.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Голям проблем

ДОбър Верчер съфорумци.
    Случи се нещо много неприятно и съм под голямо напрежение. На 19 години съм и правихме секс с приятелката ми, но презерватива се оказа скъсан в последствие и че съм свършил в нея. За по-малко от час и зехме ЕСКАПЕЛЕ а и тя се изчисти до колкото можа. Не разбирам много от цикли и женски работи, но знам че със сигурност днес е 8мия ден от както и почна менструацията, не и тече от поне 2-3 дена... Крайно се надявам вероятността да е бременна да е изключително мизерно малка! За това моля изкажете мнение каква е вероятността ( имаше едно нещо за 12-14 ден от началото на цикъла за най-голяма възможност за забременяване но не съм сигурен)... направо незнам дали ще мога да спа тези дни :Х

И до колко дни е добре да си направи тест за бременност ?

принципни хапчето е надеждно,така че не би трябвало да има за какво да се притесняваш

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ко речи?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Ко речи?
    Моля ?

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Не ти разбрах. Тя има менструация, но от 2-3 дни не е имало кръв..... Може да й е свършила (примерно). А и направете тест, ако толкова се притеснявате и са минали 14 дни от половия акт.
    Толкова ли е сложно? Т_Т
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Значи половия акт беше грубо преди 2 часа За менструацията най-вероятно и е свършила...имах предвид, че преди 8 дни и е дошло... и 14 дни са доста време в безсънни нощо от нерви :Х

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Еми шанс, но винаги има рискове по време на секс, дори и да сте се пазили. Ако е пила хапче, не би трябвало да има проблем.

5 дена преди да и дойде и 5 дена след това вероятноста да забременее е много малка да не кажа нищожна лично гениколог ми го е казвал
    Спокойно

А и хапче е пила така че няма място за притеснения!!! :P

Пи хапче, да! Но на опаковката пише 84% успеваемост Като математик намирам 16% доста висок и стабилен процент за притеснения за това е надявам малко инфо в/у другите неща да получа. В смисал ако вероятността и без хапче да забременее (заради посочените специфични дни горе ) е минимална - тогава не би имало повод за притеснение 16% от малка вероятност за бременност звучи добре Но ако е обратното и вероятността за брем без хапче е голяма тогава 16% от голяма вероятност си струва притесненията

Цитирай Първоначално написано от lo0oveee
    5 дена преди да и дойде и 5 дена след това вероятноста да забременее е много малка да не кажа нищожна лично гениколог ми го е казвал
    Спокойно
    Благодаря докато писах моя коментар си постнал/а твоят и нямах възможност да го видя 5 дена след като са спрели течовете или 5 дена след като са почнали защото са почнали от миналия понеделник, когато и дойде, а днес е 8мият ден вече Спрели са от около 2-3 дена

Като толкова искаш да се подсигуриш понееее мъъъничко виж това - http://surecheck.info/clogin.php . Ако поне малко би ви успокоило...

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Не е бременна..а отностно забременяването да ти кажа да знеш за напред че приятелката ти може да забременне само когато е в овулация..това се случва на 14 тия ден от последния и цикъл.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си