- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Е какво да направя - вече се ядосвам !!!
Хора помогнете ми - знам че проблемат ми ви се струва незначитилин но....за мен е ! Та искам да ви питам как да постъпя по този въпрос - с едно момче си писахме по скайп известно време (аз го познавам от преди това но бяхме на здрасти и чао) и започнахме да се харесваме и си оговорихме среща...видяхме се и след нея се харесвахме още повече - обаче един ден аз го попитах нещо за бившата му и той се вбеси и се скарахме и после ми се извиняваше и му простих и после пак се скарахме за нещо и пак се сдобрихме и той ме попита "сега харесваш ли ме по - малко" и аз казах "да" - но всъщност вече изобщо не го харесвам като гадже а той мен - да ! Та въпросът ми е как да му кажа че не го харесвам изобщо като гадже - сръдлив е и избухлив - как да му кажа без да се скараме ? Sad Помогнете ми - мс предварително! Embarassed Smile
Получих няколко мнения но темата ми не беше за раздела така че я преместих ето ги и мненията:
Емии .. кажи му, че мислиш, чее няма да се получи между вас.. к'фо толкова Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
rose14
Новак
Новак
аз:
толкова че не искам после да се разсърди и да се разфука а да си останем приятели Sad но все пак благодаря че се опита да помогнеш Smile
Ем защо не пробваш да поговориш с него, кажи му, че нещата вече не са както преди и го помоли да си останете приятели. Той трябва да те разбере, ако наистина те уважава... ако наистина толкова много те харесва, успокои го, кажи, че има много момичета по света и ще попадне на правилната..Хмм не знам, аз така скъсах с бившия ми и сега сме много добри приятели Confused
аз:
мерси за съвета - проработи Smile поне до някъде - само дето по скайп той си продължава да ме нарича скъпа и мила и кукло (което адски ме дразни) и продължава да казва обичам те и такива Sad някакви други съвети ? Sad
;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]
Като не искаш да стен гаджета, му го кажи. По-добре отколкото само да го залъгваш. Едва ли ще останете приятели, сигурно ще му е кофти в началото, но по-добре така. Успех
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
казах му - въпросът е там че дори и да ме харесва аз искам да сме си просто приятели а не врагове
;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]
Ама какви са тея глупости? На колко сте години? Врагове...?! Ако наистина те харесва, ще му е кофти, но ще го преживее. Спокойно. А колкоъо до приятелството - то първо трябва да се създаде. Не смятам, че от един чат и едно излизане сте приятели.Първоначално написано от rose14
да - така е - приятелството е силна дума - искам да си останем добри познати - казах врагове защото не се сетих как по др начин да го кажа
;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]
Ами кажи му го. Нямаш какво да губиш, пък и както ти казах, ще го преживее.Първоначално написано от rose14
И все пак на колко сте?
Това какви отношения ще имате занапред си зависи само от неговата нагласа и желания.
Ако иска ще ти праща СМС-и всеки ден, ако иска утре ще те загроби с лопата.
тру стори
Искаш да го отблъснеш, но после да си останете приятели..
Мм...Кажи му как стоят нещата и му обясни всичко. И че искаш да си останете приятели...Може да го приеме![]()
1. Научи се да пишеш.
2. Кажи му, че искаш да се разделите, без лоши чувства и т.н., преди да е станало късно и пак да се скарате и да стане някоя грозна история.
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
ако момчето наистина има чувста към теб поне отначало няма как да сте приятели. Трябва да изчакаш да те забрави и тогава може да опиташ да завържеш приятелство. Знам го от опит.
Аз познавам бившата му и тя е много зле настроена срещу него, но аз ще се оправя. Много ви благодаря за съветите - полезни са ми!Първоначално написано от Kamelliq
;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]
кажи му истината...в крайна сметка пък боли го,не боли..като нямаш тръпка.. отрежи го по по-деликатен начин щом толкова се пали,а като ти се развика,и ти не го щади.. Успех!