.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Помощ. Никой не ме забелязва

Под никой не ме забелязва имам предвид никое момче. Кажете ми какво да правя, че поне 1 да си пада по мен.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Обличай се по-хубаво, привличай вниманието.
    Не насилвай нещата.. все някога ще дойде принца на бял кон и за теб... Живота е пред теб..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Град
    Stara Zagora
    Не се свивай в черупката си излизай при всяка възможност срещай се с хора бъди общителна и дето се казва за всеки влак има пътници макар че в БГ железниците са в окаяно състояние т`ва в кръга на шегата така де външния вид има значение но не чак толкова голямо на втория етаж като няма никой колкото и да си красива няма да те търпят дълго не трябва да се комплексираш от по...."учупените" мадами бъди себе си и ще ти дойде времето.... за хубавите работи се чака много

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    отслабни.

Или по-точно надебелей.

Промени теглото си.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

емии излизай повече .. смени стила си .. слагай си по малко грим ии си оправяй косата ,но не прекалявай .. ако нещо не харесваш в тялото си го промени примерноо дупето или корема .. запиши се на нещо ходи на фитнес

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Харесвай се.

Ако не харесваш нещо у себе си - промени го. Ако не можеш да го промениш се научи да го харесваш.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

E, постни снимка, ние откъде да знаем какво не ти е наред?
    Иначе, ако се нарисуваш като KISS 100% ще те забележат и момичета и момчета...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

anonymous708973
    Guest
    Защо не те забелязват?

Външен вид?
    Прекалена срамежливост?
    Обличаш се като момче?
    Обличаш се като кифла?
    Дръпната, кисела, мусеща се?
    Вечно спиш в час?

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    отслабни.

Или по-точно надебелей.

Промени теглото си.
    Забелязвам, че мненията ги вадиш по-калъпи, но логически са потресващо безмислени. Когато си жаден, защо не изпиеш една лава....

Иначе, към Авторката - сигурно, е че трябва да си поддържана и да имаш, някакво реално самочувствие. Развивай се във всяка област, която можеш, всичко останало, само идва . И не чакай кентаври и принцове - няма идеални хора.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Забелязвам, че си мислиш, че логиката е задължително качество.

и last.fm-ец

Забелязвам, че си мислиш, че логиката е задължително качество.
    Напротив, ти самият доказваш, противното. Само, че хората тук търсят, нещо работещо, а не забележително, с това, че просто го има. Но в паралелната вселена, действията ти вероятно имат и някакъв ефект.

Както е казано по-горе ,ние не знаем как изглеждаш,какъв е характера ти и не знаем какво ти куца ,така че не мисля ,че можем да ти помогнем по някакъв начин ...
    Малък град,големи филми ....

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Доколкото забелязвам хората тук получават безкраен брой плоски и еднотипини мнения, в които да се вслушат наивно.

Колкото и да си грамотен и морален, и арт, предпочитам да не съм от тези хора, пък ако ще за сметка на вашето неразбиране.

и last.fm-ец

Еми, отиди огледай се в огледалото, и се разгледай отгоре до долу. Ако има нещо, което не ти харесва - работи над него. Ако ти се харесваш и другите ще те харесват.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Визирам форумното ти присъствие - точно това показваш с него. И докато съм логнат, останалото е без значение. Anyway

Дам, това с еопитвахд а кажа накратко

Цитирай Първоначално написано от Biiiitch
    Еми, отиди огледай се в огледалото, и се разгледай отгоре до долу. Ако има нещо, което не ти харесва - работи над него. Ако ти се харесваш и другите ще те харесват.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Доколкото забелязвам хората тук получават безкраен брой плоски и еднотипини мнения, в които да се вслушат наивно.

Колкото и да си грамотен и морален, и арт, предпочитам да не съм от тези хора, пък ако ще за сметка на вашето неразбиране.
    Ти добре опитваш да се цепиш от колектива, но специално това за теглото беше подъл удар под кръста.
    Да кажеш на някой, че не го харесват само заради теглото, е гадно. Или ще почне да иска да отслабва, или да дебелее. А и двата варианта са на загуба.

Режи вените.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Поддържай се. Гледай винаги да се чувстваш добре в това,в което си облечена, защото това си личи. Имай самочувствие и бъди усмихната.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Съгласна съм с w0sh, колкото и дебилно да се изрази. Карай по-евфемистично, бе, психоложе форумен...

