.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Мисля,че си малка.
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
    И по ръба на простта аз върях и вървях.
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

питах за външния вид, а не за възраста

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от ani4kata6
    питах за външния вид, а не за възраста
    Е да де и аз за тва казвам.

Цитирай Първоначално написано от Biiiitch
    Еми, отиди огледай се в огледалото, и се разгледай отгоре до долу. Ако има нещо, което не ти харесва - работи над него. Ако ти се харесваш и другите ще те харесват.
    Има нещо вярно .. ако се чувстваш лошо, лошо изглеждаш. Ходи с гордо вдигната глава и със самочувствие. Успех . .

Бъди себе си..Все някой ще те хареса

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Аз ще си мълча заради риска да нанеса психически травми.

Кристалното кълбо е в мен.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

http://prikachi.com/images.php?images/232/3018232D.jpg това е една моя снимка и ето една в цял ръст макар, че не съм излязла много добре http://prikachi.com/images.php?images/260/3018260K.jpg кажете какво мислите
    Емии, да, малка си, как очакват да те забелязват - ти приличаш още на дете и момчетата те възприемат като другарче, а не като мацка, която да свалят. Независимо дали обръщат внимание на приятелките ти, те едва ли го правят защото са много по-"секси" или нещо такова .. Все още зарибявките ви са "детски простотии".
    Между другото, всеки като е по-малък, не е кой знае какво. Аз на твоите години не бях нищо особено, а сега смея да кажа, че се разхубавявам.

Мисля, че си малко пълна обаче.
    Ако продължаваш да растеш по този начин, за в бъдеще ще си имаш проблеми.
    Мъжете дискриминират пълните момичета. Жените дискриминират пълните момчета. Не е хубаво в тоя живот да си дебел. Не мога да си го обясня, но е така. Дебелите хора имат редица проблеми с намирането на любовта.
    Плюс това ако сега запишеш спорт, докато си малка, шанса да имаш големи постижения като пораснеш е значително по-голям. Сега сигурно си много по-гъвкава и с повече възможности, отколкото ако започнеш да тренираш чак на 17 (например)

Мисля, че като пораснеш, ще станеш пиче - имаш приятно лице и след няколко години, предполагам, че ще е доста красиво.
    Но се погрижи за килограмите.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    София
    и аз искам помощ след като ти видях последните постове, и не определено не съм груб, просто много мразя хората които не се подържат тялото, незаивиимо дали е мъж/жена, малък/голям, просто го ненавиждам това, липса на всякакво себеуважение, предлагам ти сама да си помогнеш авторке
    The end justifies the means.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Авъъъъй... Ти си на 12, нали?
    Толкова писане за едно дете, хленчещо защо не му подсвиркват по улиците и защо съучениците му не го викат да се напива с бира в междучасията.

Изчакай 1-2 години. Междувременно свали 10-ина килограма с балансирано хранене и спорт (гладът не е добра идея). Промени си прическата. Оскуби си веждите. Разкарай тази гадна физиономия и се усмихвай повече. Научи се да се обличаш (червената грейка е кошмарна) с вкус.
    all day... all night... what the fuck?!

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Авъъъъй... Ти си на 12, нали?
    Толкова писане за едно дете, хленчещо защо не му подсвиркват по улиците и защо съучениците му не го викат да се напива с бира в междучасията.

Изчакай 1-2 години. Междувременно свали 10-ина килограма с балансирано хранене и спорт (гладът не е добра идея). Промени си прическата. Оскуби си веждите. Разкарай тази гадна физиономия и се усмихвай повече. Научи се да се обличаш (червената грейка е кошмарна) с вкус.
    Това е доста грубо. За всички които ми казаха за килограмите вече работя по въпроса, а и не съм така заради яденето, ами заради едни лекарства. Благодаря на всички за съветите.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    ScarletBite това, което написа е толкова вярно, колкото и е грубо xDDD

Съгласен съм и с jghgh, но е важно да не приемаш тези коментари като обиди,а по-скоро като съвети. Трябва да се научиш сама да се харесваш и да придобиеш самоувереност, защото никой не харесва несигурните хора (били те мъже или жени). Ще преживееш много любовни разочарования, но важното е да не се отчайваш Успех

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Емии, да, малка си, как очакват да те забелязват - ти приличаш още на дете и момчетата те възприемат като другарче, а не като мацка, която да свалят. Независимо дали обръщат внимание на приятелките ти, те едва ли го правят защото са много по-"секси" или нещо такова .. Все още зарибявките ви са "детски простотии".
    Между другото, всеки като е по-малък, не е кой знае какво. Аз на твоите години не бях нищо особено, а сега смея да кажа, че се разхубавявам.

