- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много объркана .. моля за мнение
Така значи .. историята е следната : преди си харесвах едно момче (от моя клас) и той ми даваше всякви признаци , но накрая тръгна с най-добрата ми фр . Беше ми малко гадно,но го преодолях . От скоро той не спира да ме закача , а на гаджето си никво внимание не обръща. Всички около нас забелязват това,че той не обръща внимание на гаджето си,а мен непрекъснато ме закача . Веднъж (още в началото преди да тръгнат с бффто ми , т.е някъде началото на януари 2011) той ме обара ии няколко пъти ме беше прегръщал (дори веднъж пред гаджето си) . Аз говорих с най-добрата ми фр за това и тя каза ,че също го е забелязала и на нея и е мн странно . Но пък има моменти,в които той се прави на мн интересен и е малко груб . Но не знам .. много ми е странно .. вие как мислите ? и кво трябва да направя ? как да се държа с него ? ии изобщо как да постъпя ? кво да си мисля ?
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...
Кревата, патката, устата. Happy End.
Нямате и за това си му интересна---->следователно те иска.
Ще зареже приятелката ти,защото вече не му е интересна,ще тръгне след това с теб,ще му омръзнеш и теб ще те зарежe.
Сега просто си му толкова инетересна,защото не те е имал и все още е така.
Както каза GregoryHouse,--->кревата,патката,устата..![]()
тва с обарването беше модерно в началото на новия век бе...
Чакай, чакай...а твоята бЪфЪфЪ знаела ли е, че харесваш т'ва момче, преди да тръгне с него?
Поговори с приятелката си,макар че това вашето не е никво причтелство....Съгласна съм с VaMpiRKaTaaa,че те иска защото те е нямал и все пак теб е искал преди нея.
Така и не разбрах какво мисли приятелката ти по този въпрос. Е, определено няма как да подскача от радост.
И все пак.. Щом постъпва така с нея, каква е гаранцията, че няма да постъпи така и с теб, ако тръгнете?
Помисли.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Мъжката формула. Женската е:Първоначално написано от GregoryHouse
Сърце, сълзи, смърт. Cut my veins.
Към авторката - мила, в такъв случай, ако наистина искам момчето за себе си, не бих говорила с приятелката си, тъй като с думи и без думи ще я нараня. Бих си поговорила с момчето - дали е сериозно, бих му казала в очите, че не съм тази, която ще задоволява мъжкия му нагон. ; )
Трябва да решаваш, бъди смела. И тъй като съм феминистка ще ти кажа нещо - НИКОГА не споделяй любовта си с момче, колкото и силно да го искаш, ако виждаш, че те използва! Бъди жена! Бъди силна и бъди себе си!
VIVA VICTORIA SIEMPRE!
Иска те..Но не те притежава - следователно интереса му става още по-силен..Не знам,той сам ще реши дали да скъса с приятелката си,но явно вече е решил да го направи,щом вече не обръща внимание на приятелката си..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Да , знаеше .Първоначално написано от TheNewReligion
Ии приятелката ми реши да скъса с него , защото вече не го харесвала![]()
![]()
![]()
... странно ...
Бтв днеска пак ме закачаше и т.н , там едно момче ме обиди ии той ме защити и такива глупости![]()
![]()
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...
Че сега да не би,да е края ...Първоначално написано от OopsIveForgotMyPassword
![]()
По въпроса.Шанса да го направи същото с теб е огромен,но все пак опитай ... може пък към теб да се държи по-различно,никой не може да ти даде акъл!Сама прецени,както сметнеш за правилно,така постъпи!![]()
Кревата,патката,устата.Happy End.Просто ме довърши!!!![]()
![]()
![]()
Страдам от синдром на придобита Еуфория!!![]()
Мислех да говоря с него , но не знам дали това е добра идея ...![]()
![]()
Детски истории...Бтв днеска пак ме закачаше и т.н , там едно момче ме обиди ии той ме защити и такива глупости
Прави се на кавалер,докато те свали и е сигурен,че те 'притежава',после и ти ще му омръзнеш.
Не му показвай,че си толко лесна.
Ще загуби бързо интереса си към теб.
Я,седнете и си поговорете какво иска или просто да престане с тези детинщини!
Как може да му позволяваш?Ако съм имала чувства към някого,който така ми забива нож и то с най-добрата ми приятелка,а после идва и ми се лензи ще бъда много директна и груба! Да не си парцал?Я му дай да разбере,че не може да си играе с някого-теб и другото момиче!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Първоначално написано от crazybebe
- аааха. дори няма и да го дочитам.
- Your heart's a mess. You won't admit to it. It makes no sense...
- But I'm desperate to connect. And you, you can't live like this...
- http://fuckyouibringchaos.tumblr.com/
Викате да поговорят, а?
На колко сте? ;д
Гаджета - бол, истински приятели - единици...
Прецени си сама кое ти е по-важно и как да се държиш.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
crazybebe написа:
той ме обара
ti kvo iskash,da ti podari roza li xD,toi e normalno mom4e,ne gei ;d;p
RedRum Against Racism!/afa/
То е просто повече от очевидно: той се занимава с тебе, зашото те няма. А всеки човек е нясно с факта, че винаги искаш това, което нямаш.
Пък доколко "бфф-то" ти, замисли се дали наистина ти е приятелка.
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Охх вчера пак ме прегърна , закачаше ме ии мойта фр ни видя и днеска като пак ме закачаше тя го пита " не мислиш ли че прекаляваш" и той отг " не "![]()
![]()
... той от време на време я прегръща за 5 мин амм нзз .. объркано ми е и странно
Може и да иска да се направи на интересен да покаже че си "негова" доста такива боклуци съм срешал
Exorcism !
тръгнал е с нея .. за да прекарва повече време с теб.. следователно ти си преебана ;д
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Иначе, тоя е зле. Има си приятелка, а ходи да се занимава с другите момичета.Първоначално написано от OopsIveForgotMyPassword
Явно не я харесва. Но на твое място не бих тръгнала с него.
Big or small, lies are lies !
Днеска обърна внимание на гаджето си и понеже не й изпрати валентинка й каза че нямало кво да напише (според мен можеше да порови малко в нета и все да намери нещо) и после й вика " е аз кво да напиша "обичам те ли ? " " ти си го знаеш " ...... , а мен само за малко ме закачаше ... ма нз ..![]()
Чакай! Така и не разбрах на колко сте?Защото ,,обара ме'' , чесно според мене са още детски работи и тримата да не знаете какво искате!?!![]()
![]()