Погрижи се за визията си. Отслабни или напълней, поти се във фитнеса, ходи по козметици, промени си прическата, купи си хубави дрехи, научи се да се гримираш (за последното ти препоръчвам make-up tutorial-ите в ютуб).
    Взри се в себе си и открий някоя черта, която харесваш. Ако имаш красиви очи, ги подчертавай с грим. Ако гърдите ти са големи, обличай блузи с дълбоки деколтета. Дори и да е нещо по-незабележимо (като трапчинки, например) наблягай на него и го показвай често.
    Същото важи и за вътрешните ти качества. Ако обичаш да четеш, демонстрирай литературна начетеност. Ако си емоционална и чувствителна, показвай се като ранима (ама без рев и лигавщини) и нежна.
    С две думи - подчертай ярките си качества и силни страни, изкарай ги на преден план и не се притеснявай да ги демонстрираш. Превърни ги в облика си за пред света и нека те станат меда, на който ще кацат мухите.
    Само гледай, като се поотвориш малко, да не се отприщиш съвсем и да се превърнеш в евтино кифле. Границите си постави отсега.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Аман от буквалисти.

От мен предполага ли се да обяснявам като на дебили най-елементарните житейски истини тема след тема. Подтикнете малко това тяхно мозъче да работи и само да се сети за подходящото решение ( с леки насоки)

Иначе следващия път ще се блъсне в поредната стена, но изучените форумни мозъци няма да могат да дадат адекватно мнение на ситуацията, защото не всичко е шаблон, когато минеш 20 години. (преди това си е шаблон)

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Най-елементарните житейски истини са най-трудни за проумяване.
    Шаблонът го има винаги, просто не го виждаш, докато не излезеш от него. На 15 не виждам границите на омагьосания кръг, в който се въртя. Ще ги видя на 20, но пък тогава ще се завъртя в друг кръг, чиито граници ще усетя чак на 30.
    Хапливостта е излишна. Форумът е, за да си помагаме и да си даваме съвети - колкото и наивно да звучи.
    all day... all night... what the fuck?!

Аман от буквалисти.

От мен предполага ли се да обяснявам като на дебили най-елементарните житейски истини тема след тема. Подтикнете малко това тяхно мозъче да работи и само да се сети за подходящото решение ( с леки насоки)

Иначе следващия път ще се блъсне в поредната стена, но изучените форумни мозъци няма да могат да дадат адекватно мнение на ситуацията, защото не всичко е шаблон, когато минеш 20 години. (преди това си е шаблон)
    Прощавай, не усетих, че си неразбрания пророк и двигател на новото време! Силно се съмнявам хората търсещи отговори да са дебили - в беда са нищо повече. Ако не можеш да помогнеш не ги довършвай.

Авторке - външния вид е важен, но без покритие е също толкова отблъскващ, както липсата му. Много не значи задължително хубаво. Балансът. Нещо което върши работа както за теб, така и за wosh. Приключих с темата.

Сефте да не се съглася със СкарлетБайт, чак да ходиш по козметици и да почваш да се гримираш (ако не ти е в стила), не е необходимо, ама спортувай, дам, и си купувай нови дрешки.
    Против съм да правиш нещо, което не ти е в стила - примерно ако не ти е в стила да ходиш разголено, няма смисъл да позираш.

За всичко останало съм съгласна,
    и най-вече с шокиращите мнения на психолога, защото съм забелязала, че човек се вглежда или вслушва в нещо, когато му се каже по груб начин.
    Като се напише просто мнение, човек го прочита механизирано, но ако го подразни го кара да се замисли над това

Така че подкрепям иронията напълно. Тва е цял похват - и литераторите го използват, когато рисуват гротескни картини или остър сарказъм. Читателят се стряска, чувства се като ощипана госпожица и това провокира мисленето му - "абе къде е проблемът?! как да си го реша"

И те така.
    Да взема и аз да пиша една психология в СУ ..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

http://prikachi.com/images.php?images/232/3018232D.jpg това е една моя снимка и ето една в цял ръст макар, че не съм излязла много добре http://prikachi.com/images.php?images/260/3018260K.jpg кажете какво мислите

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Мисля,че си малка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си