0/IMG_0988.JPG[
средното за какво се използва .. има ли ефект и каква му е цената ? :PПървоначално написано от Vannesa
![]()
откъде са и за колко?Първоначално написано от koshtramba
Подарък са ми, но не от България. И двете са на bath & body works.
Ето, за да се ориентираш :
http://www.bathandbodyworks.com/fami...090268.4414422
измиващо гелче, лично аз съм доста доволна и не е повече от 5 лв.Първоначално написано от Emma123
Първоначално написано от Colombia
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мерси много Hilary_
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Има ли ги в България? Ако не, от нкякъде могат ли да се поръчат? Изглеждат много якиПървоначално написано от koshtramba
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
Да,да,да !!!!Първоначално написано от PullMeCloser
И аз това питам![]()