- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения.
Наскоро си взех един много хубав фдт, въобще не си личи, че нося нещо, лицето ми е перфектно чисто с него и като че ли ми избистря тена. Освен това не ме прави жълта / оранжева както повечето фдт на Мейбълийн, например, които съм тествала през годините, при които и дори и най - светлия тон не седи както трябва. ; /
Ето го и него. Германски е, натурална козметика.
http://www.magi-mania.de/img/alverde...ch-010-020.jpg
Струва около десет лева, в кутийката обаче е по-малко от половин пръст. : )![]()
+ Фдт и Спрей за обем![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Днеска си ги взех. За слънцезащитния крем на Биодерма мога да кажа, че е страхотен и си заслужава парите, а фон дьо тена още не съм го пробвала, но и той е със слънцезащитен фактор - 25
Показания:
Висока фотозащита за лице с мазна или акнеична кожа.Специалните микрогранули придават матиращ ефект на кожата на лицето. Фина консистенция. Не съдържа ароматизатори.
ИНОВАЦИЯ ВЪВ ФОРМУЛАТА: ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ ТЕКСТУРА
За 1-ви път: изключително висока покривност с несравнима дълготрайност.
Високата покривност на коригиращите фон дьо тени в лека и ултра пластична текстура, която лесно се нанася на повърхността на чувствителната кожа.
Висока концентрация на високо покривни пречистени пигменти за коригиране на всякакви несъвършенства и за изравняване на тена на лицето.
Резултати:
- Несъвършенствата при една чувствителна кожа, дори и потежките, са коригирани
- Тенът е перфектно равен, гладък и естествен
- Кожата е успокоена и възвръща комфорта и мекотата си
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Интересува ме гелът на Билка с краставица и пъпеш с отмиване ли е?
- лак за коса на Wellaflex
- шампоан за коса на Balea с кокос за боядисана коса![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Течен интимен сапун "Билка"
Humans need fantasy to be human.
дали ще избели зъбките ... много искам да са ми снежно бели зъбките .. сега са бели , но искам още по бели ..Първоначално написано от g1rl4eto_
не избелва.Пробвала съм всичко.От евтините варианти единствено лентите на Крест дават резултат,но нетраен,за 2-3 месеца макс.Аз си ги избелих при зъболекар(единственото сигурно и ефективно избелване)Първоначално написано от Sunshinebabybyy
Какъв е спреят ти за обемПървоначално написано от g1rl4eto_
![]()
![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Втора такава си купувам, бронзираща е стои много леко и нежно на лицетоПървоначално написано от koshtramba
Относно пастата за зъби четвърта опаковка си купувам и има ефект постоянство трябва
GrippingBosh спрея ми е на Freeman http://www.coroflot.com/sleventhal/one-sheet-design/11 ( зеления спрей ) купувала съм си няколко спрея за обем до сега и единствено този не слепва и втърдява косата
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
този спрей на каква цена е и може ли да се вземе от обикновените парфюмерии,супермаркети ....всеки ден ли го слагашПървоначално написано от g1rl4eto_
Благодаря ти
![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Гланц на Golden Rose.
От серията вляво,розовия.
Онова на Люмен основа за грим ли е? Хубава ли е? На каква цена е ?Първоначално написано от g1rl4eto_
А пудричката става ли за много светла кожа?
днес си взех балсама без отмине на Шаума, дано излезв хубав.
Някой ползвал ли го е?
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
да, но нещо не ми допадна..Първоначално написано от psych0
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Слънцезащитния на Биодерма около 35лв, Фон дьо тена - също толкова.Първоначално написано от djidji_to
Казвам около, защото се намират на цени от 31 до 35 в различните аптеки![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
аз си взех този със плодовете-червения.Първоначално написано от AutomatiC
ти кой имаше?
that burn for only me
И аз имам този. Моята коса е чуплива/къдрава и като е още влажна си слагам от него. След това косата ми е хубава, но след това много бързо се разваля начупването/накъдрянето. Иначе не мисля, че прави косата ми по-лъскава и по-мека.Първоначално написано от psych0
ще видя и аз какви ще са резултатите и ще пиша в темата!
надявам се, че в комбинация с шампоана и балсама с отмиване от същата серия резултатите да са добри!
that burn for only me