.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Е какво да направя - вече се ядосвам !!!

Хора помогнете ми - знам че проблемат ми ви се струва незначитилин но....за мен е ! Та искам да ви питам как да постъпя по този въпрос - с едно момче си писахме по скайп известно време (аз го познавам от преди това но бяхме на здрасти и чао) и започнахме да се харесваме и си оговорихме среща...видяхме се и след нея се харесвахме още повече - обаче един ден аз го попитах нещо за бившата му и той се вбеси и се скарахме и после ми се извиняваше и му простих и после пак се скарахме за нещо и пак се сдобрихме и той ме попита "сега харесваш ли ме по - малко" и аз казах "да" - но всъщност вече изобщо не го харесвам като гадже а той мен - да ! Та въпросът ми е как да му кажа че не го харесвам изобщо като гадже - сръдлив е и избухлив - как да му кажа без да се скараме ? Sad Помогнете ми - мс предварително! Embarassed Smile

Получих няколко мнения но темата ми не беше за раздела така че я преместих ето ги и мненията:

Емии .. кажи му, че мислиш, чее няма да се получи между вас.. к'фо толкова Very Happy
    Върнете се в началото
    Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
    rose14
    Новак
    Новак

аз:
    толкова че не искам после да се разсърди и да се разфука а да си останем приятели Sad но все пак благодаря че се опита да помогнеш Smile

Ем защо не пробваш да поговориш с него, кажи му, че нещата вече не са както преди и го помоли да си останете приятели. Той трябва да те разбере, ако наистина те уважава... ако наистина толкова много те харесва, успокои го, кажи, че има много момичета по света и ще попадне на правилната..Хмм не знам, аз така скъсах с бившия ми и сега сме много добри приятели Confused

аз:
    мерси за съвета - проработи Smile поне до някъде - само дето по скайп той си продължава да ме нарича скъпа и мила и кукло (което адски ме дразни) и продължава да казва обичам те и такива Sad някакви други съвети ? Sad
    ;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Като не искаш да стен гаджета, му го кажи. По-добре отколкото само да го залъгваш. Едва ли ще останете приятели, сигурно ще му е кофти в началото, но по-добре така. Успех
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

казах му - въпросът е там че дори и да ме харесва аз искам да сме си просто приятели а не врагове
    ;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]

Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от rose14
    казах му - въпросът е там че дори и да ме харесва аз искам да сме си просто приятели а не врагове
    Ама какви са тея глупости? На колко сте години? Врагове...?! Ако наистина те харесва, ще му е кофти, но ще го преживее. Спокойно. А колкоъо до приятелството - то първо трябва да се създаде. Не смятам, че от един чат и едно излизане сте приятели.

да - така е - приятелството е силна дума - искам да си останем добри познати - казах врагове защото не се сетих как по др начин да го кажа
    ;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]

Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от rose14
    да - така е - приятелството е силна дума - искам да си останем добри познати - казах врагове защото не се сетих как по др начин да го кажа
    Ами кажи му го. Нямаш какво да губиш, пък и както ти казах, ще го преживее.

И все пак на колко сте?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Това какви отношения ще имате занапред си зависи само от неговата нагласа и желания.

Ако иска ще ти праща СМС-и всеки ден, ако иска утре ще те загроби с лопата.

тру стори
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Каварна
    Искаш да го отблъснеш, но после да си останете приятели..
    Мм...Кажи му как стоят нещата и му обясни всичко. И че искаш да си останете приятели...Може да го приеме

1. Научи се да пишеш.
    2. Кажи му, че искаш да се разделите, без лоши чувства и т.н., преди да е станало късно и пак да се скарате и да стане някоя грозна история.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

обади се на бившата му и я питай
    (>O_o)>

ако момчето наистина има чувста към теб поне отначало няма как да сте приятели. Трябва да изчакаш да те забрави и тогава може да опиташ да завържеш приятелство. Знам го от опит.

Цитирай Първоначално написано от Kamelliq
    обади се на бившата му и я питай
    Аз познавам бившата му и тя е много зле настроена срещу него, но аз ще се оправя. Много ви благодаря за съветите - полезни са ми!
    ;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]

Град
    София
    Нека се сърди.
    Дреме ли ти?

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    кажи му истината...в крайна сметка пък боли го,не боли..като нямаш тръпка.. отрежи го по по-деликатен начин щом толкова се пали,а като ти се развика,и ти не го щади.. Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си