- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Една от най-добрите ми приятелки
Здравейте :P казвам се Каролина от София 11 клас какот и да е та една от най-добрите ми приятелки, Ралица с която се познаваме от 8 клас тази година ми сподели че от тази година е запчнала да има по-различни чувства към мен - което отначало ме отврати щото аз леко си падам хомофоби след нейните думи аз също започнах да е чувствам по-странно до нея , появи се желанието да съм с нея или да си говорим по тела по-често което и е старнно щото винаги съм имала връзки с момчета дори и сега имам сериозна връзка от две години с момче и въпроса ми е странно ли е че може да се чувстваш палко по-различно до енда от най-добритети приятелки
![]()
![]()
![]()
Нормално е, след като ти е споделила какво чувства и ти да се замислиш за отношението си към нея. Но може би е нещо временно![]()
значи може би не е странно, защото аз винаги съм била с момчета не съм имала нищо с момичеПървоначално написано от mkio
Всичко си зависи от теб и от това какви "наклонности" имаш към дадения човек![]()
въпроса е че когато съм до приятеля си се чувствам отлично, но когато съм до нея е някак си не зна може би любопитство от това което мже да стане въпреки че икокото пъти да си го представям не чувствам нищо
Когато Си с Момиче е мн0го По Различно И хубаво![]()
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
ти била ли сиПървоначално написано от snekity94
с какво е по-хубаво от това да си с момче
Ами била съм . Приятелки Сме Но в Същото Време си позволяваме и друго ......Първоначално написано от SexyChick7
хуваво е и Няма нищо общо с момче не знам как да Опиша разликата
А ти искаш ли тфа което иска и тя или..?
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
Явно е просто някакъв интерес към това какво би могло да се случи, който няма да трае дълга. Не се шашкай!
Пробвайте се с нея.
Отначало не казвайте на момчетата.
Нищо не губите.
ами напоследък мисля че даПървоначално написано от snekity94
![]()
и аз така мисля, но тя ме прегръща и веднага ми става приятно дали и това ще изчезнеПървоначално написано от lixofana
![]()
![]()
ами приятелитеПървоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
Отначало не им казвайте в пробният период.Първоначално написано от SexyChick7
благодаря ти все пак ще видимПървоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Ами какво чакаш опитай :PПървоначално написано от SexyChick7
Но Не Казвай На Приятелите си . Сигурна съм че ще Ви Хареса..
А ти каза ли и че също Искаш или...още не?
Ами какво чакаш опитай :P
Но Не Казвай На Приятелите си . Сигурна съм че ще Ви Хареса..
А ти каза ли и че също Искаш или...още не? [/quote]
ами вчера и казах нали за промяната написледък и тя ме целуна и смисъл може да се каже че ми стана приятнои тя ми каза че не се страхува да опита с мен и също че не иска да казваме на никого но аз още не съм и дала отговор :Х
охх...ти пък сякаш момчетата са свършили...![]()
Ся не те упреквам, прави каквото си знаеш, ама да ти кажа, че е тъпо от твоя страна да се зарибяваш с момиче!
Въпреки, че те насърчават, аз мога да ти кажа обратното - по-добре си запазете приятелството и не ставай лесби!
е точно де няма да си зарязвам гаджето заради нея абсурдПървоначално написано от MegiBoOm
просто ми е интересно но гажето си няа да оставя
![]()
Първоначално написано от SexyChick7
Радвам се че ти е станало приятноотговори и.. мн0го по приятно е от колкото с момче
. [/b]
ОМГ! Престани...тва, че ти си би, не значи, че и момичето ще стане! Не виждаш ли, че казва, че не би зарязала приятеля си за нея!Първоначално написано от snekity94
И ъм...що и казваш кво да и отговори???
^ Тебе пък да съм Ти Искала Мненето??????? Я си трай!!!!!!
и не Спами в Темата на Момичето!
^ahahahhaaa....не си ти тая дет ще ми казва да трая ясно!
И не спамя по темата, защото изразявам мнение....
![]()
ИИ това,че си лесби и ти е по-хубаво с момиЧЕТА никой не го засяга и никой не те кара да подкокоросваш момичето към твоите подвизи!![]()
![]()
![]()
дадох и да се разебере че помежду ни няма как да стане ние можем да сме си френд но нищо повече сега на мен не ми пречи, ако на не яи пречи нейн проблемПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
под приятно нямах предвид някаква въбуда ....
Aми наистина Губиш защото Не Знаеш Колко Е Приятно..нищо Нямаше Да Загубиш Ако Опиташ :P