Много си прав !!! А ти малката :]] Не се притеснявай .. още си МНОГО малка .. сега растеж .. ще се издължиш, ще отслабнеш [ aко спреш да пиеш тези хапчета, които незнам за какво са ти ] , ще срещнеш толкова красиви момчета за които сега дори не смееш да си помислиш ;]] . Като по - малка приличах на кюфте xD а сега кокалите ми се виждат .. Такаче СПОКО .. всичко ще се нареди [h]

Град
    Варна
    Мисля , че на този етап е по-важно да имаш приятели , да си намериш приятели.На 12 години момчетата са такива дечковци , че им трябват поне още 5 години.

Споко не приемам коментарите като обиди и наистина много ви благодаря.

Град
    Stara Zagora
    http://prikachi.com/images.php?images/232/3018232D.jpg това е една моя снимка и ето една в цял ръст макар, че не съм излязла много добре http://prikachi.com/images.php?images/260/3018260K.jpg кажете какво мислите
    Да не те обидя ама ако искаш мякое момче да те забележи отслабни и носи това елече когато станеш тънка и елегантна ама грима го остави той е само добавка към красотата за повече сексапил аз съм момче и ти казвам какво ти липсва по мое мнение а моралистите да ме уставят намира защото никой няма да я хареса ако е грозна и дебела тя не че е много дебела ама не в катогория мацка или нещо от сорта
    Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno

като се свиваш и имаш Ниско самочувствие Определено няма да стане :) поне в моя град (който не е мн. голям) познавам момичета,които са пълни,грозновати,но харесвани и "известни" само защото са с висока самооценка ;)

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    Пусни слух че правиш свирки и че правиш секс за или без пари .. и цялото дск ще ти е в краката

Цитирай Първоначално написано от MilanowPz
    Пусни слух че правиш свирки и че правиш секс за или без пари .. и цялото дск ще ти е в краката
    тука е истината

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от MilanowPz
    За съжаление не мисля, че ще и помогне

--------------------------------------------------------

сигурно си дебела, затова те със сигурност те забелязват, но в друг смисъл - пречиш на гледката щото си огромна!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от AntiFashionGirl
    сигурно си дебела, затова те със сигурност те забелязват, но в друг смисъл - пречиш на гледката щото си огромна!
    До това откритие стигнахме отдавна.
    Благодаря.

и last.fm-ец

пак заповядай

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    С удоволствие.

и last.fm-ец

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Ми то не е сложно бе, ти като се погледнеш в огледалото какво виждаш? Ако първоначално не се сетиш постой още няколко минутки и после си нахвърли на един лист това което ти харесва в това как изглеждаш, а после и характера.

Аз какво мисля от снимките:
    1. Трябва ти друга прическа ( Не ти говоря за изправяне, къдрене и вафли, не нищо подобно!) Следващия път като отидеш на фризьор се разгледай в нета и намисли предварително какво искаш според формата на лицето -да тя има значение! И не с бретон нагоре не ти отива (нищо лично). Ако не питай някоя приятелка, чиято прическа ти харесва да те заведе при нейния фризьор и се остави на фризьора да избере вида ти само кажи каква дължина да бъде.
    2. Спортувай за да се приведеш във форма и избирай подходящи дрехи, които да прикриват това, което не ти харесва.
    3. Усмихвай се! Никой не обича намръщени хора.. под никой имам в предвид наистина никой!!

Айде успех!
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    истината е че ако ти самата имаш отрицатлно мнение за себе си и другите ще мислят това за теб,и може би ако спреш да се самообвиняваш и комплкесираш може и да се получи!за'тва главата горце и търпцение-за всичко си има време и място! Успех маце!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си