.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Help ::)

Help ::)

На 13 съм и съм момиче, днес бях на уроци по български и в групата ми иамше едно момче което е на 18 , много ми доппадна - понеже ние ходим частно в дома на учителката и тя ме помоли да отида да му отворя, още щом отворих вратата , без да ме познава ми каза здравей, много ми допадна после започнахме да се смеем , когато госпожата ни се караше, той ме погледна и аз него и се засмяхме, после се опита да ми подскаже и накрая си тръгнахме заедно и се рабзрахме за следващи урок, много ми допадна, има много ведър и приятен характер,зная че разликата в годините ни е голяма но мн ми хареса>... как да му взема скайпа, заото следващият път запоследно ще сем заедно моля pomognete

ами според мен нищо не пречи да го попиташ директно за скайп фейсбук имаш си и повод нали каза, че за последно сте заедно

казваш му "даи си скайпа"
    По добре на хората в устата, отколкото на хората в краката!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Просто му искаш скайпа. По просто от твоята ситуация няма - познавате се, говорите си и на всичкото отгоре може да се каже, че оставате насаме.

Животът е адът описан в Библията!

Ами ние се познаваме от денс , и аккто ви казах много се смяхме, не остваме насаме :, но това не ми пречи нда му поискам скайпа , мдилите ли че ще ми го даДЕ И ЩЕ СИ ПИШЕМ

Мега фен Аватара на Hilary_
    и кое му е трудното? .. в разговор просто му подметни, не вярвам да ти откаже ..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ще ви разкрия една ексзистенциална истина.
    Момчетата харесват, когато им искат скайпа, защото им се помпи егото.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Аз съм непривлекателен и задръстен.
    Егото ми е само в интернет.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Ъъъъъъъ... 5 години разлика не са болка за умиране!

Тва' пък ти е най-малкият проблем.

Друг е въпросът дали той ще те сваля докато не те "мине" и да офейка.

Поискай му скайпа, но внимавай!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Прсосто го поискай. Не вярвам да ти откаже.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Разликата в годините ви въобще не е голяма,но етапите ви в момента са доста различни и това е по-лошото.Ще питаш защо,ами ето:
    Ти си на 13,сега навлизаш в пубертета,те първа ще разбираш много неща за живота,за себе си...за момчетата и тн.
    Той е на 18,завършващ и при него е съвсем различно.Той има други цели в живота,разбрал е това,което на теб ти предстои и да кажем,че вече излиза от пубертета.
    Да,има много момичета на 13,които ходят с 18/19 годишни,но нали се сещаш каква е връзката между тях ако имат такава-секс и лигавщини от страна на момичето.
    Не искам да разбирам мечтите ти,но на този етап не си достатъчно озряла за толкова голямо момче.Той може и да е сладък,да те поглежда...да ти подсказва и тн ,но неговите интереси са други.
    Пък и си помисли някой ден ако тръгнете той ще може да излиза където иска,докато ти ще имаш вечерен час,ще иска някои неща от теб,за които ти още няма да си готова...ще си имаш проблеми с ваще.От опит ти го казвам.Когато бях на 15 бях с човек на 20.Имахме си бая проблеми и да не ти кажа как завърши всичко...
    Въпреки,че някои момчета са на 18/19/20 и имат по-детски акъл,това не е достатъчно за да тръгне някое 13/14 годишно момиче с тях.Просто интересите и възрастовата група са прекалено различни.

Поискай му скайпа,пишете си,но не си давай надежди за него голямо...Достатъчно е да се огледаш около теб и твоите връсници или най-много с 1-2 години по-големи,за да намериш Момчето.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    А ти нали осъзнаваш, че след около месец връзка ще трябва да му пуснеш или поне да му извъртиш някоя и друга свирка? Няма да те чака с години, колкото и да се харесвате и обичате.
    Готова ли си за това? Не си, разбира се. Никой не е на 13.

Ще ти разкажа едно нещо на лично, че не е за пред широка аудитория.
    all day... all night... what the fuck?!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    А ти нали осъзнаваш, че след около месец връзка ще трябва да му пуснеш или поне да му извъртиш някоя и друга свирка? Няма да те чака с години, колкото и да се харесвате и обичате.
    Готова ли си за това? Не си, разбира се. Никой не е на 13.

Ще ти разкажа едно нещо на лично, че не е за пред широка аудитория.
    Ти от къде знаеш дали е готова или не... нито пък, че точно след месец ще трябва да му пусне или да му направи свирка. Година и нещо бях с приятеля ми, който беше с 6 години по-голям от мен и все още бях девствена. Това си е нейното тяло, тя ще разбере кога е готова, не ти.

