.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от snekity94
    Aми наистина Губиш защото Не Знаеш Колко Е Приятно..нищо Нямаше Да Загубиш Ако Опиташ :P
    Добре де, що не спреш да я насърчаваш за нещо което не иска? Мега тъпото.

Нека си стои с приятеля си, явно тя си е хетеро и тази "тръпка" е била

само временна, което е по-добре, отколкото да е лезбийка!

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Aми наистина Губиш защото Не Знаеш Колко Е Приятно..нищо Нямаше Да Загубиш Ако Опиташ :P
    Добре де, що не спреш да я насърчаваш за нещо което не иска? Мега тъпото.

Нека си стои с приятеля си, явно тя си е хетеро и тази "тръпка" е била

само временна, което е по-добре, отколкото да е лезбийка!
    аз даже леко си падам или падах и аз не мога вече да определя - хомофоб ...

А пък аз не мога да си представя да излизам с момиче смисъл че ми звучи някак против природата

Цитирай Първоначално написано от lovedanity
    А пък аз не мога да си представя да излизам с момиче смисъл че ми звучи някак против природата
    да..супер отватително е ..

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от yeeee
    същото ....

Цитирай Първоначално написано от SexyChick7
    Цитирай Първоначално написано от yeeee
    същото ....

Oox Има Ли въобще Смисъл Да Се Занимавам С хора живеят още в Миналия Век
    Против Природата било.....на баба ми приказките
    съжалявам н0 В този Форум Сте мн0го Задръстени всички в всяка тема се убеждавам
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ааааааама, че си т*пааа.....

Ти акъл имаш ли - ммм, явно не! Според твоята логика, тези които не са обратни живеят в миналия век, така ли? Ами, ако е така - супер, даже ще се радвам,че живея в миналия век!

Много се дразня на хора, които имат като твоето мислене!Благодаря се, че не всички сме такива....

Фактически ако не кажеш на приятеля си, че имаш чувства към момиче и че си я целувала и прочие ще си е чиста изневяра. А като гледам, извинявай ако прозвучи грубо, това е някаква моментна прищявка. Недей наранява нито момичето, нито приятеля си. Не е нужно да пробваш нещо, за което не си сигурна. Аз съм 'би' и ти казвам, че нито на приятелката ти ще ѝ е приятно ако я отхвърлиш в един момент, нито на гаджето ти ще му е приятно, че не си му казала какво правиш. Ако за момента ти е забавно - хубаво, но помисли за последствията от действията ти.
    Nothing to do, nothing to say... fade away...

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от TrickyAngel
    Фактически ако не кажеш на приятеля си, че имаш чувства към момиче и че си я целувала и прочие ще си е чиста изневяра. А като гледам, извинявай ако прозвучи грубо, това е някаква моментна прищявка. Недей наранява нито момичето, нито приятеля си. Не е нужно да пробваш нещо, за което не си сигурна. Аз съм 'би' и ти казвам, че нито на приятелката ти ще ѝ е приятно ако я отхвърлиш в един момент, нито на гаджето ти ще му е приятно, че не си му казала какво правиш. Ако за момента ти е забавно - хубаво, но помисли за последствията от действията ти.
    точно това ми е трудното ... аз съм наясно че на приятеля си няма да кажа нищо посмъртно, защото ако му кажа не знам как ще реагира от 2 год сме заедно но точно на тази тема и идея си нямама какво ще бъде реакцията му но все пак между мен и приятелката ми е имало само една целувка аз не "ходя" с нея, но не искам да я наранявам и нея като и бия шута така грубо - дай някакъв съвет как да се справя ...

Цитирай Първоначално написано от mkio
    Нормално е, след като ти е споделила какво чувства и ти да се замислиш за отношението си към нея. Но може би е нещо временно
    И аз така мисля..Много познатоо

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    супер, даже ще се радвам,че живея в миналия век!.
    е..Не Се И Съмнявъъм
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

Авторке..На Твое Място ще избера Момичето
    мн0го повече ще има за какво Да Говорите И да се Разбирате

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    супер, даже ще се радвам,че живея в миналия век!.
    е..Не Се И Съмнявъъм
    Ми много ясно!
    ....ОМГ СПРИ СЕ ВЕЧЕ...

Град
    Sofia, Bulgaria
    ти на колко си ? и колко време си била с момиче ?

не ме убеждавай няма да тръгна с нея

Оф, тихо ти вече.. Сто пъти й каза да избере момичето.. не разбра ли, че ще си остане с приятеля и толкова? Спри да плямпаш колко хубаво било с момиче, като си обратна не е нужно целия форум да разбира и недей си проповядвай "религията".

ти на колко си ? и колко време си била с момиче ?

не ме убеждавай няма да тръгна с нея

амии на 15 съм.
    Бях в същото положение като теб за тфа Ти Го Пиша.
    бях с момиче.. н0 в същото време ходих с момче но той не разбра не му казах и Едното няма общо с другото..различно е И Мога да Ти Кажа че к0гато си с момиче е мн0го п0 Хубаво и приятно

Момчетата са ПРОСТИ !
    Не заслужаваш да ти се подиграе както правят Всички няма смисъл Да Се завимаваш с някфи б0клуци ...остави г0 не се излагай !!
    На твое Място Не Бих се Замисляла, и Бих тръгнала с момичето.

Град
    Sofia, Bulgaria

аз съм на 17 след два месеца навършвам 18
    кой ти каза че гаджето ми е боклук ? хаха и защо ако остана с него се излагам с гаджето ми съм от 2 години и няма да направя най-голямата грешка за едното му забавление да зарежа човека който обичам ... може и да е хубаво да има хора на които поече им харесва с момичета но не можете да ми докажете нито да ме убедите че едно момиче може да ми даде това което ще ми даде едно момче ....

Цитирай Първоначално написано от TrickyAngel
    точно това ми е трудното ... аз съм наясно че на приятеля си няма да кажа нищо посмъртно, защото ако му кажа не знам как ще реагира от 2 год сме заедно но точно на тази тема и идея си нямама какво ще бъде реакцията му но все пак между мен и приятелката ми е имало само една целувка аз не "ходя" с нея, но не искам да я наранявам и нея като и бия шута така грубо - дай някакъв съвет как да се справя ...

Еми, какво да ти кажа... Просто ѝ кажи, че нямаш такива чувства към нея и искаш да си останете приятелки АКО това е възможно за нея.
    @snekity94 - много си малка, за да решаваш, че всички момчета са боклуци Дай им шанс - всеки греши, нали все пак всички сме хора
    Nothing to do, nothing to say... fade away...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си