.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Повече от фен Аватара на crazybebe

Много объркана .. моля за мнение

Така значи .. историята е следната : преди си харесвах едно момче (от моя клас) и той ми даваше всякви признаци , но накрая тръгна с най-добрата ми фр . Беше ми малко гадно,но го преодолях . От скоро той не спира да ме закача , а на гаджето си никво внимание не обръща. Всички около нас забелязват това,че той не обръща внимание на гаджето си,а мен непрекъснато ме закача . Веднъж (още в началото преди да тръгнат с бффто ми , т.е някъде началото на януари 2011) той ме обара ии няколко пъти ме беше прегръщал (дори веднъж пред гаджето си) . Аз говорих с най-добрата ми фр за това и тя каза ,че също го е забелязала и на нея и е мн странно . Но пък има моменти,в които той се прави на мн интересен и е малко груб . Но не знам .. много ми е странно .. вие как мислите ? и кво трябва да направя ? как да се държа с него ? ии изобщо как да постъпя ? кво да си мисля ?

Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...

Кревата, патката, устата. Happy End.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    София
    Нямате и за това си му интересна---->следователно те иска.
    Ще зареже приятелката ти,защото вече не му е интересна,ще тръгне след това с теб,ще му омръзнеш и теб ще те зарежe.
    Сега просто си му толкова инетересна,защото не те е имал и все още е така.

Както каза GregoryHouse,--->кревата,патката,устата..

Аватара на OopsIveForgotMyPassword
    Град
    абе колега, не ме занимавай с глупости бе
    тва с обарването беше модерно в началото на новия век бе...

Чакай, чакай...а твоята бЪфЪфЪ знаела ли е, че харесваш т'ва момче, преди да тръгне с него?

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Поговори с приятелката си,макар че това вашето не е никво причтелство....Съгласна съм с VaMpiRKaTaaa,че те иска защото те е нямал и все пак теб е искал преди нея.

Така и не разбрах какво мисли приятелката ти по този въпрос. Е, определено няма как да подскача от радост.

И все пак.. Щом постъпва така с нея, каква е гаранцията, че няма да постъпи така и с теб, ако тръгнете?

Помисли.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Фен Аватара на quexxe
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Кревата, патката, устата. Happy End.
    Мъжката формула. Женската е:

Сърце, сълзи, смърт. Cut my veins.

Към авторката - мила, в такъв случай, ако наистина искам момчето за себе си, не бих говорила с приятелката си, тъй като с думи и без думи ще я нараня. Бих си поговорила с момчето - дали е сериозно, бих му казала в очите, че не съм тази, която ще задоволява мъжкия му нагон. ; )

Трябва да решаваш, бъди смела. И тъй като съм феминистка ще ти кажа нещо - НИКОГА не споделяй любовта си с момче, колкото и силно да го искаш, ако виждаш, че те използва! Бъди жена! Бъди силна и бъди себе си!
    VIVA VICTORIA SIEMPRE!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Иска те..Но не те притежава - следователно интереса му става още по-силен..Не знам,той сам ще реши дали да скъса с приятелката си,но явно вече е решил да го направи,щом вече не обръща внимание на приятелката си..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Чакай, чакай...а твоята бЪфЪфЪ знаела ли е, че харесваш т'ва момче, преди да тръгне с него?
    Да , знаеше .

Ии приятелката ми реши да скъса с него , защото вече не го харесвала ... странно ...

Бтв днеска пак ме закачаше и т.н , там едно момче ме обиди ии той ме защити и такива глупости

Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...

Град
    The Moon,Milky Way
    Цитирай Първоначално написано от OopsIveForgotMyPassword
    Че сега да не би,да е края ...

По въпроса.Шанса да го направи същото с теб е огромен,но все пак опитай ... може пък към теб да се държи по-различно,никой не може да ти даде акъл!Сама прецени,както сметнеш за правилно,така постъпи!

Кревата,патката,устата.Happy End.Просто ме довърши!!!
    Страдам от синдром на придобита Еуфория!!

Мислех да говоря с него , но не знам дали това е добра идея ...

Град
    София
    Бтв днеска пак ме закачаше и т.н , там едно момче ме обиди ии той ме защити и такива глупости
    Детски истории...
    Прави се на кавалер,докато те свали и е сигурен,че те 'притежава',после и ти ще му омръзнеш.
    Не му показвай,че си толко лесна.
    Ще загуби бързо интереса си към теб.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Я,седнете и си поговорете какво иска или просто да престане с тези детинщини!
    Как може да му позволяваш?Ако съм имала чувства към някого,който така ми забива нож и то с най-добрата ми приятелка,а после идва и ми се лензи ще бъда много директна и груба! Да не си парцал?Я му дай да разбере,че не може да си играе с някого-теб и другото момиче!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен Аватара на SorrowNeverDies

Re: Много объркана .. моля за мнение

Цитирай Първоначално написано от crazybebe
    той ме обара
    • аааха. дори няма и да го дочитам.
    • Your heart's a mess. You won't admit to it. It makes no sense...

• But I'm desperate to connect. And you, you can't live like this...

• http://fuckyouibringchaos.tumblr.com/

Викате да поговорят, а?
    На колко сте? ;д

Гаджета - бол, истински приятели - единици...
    Прецени си сама кое ти е по-важно и как да се държиш.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

crazybebe написа:
    той ме обара

ti kvo iskash,da ti podari roza li xD,toi e normalno mom4e,ne gei ;d;p
    RedRum Against Racism!/afa/

То е просто повече от очевидно: той се занимава с тебе, зашото те няма. А всеки човек е нясно с факта, че винаги искаш това, което нямаш.
    Пък доколко "бфф-то" ти, замисли се дали наистина ти е приятелка.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Охх вчера пак ме прегърна , закачаше ме ии мойта фр ни видя и днеска като пак ме закачаше тя го пита " не мислиш ли че прекаляваш" и той отг " не " ... той от време на време я прегръща за 5 мин амм нзз .. объркано ми е и странно

Град
    София
    Може и да иска да се направи на интересен да покаже че си "негова" доста такива боклуци съм срешал
    Exorcism !

тръгнал е с нея .. за да прекарва повече време с теб.. следователно ти си преебана ;д
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Цитирай Първоначално написано от OopsIveForgotMyPassword
    Иначе, тоя е зле. Има си приятелка, а ходи да се занимава с другите момичета. Явно не я харесва. Но на твое място не бих тръгнала с него.
    Big or small, lies are lies !

Днеска обърна внимание на гаджето си и понеже не й изпрати валентинка й каза че нямало кво да напише (според мен можеше да порови малко в нета и все да намери нещо) и после й вика " е аз кво да напиша "обичам те ли ? " " ти си го знаеш " ...... , а мен само за малко ме закачаше ... ма нз ..

Чакай! Така и не разбрах на колко сте?Защото ,,обара ме'' , чесно според мене са още детски работи и тримата да не знаете какво искате!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си