- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ. Никой не ме забелязва
Първоначално написано от againstyou
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Е да де и аз за тва казвам.Първоначално написано от ani4kata6
![]()
Има нещо вярно .. ако се чувстваш лошо, лошо изглеждаш. Ходи с гордо вдигната глава и със самочувствие. Успех . .Първоначално написано от Biiiitch
![]()
Аз ще си мълча заради риска да нанеса психически травми.
Кристалното кълбо е в мен.
Емии, да, малка си, как очакват да те забелязват - ти приличаш още на дете и момчетата те възприемат като другарче, а не като мацка, която да свалят. Независимо дали обръщат внимание на приятелките ти, те едва ли го правят защото са много по-"секси" или нещо такова .. Все още зарибявките ви са "детски простотии".Първоначално написано от ani4kata6
Между другото, всеки като е по-малък, не е кой знае какво. Аз на твоите години не бях нищо особено, а сега смея да кажа, че се разхубавявам.
Мисля, че си малко пълна обаче.
Ако продължаваш да растеш по този начин, за в бъдеще ще си имаш проблеми.
Мъжете дискриминират пълните момичета. Жените дискриминират пълните момчета. Не е хубаво в тоя живот да си дебел. Не мога да си го обясня, но е така. Дебелите хора имат редица проблеми с намирането на любовта.
Плюс това ако сега запишеш спорт, докато си малка, шанса да имаш големи постижения като пораснеш е значително по-голям. Сега сигурно си много по-гъвкава и с повече възможности, отколкото ако започнеш да тренираш чак на 17 (например)
Мисля, че като пораснеш, ще станеш пиче - имаш приятно лице и след няколко години, предполагам, че ще е доста красиво.
Но се погрижи за килограмите.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
и аз искам помощ след като ти видях последните постове, и не определено не съм груб, просто много мразя хората които не се подържат тялото, незаивиимо дали е мъж/жена, малък/голям, просто го ненавиждам това, липса на всякакво себеуважение, предлагам ти сама да си помогнеш авторке
The end justifies the means.
Авъъъъй... Ти си на 12, нали?
Толкова писане за едно дете, хленчещо защо не му подсвиркват по улиците и защо съучениците му не го викат да се напива с бира в междучасията.
Изчакай 1-2 години. Междувременно свали 10-ина килограма с балансирано хранене и спорт (гладът не е добра идея). Промени си прическата. Оскуби си веждите. Разкарай тази гадна физиономия и се усмихвай повече. Научи се да се обличаш (червената грейка е кошмарна) с вкус.
all day... all night... what the fuck?!
Това е доста грубо. За всички които ми казаха за килограмите вече работя по въпроса, а и не съм така заради яденето, ами заради едни лекарства. Благодаря на всички за съветите.Първоначално написано от ScarletBite
ScarletBite това, което написа е толкова вярно, колкото и е грубо xDDD
Съгласен съм и с jghgh, но е важно да не приемаш тези коментари като обиди,а по-скоро като съвети. Трябва да се научиш сама да се харесваш и да придобиеш самоувереност, защото никой не харесва несигурните хора (били те мъже или жени). Ще преживееш много любовни разочарования, но важното е да не се отчайвашУспех
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от jghgh
Много си прав !!! А ти малката :]] Не се притеснявай .. още си МНОГО малка .. сега растеж .. ще се издължиш, ще отслабнеш [ aко спреш да пиеш тези хапчета, които незнам за какво са ти ] , ще срещнеш толкова красиви момчета за които сега дори не смееш да си помислиш ;]] . Като по - малка приличах на кюфте xD а сега кокалите ми се виждат .. Такаче СПОКО .. всичко ще се нареди [h]
Мисля , че на този етап е по-важно да имаш приятели , да си намериш приятели.На 12 години момчетата са такива дечковци , че им трябват поне още 5 години.![]()
Споко не приемам коментарите като обиди и наистина много ви благодаря.
Да не те обидя ама ако искаш мякое момче да те забележи отслабни и носи това елече когато станеш тънка и елегантна ама грима го остави той е само добавка към красотата за повече сексапил аз съм момче и ти казвам какво ти липсва по мое мнениеПървоначално написано от ani4kata6
а моралистите да ме уставят намира защото никой няма да я хареса ако е грозна и дебела тя не че е много дебела ама не в катогория мацка или нещо от сорта
Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno
като се свиваш и имаш Ниско самочувствие Определено няма да стане :) поне в моя град (който не е мн. голям) познавам момичета,които са пълни,грозновати,но харесвани и "известни" само защото са с висока самооценка ;)
Пусни слух че правиш свирки и че правиш секс за или без пари .. и цялото дск ще ти е в краката
Първоначално написано от MilanowPz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тука е истината
За съжаление не мисля, че ще и помогнеПървоначално написано от MilanowPz
![]()
--------------------------------------------------------
сигурно си дебела, затова те със сигурност те забелязват, но в друг смисъл - пречиш на гледката щото си огромна!
До това откритие стигнахме отдавна.Първоначално написано от AntiFashionGirl
Благодаря.
С удоволствие.
Ми то не е сложно бе, ти като се погледнеш в огледалото какво виждаш? Ако първоначално не се сетиш постой още няколко минутки и после си нахвърли на един лист това което ти харесва в това как изглеждаш, а после и характера.
Аз какво мисля от снимките:
1. Трябва ти друга прическа ( Не ти говоря за изправяне, къдрене и вафли, не нищо подобно!) Следващия път като отидеш на фризьор се разгледай в нета и намисли предварително какво искаш според формата на лицето -да тя има значение! И не с бретон нагоре не ти отива (нищо лично). Ако не питай някоя приятелка, чиято прическа ти харесва да те заведе при нейния фризьор и се остави на фризьора да избере вида ти само кажи каква дължина да бъде.
2. Спортувай за да се приведеш във форма и избирай подходящи дрехи, които да прикриват това, което не ти харесва.
3. Усмихвай се! Никой не обича намръщени хора.. под никой имам в предвид наистина никой!!
Айде успех!![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
истината е че ако ти самата имаш отрицатлно мнение за себе си и другите ще мислят това за теб,и може би ако спреш да се самообвиняваш и комплкесираш може и да се получи!за'тва главата горце и търпцение-за всичко си има време и място!Успех маце!
![]()