Иначе по темата - Не е голяма разликата ви, а и щом сте се разбирали толкова добре на уроците няма да ти е толкова притеснително просто да му кажеш "Ще ми дадеш ли скайпа си" ... или "Имаш ли фейсбук". Просто се отпусни, както когато сте се забавлявали на самия урок

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Разликата в годините ви въобще не е голяма,но етапите ви в момента са доста различни и това е по-лошото.Ще питаш защо,ами ето:
    Ти си на 13,сега навлизаш в пубертета,те първа ще разбираш много неща за живота,за себе си...за момчетата и тн.
    Той е на 18,завършващ и при него е съвсем различно.Той има други цели в живота,разбрал е това,което на теб ти предстои и да кажем,че вече излиза от пубертета.
    Да,има много момичета на 13,които ходят с 18/19 годишни,но нали се сещаш каква е връзката между тях ако имат такава-секс и лигавщини от страна на момичето.
    Не искам да разбирам мечтите ти,но на този етап не си достатъчно озряла за толкова голямо момче.Той може и да е сладък,да те поглежда...да ти подсказва и тн ,но неговите интереси са други.
    Пък и си помисли някой ден ако тръгнете той ще може да излиза където иска,докато ти ще имаш вечерен час,ще иска някои неща от теб,за които ти още няма да си готова...ще си имаш проблеми с ваще.От опит ти го казвам.Когато бях на 15 бях с човек на 20.Имахме си бая проблеми и да не ти кажа как завърши всичко...
    Въпреки,че някои момчета са на 18/19/20 и имат по-детски акъл,това не е достатъчно за да тръгне някое 13/14 годишно момиче с тях.Просто интересите и възрастовата група са прекалено различни.

Поискай му скайпа,пишете си,но не си давай надежди за него голямо...Достатъчно е да се огледаш около теб и твоите връсници или най-много с 1-2 години по-големи,за да намериш Момчето.
    Това дори е изчерпателно.

По-добре от сега се откажи.. Това, че ти е сладък и симпатичен, и сте се смели на някви глупости.. няма значение. Колко много момчета ще имаш да харесваш, с колко ще има да се смееш. Разликата не е голяма, но точно за вашата възраст не е нормална разлика. Не знам, но според мен си намери някой г/д на твойта възраст, защото ако си готова да те изчука (извинете) и после да те зареже-.. прав ти път, но ако искаш да се предпазиш- Недей..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Ако ти беше на 16, а той на 20-21, повече щях да се съглася, но както казаха по-горе, 13 и 18 години са си различни етапи.

Не си давай надежди, поне не сега.

Можете да сте си приятели и след някоя друга годинка да се получи, но точно в момента всичко би било един фалш.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от dream1707
    [color=green][b]Ти от къде знаеш дали е готова или не... нито пък, че точно след месец ще трябва да му пусне или да му направи свирка. Година и нещо бях с приятеля ми, който беше с 6 години по-голям от мен и все още бях девствена. Това си е нейното тяло, тя ще разбере кога е готова, не ти.
    Интересно колко ли ти е изневерявал приятелят ти... Или е бил някакъв уникален смотаняк?

Какво значи "нейното тяло" и "когато е готова"? Да, привърженичка съм на твърдението, че човек е свободен да прави секс, когато се осъзнае и т.н. , но в случая не говорим за естествено пробуждане, а за падане по по-голямо момче, което, рано или късно, ще си поиска. Дали ще е след месец, дали ще е след два - никой на "възраст" не може да стои на сухо вечно. А когато някой по-голям и по-опитен реши да си поиска, знае как да си поиска, както авторката (надявам се) разбра от ЛС-то ми.
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на fen7asy
    факк.. същата раута съм ;х.. аз съм 7 а той 12 клас.. ама не сме толкоа близки де.. само погледи си хвърляме ;ddd
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Ще ви разкрия една ексзистенциална истина.
    Момчетата харесват, когато им искат скайпа, защото им се помпи егото.
    +1

Уош няма твой коментар, с който да не съм съгласен.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    3 неща:

-Кранбери: Да разбирам, че реално си слушала песните, за да избереш тази поласкан съм и би трябвало да те поздравя и аз, но ме мързи

-Някакво момиче в 7-ми клас ме е сложило в подписа си, това не говори добре за мен.

-Другият Уош не е мой фейк, макар да изглежда, че сам се четкам.

и last.fm-ец

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx
    Нали знаиш ,че има разлика между харесвам и обичам? (;
    Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

Да ти ще се четкаш сам и ще си направиш друг акааунт със същия ник.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    5 години рзлика

Не ме разбирайте погрешно 5+ години разлика са напълно нормални, ако говорим за нещо от сорта на 20годишна със 25-26-27 годишен, но колко трябва да си жалък да си 12 клас и да тръгнеш с 13 годишна Това ,което иска и очаква едно 13 годишно момиче от една връзка е напълно различно от това, което иска и очаква едно 18 годишно момче

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Нищо лично,ама колко пъти спомена "много ми допадна" ?!

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    5 години рзлика

Не ме разбирайте погрешно 5+ години разлика са напълно нормални, ако говорим за нещо от сорта на 20годишна със 25-26-27 годишен, но колко трябва да си жалък да си 12 клас и да тръгнеш с 13 годишна Това ,което иска и очаква едно 13 годишно момиче от една връзка е напълно различно от това, което иска и очаква едно 18 годишно момче

Точно ! (;
    Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

Град
    blagoevgrad
    просто го попитай за скайпа .. не е трудно .. ;рр
    lesbo0 wordss.. ;ppp

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си