- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
мерси за съвета.. ами то по принцип това ми е 2рата избелваща паста през живота така,че едва ли е толкова фрапиращо, но все пак щом казваш.. ще я ползвам един път дневно,а другите 2 с другата пастаПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Шампоан на PERSONAL BIOPOINT - Re-balance Dermocare.
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
И аз ще чакам отзиви, хвърлила съм му око.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Това е отвратително мазно (тъмно синята течност..)Първоначално написано от bloodfrozen
^Това два цвята ли е-синьо и прозрачно? ;д хубаво ли е,изглежда някакво гадно![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Да, различен вид течност е.
Ето за това се охарчих днес.
Тази маска ми привлече вниманието и ще я пробвам.Някой ползвал ли е?Доволни ли сте?
И тази.
Дадох 4.50 за неяМалко множко ми се видяха,ама реших да я пробвам.Отново...някой използвал ли я е?
Това е описанието:
Лечебна маска Acaci Nano Loess за възпалена и склонна към акне кожа
Плодородната кал от Източните страни съдържа много минерали, които спомагат за елиминирането на отровите от организма ни.
Подсилена с вече доказаните свойства на колагена, хиалуроновата киселина и алое вера, маската е идеалното решение за проблемна кожа - успокоява възпалената кожа, като същевременно действа и антисептично.
Богатата на кислород маска подтиска прекомерната секреция на себум, като оставя кожата перфектно почистена и хидратирана.
Спомага за свиването на порите.
За уникалната формула е използвана най-модерната нано технология, която позволява оптимално използване на активните съставки – освобождават се в най-горните слоеве на епидермиса в контролиран и постоянен приток. Екстрактът е с нежен билков аромотерапевтичен аромат.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://plamboy.com/images/shampoan-satinelle.jpg дано да е хубав...мирише готино поне ;д
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Biskfitka, мазничко е, но пък смея да кажа, че съм доволна. Добре почиства грима.![]()
You are broken, I can fix you...
Понеже в другата тема не ми отговарят,тук ще попитам..Утре ще ходя в Сердика мол,там може ли да се намери ревлон колорстей? Никъде го няма..
Уникално доволна...Първоначално написано от Rebirthing
![]()
и LadyDy мерсиПървоначално написано от bloodfrozen
![]()
Ама защо са две различни течности не разбирам![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
ЗЩОТО ШИШЕНЦЕТО СЕ РАЗКЛАЩА И СЕ ПОЛУЧАВА ЕДНА ЕДНОРОДНА ТЕЧНОСТ, С КОЯТО СЕ МАХА ГРИМА!Първоначално написано от Biskfitka
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
- Гланц на Maybelline - http://prikachi.com/images/759/3929759m.jpg
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)