- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Една от най-добрите ми приятелки
Добре де, що не спреш да я насърчаваш за нещо което не иска? Мега тъпото.Първоначално написано от snekity94
Нека си стои с приятеля си, явно тя си е хетеро и тази "тръпка" е била
само временна, което е по-добре, отколкото да е лезбийка!![]()
![]()
аз даже леко си падам или падах и аз не мога вече да определя - хомофоб ...Първоначално написано от Fiction7577
А пък аз не мога да си представя да излизам с момичесмисъл че ми звучи някак против природата
![]()
да..супер отватително е ..Първоначално написано от lovedanity
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Първоначално написано от SexyChick7
Oox Има Ли въобще Смисъл Да Се Занимавам С хора живеят още в Миналия Век![]()
Против Природата било.....на баба ми приказките
съжалявам н0 В този Форум Сте мн0го Задръстени всички в всяка тема се убеждавам![]()
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
Ааааааама, че си т*пааа.....![]()
![]()
![]()
Ти акъл имаш ли - ммм, явно не! Според твоята логика, тези които не са обратни живеят в миналия век, така ли? Ами, ако е така - супер, даже ще се радвам,че живея в миналия век!
Много се дразня на хора, които имат като твоето мислене!Благодаря се, че не всички сме такива....
Фактически ако не кажеш на приятеля си, че имаш чувства към момиче и че си я целувала и прочие ще си е чиста изневяра. А като гледам, извинявай ако прозвучи грубо, това е някаква моментна прищявка. Недей наранява нито момичето, нито приятеля си. Не е нужно да пробваш нещо, за което не си сигурна. Аз съм 'би' и ти казвам, че нито на приятелката ти ще ѝ е приятно ако я отхвърлиш в един момент, нито на гаджето ти ще му е приятно, че не си му казала какво правиш. Ако за момента ти е забавно - хубаво, но помисли за последствията от действията ти.![]()
Nothing to do, nothing to say... fade away...
точно това ми е трудното ... аз съм наясно че на приятеля си няма да кажа нищо посмъртно, защото ако му кажа не знам как ще реагира от 2 год сме заедно но точно на тази тема и идея си нямама какво ще бъде реакцията му но все пак между мен и приятелката ми е имало само една целувка аз не "ходя" с нея, но не искам да я наранявам и нея като и бия шута така грубо - дай някакъв съвет как да се справя ...Първоначално написано от TrickyAngel
И аз така мисля..Много познатооПървоначално написано от mkio
![]()
е..Не Се И СъмнявъъмПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
![]()
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
Авторке..На Твое Място ще избера Момичето
мн0го повече ще има за какво Да Говорите И да се Разбирате![]()
Ми много ясно!Първоначално написано от snekity94
![]()
....ОМГ СПРИ СЕ ВЕЧЕ...
ти на колко си ? и колко време си била с момиче ?Първоначално написано от snekity94
не ме убеждавай няма да тръгна с нея![]()
Оф, тихо ти вече.. Сто пъти й каза да избере момичето.. не разбра ли, че ще си остане с приятеля и толкова? Спри да плямпаш колко хубаво било с момиче, като си обратна не е нужно целия форум да разбира и недей си проповядвай "религията".Първоначално написано от snekity94
амии на 15 съм.
Бях в същото положение като теб за тфа Ти Го Пиша.
бях с момиче.. н0 в същото време ходих с момче но той не разбра не му казахи Едното няма общо с другото..различно е
И Мога да Ти Кажа че к0гато си с момиче е мн0го п0 Хубаво и приятно
Момчетата са ПРОСТИ !
Не заслужаваш да ти се подиграе както правят Всичкиняма смисъл Да Се завимаваш с някфи б0клуци ...остави г0 не се излагай !!
На твое Място Не Бих се Замисляла, и Бих тръгнала с момичето.
аз съм на 17 след два месеца навършвам 18
кой ти каза че гаджето ми е боклук ? хаха и защо ако остана с него се излагамс гаджето ми съм от 2 години и няма да направя най-голямата грешка за едното му забавление да зарежа човека който обичам ... може и да е хубаво да има хора на които поече им харесва с момичета но не можете да ми докажете нито да ме убедите че едно момиче може да ми даде това което ще ми даде едно момче ....
Еми, какво да ти кажа... Просто ѝ кажи, че нямаш такива чувства към нея и искаш да си останете приятелки АКО това е възможно за нея.
@snekity94 - много си малка, за да решаваш, че всички момчета са боклуциДай им шанс - всеки греши, нали все пак всички сме хора
![]()
Nothing to do, nothing to say... fade away...